Sådan kan du lindre allergier med tre hjemmelavede tricks

Eucalyptus, citron og basilikum kan i nogle tilfælde lindre allergier. Alle tre er milde midler, der ikke har bivirkninger for de fleste.
Sådan kan du lindre allergier med tre hjemmelavede tricks
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Allergi noget mange af os kommer til at lide under før eller siden. Hvis du også har allergi, og du ikke bryder dig om rigtig medicin, kan du prøve et af de her hjemmelavede midler. I denne artikel vil du kunne læse om hvordan du kan lindre allergier med tre hjemmelavede tricks.

En allergisk reaktion sker, når immunsystemet reagerer på en overdrevet måde på visse stoffer i kroppen. Disse stoffer er kendt som allergener.

Immunsystemet hjælper med at beskytte og forsvare kroppen mod udefrakommende agenter, men undertiden reagerer den på en overdreven måde på bestemte stoffer eller ting, som vi tror er sikre.

Husk også, at der er flere typer af allergier, og at hver af disse bør behandles individuelt.

Her er en række almindelige allergier:

  • Fødevareallergier
  • Insektbidsallergier
  • Sæsonbestemte allergier
  • Øjenallergier
  • Allergier overfor visse materialer, for eksempel latex

Du kan lindre nogle af disse allergier med hjemmemidler. Her vil vi vise dig en række små, enkle tricks, der kan give dig lindring.

Sådan kan du lindre din allergi med tre hjemmelavede tricks

Naturlægemidlers effekt er ikke blevet bevist, så det må aldrig erstatte din læges råd. Men du kan prøve de her midler til at lindre allergiske reaktioner.

Anbefalet læsning efter “Sådan kan du lindre allergier med tre hjemmelavede tricks”:

Naturlige remedier mod allergier

1. Eucalyptus

Eucalyptus

Eukalyptus er måske et af de mest berømte blade i verden. Mange steder bruges det til husholdningen og mod småskræmmer og små skader.

Det producerer også en koncentreret olie, der kan hældes på brystet og masseres ind for at hjælpe med at rydde luftvejene.

Eucalyptus indeholder citronella, som har smertestillende og antiinflammatoriske egenskaber.

Eukalyptusolie bruges af nogle mod ondt i halsen og andre symptomer i luftvejene.

2. Æblecidereddike

Aeblecidereddike

Æblecidereddike kan bruges til en række forskellige ting i husholdningen og på kroppen. Det kan også bruges som kosttilskud. Men pas på med at tage for meget af det. To spiseskefulde æblecidereddike med et glas vand er rigeligt.

Prøv æblecidereddike derhjemme, når du kan mærke, at du har brug for det. Husk, at ​​disse naturlige midler ikke har nogen videnskabeligt bevist effekt. Det er op til dig at prøve dem og se, hvor effektive de er i at lindre din allergi.

3. Citronsaft

Citroner og citronsaft - lindre allergier

 

Du kan bruge citronsaft til at gøre dit hjem rent. Det kan hjælpe med at mindske gener fra kemiske rengøringsprodukter.

Drys lidt citronskræl på overfladerne derhjemme for at desinficere miljøet. Desuden kan dets essentielle olie dræbe bakterier og eliminere allergiudløsere i luften. Som følge heraf får du alle fordele, både fra saften og koncentratet ekstraheret fra skallen (olie).

Læs også denne artikel efter “Sådan kan du lindre allergier med tre hjemmelavede tricks”:

Fem midler til at lindre allergier over for insektbid

Hvad venter du på? Prøv de her midler. Men husk også at tale med din læge om dine allergier.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.