Mand planter 1000 blomster til sin blinde hustru

Efter at have mistet sit syn lukkede Fru Kuroki sig inde i sit hjem og ønskede ikke at gå ud. Hendes mand fyldte deres have med blomster, så hun kunne nyde deres duft og blive glad igen.
Mand planter 1000 blomster til sin blinde hustru

Sidste ændring: 12 oktober, 2022

De ting vi gør for kærlighed er forbløffende og undertiden virkelig utrolige. Det der overrasker os mest er, at der stadig er par, der på trods af årene bliver ved at gøre ting for at vise hinanden kærlighed og tilføje lykke til forholdet. I denne artikel vil i få en historie om en mand der planter 1000 blomster til sin blinde hustru.

Et af de bedste eksempler på dette kommer fra en japansk landmand, der er kendt verden over for en ædel og smuk gestus af kærlighed, han viste sin blinde kone.

Han tilbragte næsten to år på at arbejde og dyrke en stor blomsterhave for hans elskede kones skyld.

Historien stammer fra en Youtube video, der blev delt af mennesker verden over, og har nået millioner af visninger og kommentarer i løbet af kort tid.

Historien…

Mand i sin blomsterhave

I Shintomi, i Miyazaki præfektur af Japan, bor Hr og Fru Kuroki. Omgivet af en enorm blomsterhave, der for nylig er blevet lidt af en turistattraktion.

På trods af, at det er en privatejet have, modtager familien Kuroki omkring 7000 besøgende hvert år. Som kommer for at beundre den smukke natur, men også for den særlige historie bag haven og de to gamle landmænd.

Anbefalet læsning efter “Mand planter 1000 blomster til sin blinde hustru”:

Opdag hvad Bachs blomsterremedier kan gøre mod rygsmerte

Det hele startede i 1956, da det nyligt gifte par flyttede ind i huset, der ville være deres hjem resten af deres liv. De havde to børn og levede lykkeligt i årevis.

Men som årene gik, begyndte Fru Kurokis helbred at blive dårligere. På grund af hendes diabetes, udviklede hun alvorlige problemer med synet, hvilket til sidst gjorde  hende fuldstændigt blind.

Virkningen af sygdommen var virkelig svær for hele familien, især for Fru Kuroki. Deprimeret lukkede hun sig af fra verden i sit hjem i lang tid og nægtede at forlade huset, medmindre det var absolut nødvendigt.

Hr Kuroki havde et brændende ønske om at opmuntre sin kone. Han forsøgte mange måder at give hende sit smil tilbage.

Blomster have

Det var der, at han fik idéen om at give hende en af de gaver, som enhver forelsket mand har givet på et tidspunkt: Blomster. Men han vidste, at en buket ikke ville være nok, så han begyndte at arbejde på sin store overraskelse.

På bakkerne omkring deres hjem, satte Hr Kuroki sig for at plante “shibazakura” frø, en type plante kendt for sin stærke duft.

Læs også denne artikel efter “Mand planter 1000 blomster til sin blinde hustru”:

Sådan lærer du Bach blomsterterapi på en enkel måde

Han plantede en mark fuld af blomster for at se, om aromaen ville lokke hans kone til at komme udenfor. Da han indså, at hans idé ville fungere, sled han på denne opgave i to år, for at dække hele hans have med blomsten.

På trods af, at Fru Kuroki havde mistet sit syn for over 30 år siden. Stoppede det hende ikke fra at nyde hendes mands smukke arbejde.

Nu, i stedet for at holde sig indelukket i sit hjem, går hun ud hver dag med sin elskede mand. For at nyde duften af blomster og den friske luft af en ny dag.

Efter hans historie blev delt på Youtube, er Hr Kuroki blevet interviewet af internationale medier. Som fremhæver hans resultater, og frem for alt denne store akt af kærlighed, for hele verden.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.