Sådan fjerner du hudorme

En aloemaske med tomat giver dit ansigt dejligt meget fugt samtidig med at den skrubber overskydende olie og døde hudceller væk.
Sådan fjerner du hudorme

Sidste ændring: 15 december, 2018

I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du fjerner hudorme. Hudorme er en type akne, som kan forekomme næsten overalt på huden. Det opstår som regel på grund af dårlig hygiejne eller rygning, men det kan også godt bare skyldes en meget olieret hudtype, eller at du måske har brugt den forkerte slags kosmetik. Nogle mennesker får hudorme hurtigere end andre, og det kan være irriterende at tænke på, fordi d e der små, sorte pletter er så ubehagelige og utiltrækkende. Især fordi de har tendens til at opstå på eller omkring næsen! Heldigvis findes der mange naturlige måder, du kan slippe af med hudormene på. En af dem er hjemmelavede ansigtsmasker!

Sådan fjerner du hudorme

Er du parat til at tage kampen op mod hudorme i dag? Er du parat til endelig at få strålende frisk og lækker hud? prøv en af vores n aturlige ansigtsmasker – de er både hamrende billige og virkeligt effektive. 

Ananasmaske

Ananasmasken er et godt valg, hvis du vil hudormene til livs. Den fungerer for folk med alle hudtyper. Ananasen fugter huden, fjerner overskydende olie, og holder huden fri for de irriterende, stædige hudorme. Hvis du også kommer honning i, får du en maske, der sådan helt generelt plejer din hud.

Ingredienser

  • 1 dl ananasjuice
  • 2 spsk honning

Bland ananasjuice med to spiseskefulde honning i en lille skål, indtil det hele er godt opløst. Vask dit ansigt grundigt med en klud, og smør derefter blandingen på huden i et jævnt lag. Lad masken sidde i 15 minutter, og skyl efter med varmt vand. Gentag mindst 2 gange om ugen.

Anbefalet læsning efter “Sådan fjerner du hudorme”:

5 utrolige masker til hudorme fri hud

Tomat-og aloe veramaske

Skaal med gele

 

Denne her maske er det perfekte valg hvis du har tør hud. Den bekæmper hudormene samtidig og er samtidig fugtgivende. Den eksfolierer også og hjælper med at fjerne overskydende olie og døde hudceller.

Ingredienser

  • 1 lille moden tomat
  • 4 spsk aloe veragelé
  • 1 spsk groft havsalt

Mos tomaten godt i en skål og bland aloe vera geléen i. Tilsæt en spiseskefuld havsalt. Smør den jævnt ud på huden i ansigtet og lad masken sidde i 10 minutter, før du skyller den af med koldt vand.

Havregryn-og honningmaske

Havre og honning er begge fantastiske til hudpleje, fordi de hjælper med at fugte huden og fjerne døde hudceller. Dog er det en ret krads blanding, så i modsætning til de andre masker, bør man kun bruge denne her lokalt på områder, der er berørt af hudorme.

Ingredienser:

  • 1 spsk finmalet havre
  • ½ spsk honning
  • 1 æg

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil de danner en masse, og smør det så direkte på den hudormebefængte hud. Lad masken sidde i 5 minutter. Når tiden er gået, så skyl efter med koldt vand, og gentag behandlingen 2 til 3 gange om ugen.

Læs også efter du er færdig med “Sådan fjerner du hudorme”:

5 gurkemeje masker til akne ar

Æg-og citronmaske

Citroner

 

Æggehvider og citron hjælper med at fjerne hudorme, fordi de renser huden i dybden og fjerner døde hudceller og andre urenheder. Denne her maske kun bør anvendes om aftenen: Sollys reagerer dårligt med masken og kan skade huden.

Ingredienser

Skil æggehviderne fra æggeblommerne og pisk hviderne, indtil de har en god konsistens. Tilsæt citronsaft, og bland det hele godt. Det meget vigtigt, at du vasker dit ansigt grundigt med en klud eller en rensecreme, før du bruger masken. Når dit ansigt er rent, så smør masken på og lad den sidde i 15 til 20 minutter. Skyl efter med varmt vand, og gentag mindst to gange om ugen. Det er også en god idé at bruge lidt fugtighedscreme bagefter.

Vi håber, at disse ansigtsmasker kan hjælpe dig naturligt at slippe af med hudorme!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.