Sådan laver du en salve med cayennepeber til åreknuder

Tøv ikke med at implementere disse enkle tips i din rutine, og begynd at bruge denne enkle og billige salve med cayennepeber til dine åreknuder i dag!
Sådan laver du en salve med cayennepeber til åreknuder
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Skrevet af Solimar Cedeño

Sidste ændring: 09 august, 2022

Åreknuder forårsager en masse ubehag. De er grimme og kan give ubehag i benene. Men du skal ikke bekymre dig! Der er visse naturlige remedier, der kan hjælpe med at behandle dem. Derfor har vi besluttet at dele, hvordan man laver en salve med cayennepeber til åreknuder i denne artikel.

Åreknuder

Åreknuder er intet andet end hævede årer i benene, der skyldes kredsløbsproblemer. Dette problem er forårsaget af valvular insufficiens, der forhindrer korrekt transport af ilt til hjertet.

Denne salve med cayennepeber kan hjælpe dig med at behandle denne tilstand. Det er et billigt og ret effektivt middel i forhold til konventionelle medicinske og kirurgiske behandlinger.

I øjeblikket er der mange dyre behandlinger på markedet til at helbrede denne tilstand. Men dette naturlige og billige middel er også effektivt, og kan føre til hurtige resultater! Det vil forbedre dine bens udseende, og eliminere irriterende associerede symptomer, såsom følelsen af tyngde, kramper og bensmerter.

Sådan laver du en salve med cayennepeber til åreknuder

Cayennepeber

Alt, du skal gøre, er at købe cayennepeber i hvilken som helst madvarebutik. En ting, du bør vide, er, at cayennepeber kaldes rød peber i lande som Chile, Mexico og Venezuela.

Denne plante bruges til at give mad en stærk, bitter og krydret smag. Desuden hjælper det med at forbedre blodomløbet. Cayennepeber fremmer venøs toning, og øger derved venøs tilbageløb. Derudover forhindrer det også blodstagnation i benene, og udrydder dermed de irriterende åreknuder.

Ingredienser

Bivoks og mandelolie har lignende egenskaber som cayennepeber. Udover at have en antiinflammatorisk effekt forbedrer de elasticiteten i leddene og øger fleksibilitet.

Værktøjer

  • Glasbeholder
  • Træske
  • Lufttæt beholder

Forberedelse

Salve med cayennepeber til åreknuder
  1. Hæld først bivoksen i beholderen og smelt det i et vandbad
  2. Efter smeltning tilsættes to spiseskefulde cayennepeber og mandelolien.
  3. Sænk derefter varmen og begynd at blande ingredienserne med træskeen.
  4. Efter at have fået en jævn blanding, sluk for varmen og lad den stå ved stuetemperatur i 10 minutter.
  5. Hæld blandingen i en lufttæt beholder, inden den størkner.

Du bør bruge denne salve med cayennepeber to gange om dagen. Masser salven på dine ben i 10 minutter, når du vågner op, og før sengetid. På samme måde kan du bruge den, når dine ben føles tunge, eller når du begynder at få krampe i dem.

Andre foranstaltninger til at reducere risikoen for åreknuder er også ret nyttige. Her er nogle af dem:

Dyrk motion som supplement til salve med cayennepeber

At gå eller at løbe i mindst en halv time om dagen vil forbedre dit blodomløb. Dette vil fremme venøs tilbageløb og styrke de venøse ventiler.

Motion er en måde at forhindre udbrud af åreknuder. Husk at drikke en masse vand, mens du gør det, da dette vil hjælpe blodstrømningen i benene.

Tab dig

Du skal også forbedre din kost og spisevaner for at forhindre udbrud af åreknuder. At være overvægtig eller fed er prædisponerende faktorer for udviklingen af ​​åreknuder.

En kost lav i fedtstoffer og kulhydrater vil hjælpe dig med at nå dette mål. Spis frugt og grønt for at holde din krop sund, og reducer din risiko for åreknuder.

Løft dine ben

Nogle symptomer, som bensmerter, en følelse af tyngde, prikken og kramper, kan indikere problemer med blodomløbet. At tilføje mindst 10 minutter, hvor du har benene op ad en væg, til dine daglige aktiviteter, vil hjælpe venøs tilbageløb og forbedre dit blodomløb.

Før du står ud af sengen om morgenen kan du løfte dine ben og støtte dem mod væggen. Du kan også hæve og sænke dine ben aktivt, for at aktivere blodomløbet i benene.

Undgå at sidde med dine ben krydsede

Du bør undgå at sidde eller stå i lange perioder. Disse positioner påvirker korrekt blodgennemstrømning og øger venøs insufficiens.

At lægge dine ben over kors for længe forhindrer også optimalt blodomløb. Når du sidder ned, skal du have dine fødder fladt mod gulvet, uden at lægge pres på dine ben.

Brug løst og behageligt tøj foruden at bruge salve med cayennepeber

Brug løst tøj, der ikke forhindrer ordentlig bevægelse af musklerne i dine ben. Stramt tøj, som visse slags bukser, anbefales ikke, da de ikke tillader korrekt blodomløb, og kan dermed forårsage åreknuder.

Stramt tøj er moderigtigt, men kan i sidste ende forhindre korrekt blodgennemstrømning. Det er desuden også vigtigt at have løse tøj på, mens du sover.

Tøv ikke med at implementere disse enkle tips og begynd at bruge denne enkle og billige salve med cayennepeber til åreknuder i dag!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.