Kom naturligt af med åreknuder med hjemmelavede midler

Kom af med åreknuder og forbedr blodomløbet ved at kombinere udvores behandlinger med bestemte typer fødevarer, som har anti-inflammatoriske og antikoagulante effekter.
Kom naturligt af med åreknuder med hjemmelavede midler
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Åreknuder er ikke særlig pænt og kan være et tegn på problemer med blodomløbet eller lymfesystemet. Kom naturligt af med åreknuder med disse midler.

De kan dukke op, når ensretningsventiler i kredsløbssystemet – for det meste i benene – stopper med at fungere korrekt. Dette får blodet til at samle sig og forhindrer det i at vende tilbage til hjertet på den rigtige måde.

Som en konsekvens udvider de kapillære blodårer sig, hvilket efterlader en med et rødt eller blåt mærke.

For det meste vil åreknuder ikke forårsage nogen form for fysisk smerte. De kan dog skabe en summende fornemmelse eller en tung følelse i det berørte område eller andre komplikationer.

Heldigvis er der et antal forskellige naturlige løsninger, som kan give hurtig lindring.

Her ønsker vi at dele 6 glimrende hjemmemidler, som vil hjælpe dig til at vinke farvel til åreknuder. Derudover er de alle i en prisklasse, som er god ved ens pengepung.

Prøv dem nu!

1. Kom naturligt af med åreknuder med Aloe vera

Aloe vera mod åreknuder

Aloe vera indeholder krystaller, der er rige på vigtige næringsstoffer. Disse næringsstoffer har gode fordele for ens huds helbred og ligeledes for ens blodomløb.

Det er derfor, det har været anvendt i årtier som en naturlig løsning til at behandle betændte og smertefulde vener. Derudover er det en glimrende løsning til at komme af med åreknuder.

Udover det har det opstrammende og fugtgivende egenskaber. Når det er optaget, hjælper det også med at kontrollere dannelsen af nye åreknuder på ens ben.

Sådan anvendes det

 • Først tages den mængde aloe vera, som du mener, du har brug for, og gnubber det på det berørte område. Anvend blide og cirkulære bevægelser.
 • Lad geléen trænge ind i huden og skyl det af den efterfølgende dag.
 • Gentag denne proces hver aften, indtil du har opnået det ønskede resultat.

2. Kom naturligt af med åreknuder ved hjælp af hvidløg

Hvidløg er en af de magiske super fødevarer, som er blevet anbefalet i årtier som en holistisk behandling, som bekæmper åreknuder.

Det er en ingrediens, som er rig på svovlforbindelser. De har en kraftfuld anti-inflammatorisk og antikoagulant effekt, når de er optaget i huden.

Sådan anvendes det

 • Spis et fed rå hvidløg, enten med en lille smule citronsaft eller i varmt vand.
 • Som alternativ kan du lave en pasta med rå hvidløg og tilsætte en smule olivenolieDerefter anvender du blandingen som en creme til at massere på de områder, der er berørt af åreknuder.
 • Gentag behandlingen dagligt.

3. Hestekastanje

Hestekastanje mod åreknuder

Hestekastanje er et naturligt middel, som er kendt i hele verden for dets effektivitet i behandlingen af åreknuder, samt hævelser og smerte i benene.

Derudover bruger mange personer det også som en alternativ behandling af flebitis (betændelse i blodårerne). Trods alt har det en positiv effekt på kroppens blodomløbs tilstand.

Hos nogle patienter genskaber det en ordentligt funktion af ventilerne i blodårerne. Det fremmer transporten af blod tilbage til den øvre del af kroppen.

Sådan anvendes det

 • Tag en hestekastanje tablet dagligt.
 • Køb en naturligt ekstrakt lavet af hestekastanje og anvend det udvores som en massageolie.

4. Kom naturligt af med åreknuder med grønt ler

Udover det kan man lave en pasta af grønt ler, som virker ved at kontrollere betændelse og den tunge følelse, som kommer fra tilstedeværelsen af åreknuder i ens ben.

Denne kraftfulde ingrediens har anti-inflammatoriske, opstrammende og beroligende egenskaber. Disse kan mindske betændelsen i blodårerne i den nedre del af kroppen betydeligt.

Sådan anvender man det

 • Først gøres den grønne ler fugtig i varmt vand, indtil man får en jævn pasta. Derefter gnubbes det på det berørte område.
 • Lad det tørre grundigt i 30 minutter, og skyl derefter med varmt vand.
 • Gentag denne behandling mindst tre gange om ugen.

5. Kom naturligt af med åreknuder med te af persille

Persille mod åreknuder

De vanddrivende og anti-inflammatoriske egenskaber i te af persille gør dem til et vigtigt middel i behandlingen af problemer med blodomløbet.

At drikke en te af persille regelmæssigt hjælper med at komme af med væske, som hober sig op i vævene i ens ben. Derudover stimulerer det blodomløbet i hele kroppen.

Sådan anvendes det

 • Lav en liter te af persille og drik det i løbet af dagen i tre eller fire lige store mængder.
 • Hvis du ønsker at tage denne behandling et skridt videre, kan du komme væsken direkte på dine ben og massere det, indtil det er ordentligt optaget.

6. Kom naturligt af med åreknuder med kaffegrums

Folk smider ofte blot deres kaffegrums væk, når de er færdige med at lave deres yndlingsdrik. Kaffegrums har dog nogle gode egenskaber, som gør dem nyttige i en række forskellige alternative typer behandling.

For eksempel fremmer de anti-inflammatoriske og stimulerende effekter et godt blødomløb og mindsker udvidelsen af blodårer.

At komme kaffegrums på huden regelmæssigt får bugt med døde hudceller, forbedrer blodårernes elasticitet og forebygger tidlig aldring.

Sådan anvendes det

 • Tag noget kaffegrums og gør det fugtigt med varmt vand eller olivenolie. Gnub det derefter på det berørte område ved at anvende blide masserende bevægelser.
 • Lad det sidde på huden i 15 minutter for at virke. Skyl det derefter.
 • Anvend denne behandling to til tre gange om ugen for at få de bedste resultater.

Er du klar til at prøve disse hjemmelavede midler? Som du kan se fra dem, vi har nævnt her, er der intet behov for at gå ud og købe dyre kommercielle behandlinger til at hjælpe med at håndtere åreknuder.

Vælg en af de ovenstående muligheder og opdag, hvor nemt det er at behandle dem effektivt uden at udsætte din hud for skadelige produkter.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.