Te der kan reducere mavefedt

Kanel eller honning te er den perfekte blanding til at forbrænde fedt, især fedtdepoterne på din mave, og booste dit stofskifte.
Te der kan reducere mavefedt

Sidste ændring: 26 august, 2022

Der er mange remedier i hjemmet som lover at reducere mavefedt og accelere stofskiftet. En sund kost, daglig motion og kommercielle skønhedsbehandlinger er bare nogle af de ting du kan forfølge. Når du kombinerer dem, vil du finde det nemmere at vedligeholde en sund kropsvægt og slank figur. Men der er visse områder af kroppen, der er sværere at trimme og hvor kropsfedtet akkumuleres. Dit mavefedt kan være en af de sværeste områder at holde slank og flad, og det kan være nødvendigt med lidt mere hjælp for at få den pisket i form. Heldigvis er der noget te der kan reducere mavefedt. Find dem nedenunder!

Te der kan reducere mavefedt

Takket være genetik så vil din krop naturligt akkumulere fedtdepoter i maveområdet. Hvis du har problemer med at forbrænde fedt i det område af kroppen, så er du ikke den eneste. Men der er naturlige fødevarer, der kan hjælpe dig med at komme af med nogle af de depoter. Hvorfor ikke give det et forsøg?

Honning te

Honning

En af de typer te der kan reducere mavefedt, er honning og kanel te, som har mange sunde egenskaber, men det er også et naturligt middel til at hjælpe din krop med at danne et stabilt stofskifte og forbrænde overskydende fedt. Hemmeligheden er at udskifte forarbejdet og syntetisk sukker med naturligt honning. For at det skal være effektivt anbefaler vi, at du tilføjer en kop til din morgenmad og drikker en kop før sengetid.

Ingredienser

 • 1 teske honning
 • 1/2 spiseske stødt kanel
 • 1 kop varmt destilleret vand

Forberedelse

Kog vandet til den ønskede temperatur. Tilsæt honning og kanel og rør godt rundt indtil at det er opløst. Lad ingredienserne trække i mindst fem minutter før den drikkes. Drik dagligt og du vil begynde at se resultater indenfor en uge.

Citron te

Citroner

Citroner er en super frugt propfyldt med de bedste ernæringsmæssige egenskaber, herunder dem der hjælper med at forbrænde fedt og opretholde en sund kropsvægt. For at komme genstridigt mavefedt til livs er det et klogt valg at gøre citron te til en del af din daglige rutine. Og udover at hjælpe dig med at håndtere fedtdepoterne der akkumuleres om taljen, så har citroner anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at opnå den flade mave du har arbejdet for.

Ingredienser

 • Citron te
 • En stor kop varmt vand

Forberedelse

Pres saften fra citronen ned i en kop. Tilsæt varmt vand. Det anbefales at du tilføjer denne te til din morgenrutine. For at øge dens effektivitet og få en mere smagfuld te, kan du tilsætte ingefær, honning eller grøn te.

Salvie og laurbær te

Salvie

Hvis du har haft fordøjelsesproblemer, vil du blive glad for at inkludere denne drik til din kost, da salvie og laurbær te ikke kun hjælper med at bekæmpe mavefedt, men også kan hjælpe med at regulere fordøjelses systemet.

Ingredienser

 • 4 laurbærblade
 • 1 håndfuld salvie blade
 • 1 kanelstang
 • 1 liter vand

Forberedelse

Kog 1 liter vand ved fuld styrke. Når det koger tilsæt salvien og laurbærbladene samt kanelstangen. Lad det koge i 15 minutter og fjern fra varmen. Si teen og værsgo! Vi anbefaler, at du gør denne te til en del af din rutine i mindst fem dage i træk.

Hvidløg og citron te

Hvidloeg

I årevis har hvidløg været anvendt for sine ernærings- og sundhedsmæssige fordele der stimulerer fordøjelsen, bekæmper oppustethed og behandler betændelse i tarmene. Desuden er det bevist, at hvidløg detoxer ved at hjælpe kroppen med at eliminere toksiner og affald, som ikke kun hjælper med vægttab, men også beskytter kroppen imod mange sygdomme.

Citroner er en af de mest effektive fedt-forbrændere der findes. Citroner kan også forbedre fordøjelseskanalen og hjælpe med at reducere toksiner. Egenskaber som alle, der vil tabe sig, bør investere i.

Når du kombinerer hvidløg og citron, vil du få en af de bedste typer te der kan reducere mavefedt, der naturligt er til rådighed.

Ingredienser

 • 1 fed hvidløg
 • 2 citroner
 • 1 1/2 liter vand

Forberedelse

 • Start med at koge vandet i en ovnfast skål. Imens vandet varmes, skræl et fed hvidløg og tilsæt det til vandet.
 • Vask dine citroner. Skær dem i kvarte og lad skallen sidde på. Tilsæt dem til vandet når det begynder at koge.
 • Reducer til lav varme og lad det koge i 15 minutter.
 • Si og lad det køle af i mindst 5 minutter. Du kan nyde drikken dagligt.

Ting at huske på

 • Det ovennævnte te er gode redskaber i din kamp imod mavefedt, men husk at de fungerer bedst, når de kombineres med en sund kost, regelmæssigt motion og en fornuftig vægttabs praksis.
 • For dit helbreds skyld og for at opnå de bedste resultater, skal du være opmærksom på de ingredienser, der kan forårsage oppustethed eller andre bivirkninger og undgå at spise eller drikke dem for at hjælpe med at bevare en flad mave.
 • Drik teen som anbefalet. Vær opmærksom på at hvis det misbruges så kan det have negative bivirkninger.

Prøv at tilføje ingefær, grøn te eller kanel fil din daglige kost for at hjælpe med at holde din krops stofskifte balanceret og sundt.

Prøv en af de ovennævnte typer te der kan reducere mavefedt og se hvad de kan gøre for dig!

Det kan interessere dig ...
Tab dig med disse 3 gurkemeje opskrifter
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Tab dig med disse 3 gurkemeje opskrifter

Asien og Indien i særdeleshed er hjemsted for et vidunderligt krydderi til at tabe sig. Tjek vores 3 lækre gurkemeje opskrifter til vægttab.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Gary R. Hunter, David W. Brock, Nuala M Byrne, Paula Chandler-Laney, Pedro Del Coral, y Barbara A. Gower, “Exercise training prevents regain of visceral fat for 1-year following weight loss”, Obesity (Silver Spring), 2010 Apr; 18(4): 690–695.
  • Stanhope KL, Schwarz JM, Keim NL, Griffen SC, Bremer AA, Graham JL, Hatcher B, Cox CL, Dyachenko A, Zhang W, McGahan JP, Seibert A, Krauss RM, Chiu S, Schaefer EJ, Ai M, Otokozawa S, Nakajima K, Nakano T, Beysen C, Hellerstein MK, Berglund L, Havel PJ, “Consuming fructose-sweetened, not glucose-sweetened, beverages increases visceral adiposity and lipids and decreases insulin sensitivity in overweight/obese humans”, J Clin Invest. 2009 May;119(5):1322-34.
  • Fouad, A. M., & El-Senousey, H. K. (2014). Nutritional factors affecting abdominal fat deposition in poultry: A review. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. https://doi.org/10.5713/ajas.2013.13702

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.