De terapeutiske fordele ved kanel olie

Se her æteriske og terapeutiske olie fans, denne er til jer! Lær de utrolige fordele ved æterisk kanel olie og hvordan man laver det hjemme. Spar penge og drage fordel af kanelens sunde egenskaber. Tjek det ud!
De terapeutiske fordele ved kanel olie
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Kanel er en af de mest kendte krydderier i verden og er værdsat for dets medicinske, gastronomiske og kosmetiske anvendelsesmuligheder. I denne artikel vil vi fortælle dig om de terapeutiske fordele ved kanel olie.

Dette krydderi er udvundet af Cinnamomum verum-træet og bruges til at forberede drikkevarer og desserter. Det kan dog også medtages som hovedbestanddelen i mange hjemmemidler.

Groenne blade

Kanel skiller sig ud for sine aromatiske kvaliteter. Det er derfor, det bruges til fremstilling af parfume, luftforfriskere og husrengøringsprodukter.

Derudover har den mange interne og eksterne anvendelser og kan behandle mange sygdomme, da den er rig på antibakterielle stoffer og antioxidanter.

Det bedste er, at det er billigt og nemt at indarbejde i din kost. Faktisk kan det nemt kombineres med mange andre ingredienser.

Selv om mange normalt bruger det i infusioner og shakes, så er der andre metoder der drager fordel af alle dets egenskaber.

En af disse metoder er at skabe en terapeutisk olie. Det er ideelt til at lindre hudproblemer samt lidelser og problemer med immunsystemet.

I dagens artikel ønsker vi at vise dig, hvordan du forbereder denne terapeutiske olie. Vi vil også fortælle dig om alle fordelene ved at bruge den.

Anbefalet læsning efter “De terapeutiske fordele ved kanel olie”:

Hvordan laver man lavendelolie

Sådan tilberedes en terapeutisk kanel olie

Kanel olie

Denne medicinske olie er meget enkel at forberede, og du kan lave det selv, hvis du ikke lider af en bestemt lidelse.

Da ingredienserne er langvarige, kan du endda forberede noget til opbevaring i dit medicinskab.

Hertil kommer, at selv om nogle helse- og sundhedsfødevarebutikker sælger det færdige produkt, så garanterer dette alternativ kvaliteten af ​​dets ingredienser til en billigere pris.

Ingredienser

 • 12 kanelstænger
 • 1 kop ekstra jomfru olivenolie (200g)
 • 1 lufttæt glasbeholder

Metode

 • Tilsæt kanelstængerne til glasbeholderen og hæld derefter den ekstra jomfru olivenolie i.
 • Sørg for, at stængerne er godt dækket af olien, forsegl beholderen og opbevar den på et varmt sted.
 • Lad produktet sætte sig i to til tre uger.
 • Ryst det hver dag, så kanelekstrakterne blandes godt sammen med olien.
 • Efter den anbefalede tid er gået, adskil resten af kanelet ved hjælp af trådnet eller en si fremstillet af lignende materiale.
 • Afslutningsvis hældes produktet på en mørk flaske og opbevares på et køligt sted.

Det er så nemt!

Hvad er fordelene ved terapeutisk kanel olie?

Kanel olie er rig på antibakterielle og antisvamp stoffer, der effektivt bekæmper et bredt udvalg af patogener, som påvirker vores helbred.

Desuden hæmmer kombinationen af ​​ingredienser inflammation, hæmmer celleskader forårsaget af frie radikaler og styrker immunsystemet.

Blandt de vigtigste fordele er:

1. Det forhindrer forkølelse.

Kvinde der er forkoelet - De terapeutiske fordele ved kanel olie

Anvendelse og forbrug af kanel olie er en enkel måde at forebygge og lindre de ubehagelige symptomer på influenza og forkølelse.

Desuden ophæver dets forbindelser luftvejsblokeringer, lindrer overbelastning og letter fjernelsen af vira og bakterier, der forårsager det.

2. Kanel bekæmper diabetes.

Det har vist sig at kanel er et af de bedste krydderier til bekæmpelse af ukontrolleret blodsukker.

Hvis du tilføjer to eller tre dråber af denne olie til din regelmæssige kost, kan du få interessante fordele, der bekæmper diabetes.

3. Det lindrer gigt.

3 forskellige haender

Patienter med gigt og knoglekræft kan få lidt lindring, når de direkte anvender dette naturlige produkt.

Kanel olie stimulerer blodgennemstrømningen og mindsker betændelse for at lindre de smerte- og bevægelsesvanskeligheder, der er forårsaget af dette problem.

4. Det bekæmper hudinfektioner.

Kanel olie absorberes let gennem hudens porer. Da det er antibakterielt, så reducerer regelmæssig brug af det alle former for hudinfektioner.

Det er ideelt til patienter med fodsvamp, psoriasis og andre lidelser, der påvirker hudens sundhed.

Læs også denne artikel efter “De terapeutiske fordele ved kanel olie”:

8 aromatiske olier, der kan hjælpe dig med at sove bedre

5. Det reducerer træthed.

Kvinde der har lukkede oejne - terapeutiske fordele ved kanel

Kanel olie massage hjælper med at lindre symptomerne på fysisk og mental træthed.

Dens forbindelser forbedrer blodcirkulationen, fremmer passagen af ilt til hjernen og optimerer brugen af energi.

6. Det bekæmper vaginale infektioner.

En lille smule kanel olie fortyndet i vand kan hjælpe med at balancere vaginal pH for at håndtere infektioner.

Desuden reducerer anvendelse af det i små mængder forekomsten af bakterier og gær. Det kontrollerer også symptomer som kløe, udflåd og dårlig lugt.

Har du nogensinde forberedt din egen kanel olie? Nu hvor du ved, hvordan du laver det der hjemme, så følg de enkle trin og hav denne spektakulære løsning ved hånden!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Landero Valenzuela, Nadia, Lara Viveros, Francisco Marcelo, Aguado Rodríguez, Graciano Javier, Hoyos Petra, Andrade, Encarnación Apolonio, Dalia, & Pérez Rivera, Yazmín. (2016). Aceite escencial de Cynnamomum zeylanicum: alternativa de control para Penicillium expansum sobre pera en poscosecha. Revista mexicana de ciencias agrícolas7(5), 1017-1028. Recuperado en 10 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&;pid=S2007-09342016000501017&lng=es&tlng=es.
 • Lee, S. C., Wang, S. Y., Li, C. C., & Liu, C. T. (2018). Anti-inflammatory effect of cinnamaldehyde and linalool from the leaf essential oil of Cinnamomum osmophloeum Kanehira in endotoxin-induced mice. Journal of food and drug analysis26(1), 211-220.
 • Montero-Recalde, Mayra, Revelo I, Jessica, Avilés-Esquivel, Diana, Valle V, Edgar, & Guevara-Freire, Deysi. (2017). Efecto Antimicrobiano del Aceite Esencial de Canela (Cinnamomum zeylanicum) sobre Cepas de Salmonella. Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú28(4), 987-993. https://dx.doi.org/10.15381/rivep.v28i4.13890
 • Polin Raygoza, Laura Alicia, Muro Reyes, Alberto, & Díaz García, Luis Humberto. (2014). Aceites esenciales modificadores de perfiles de fermentación ruminal y mitigación de metano en rumiantes: Revisión. Revista mexicana de ciencias pecuarias5(1), 25-47. Recuperado en 10 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&;pid=S2007-11242014000100003&lng=es&tlng=es.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.