5 flotte frisurer der får en til at se yngre ud: du vil elske dem!

Vær vovet og prøv forskellige frisurer for at se yngre ud. Glem ikke, at hvis man ikke er helt solgt over det nye look dagen efter, så vil ens hår altid vokse ud igen.
5 flotte frisurer der får en til at se yngre ud: du vil elske dem!

Sidste ændring: 30 september, 2018

Alle leder efter det originale og sjove præg, som får dem til at se yngre ud. Man vælger med omtanke sin makeup, sit tøj og selvfølgelig sine frisurer – og der er mange flotte frisurer at vælge imellem.

Men der er nogle få ting, som vi bør gøre meget klare. Hvis man er 50 år gammel for eksempel, så bør man ikke prøve at ligne én på 20.

Nøglen er at finde den frisure, den tøjstil og den makeup, som passer til en, og som selvfølgelig ikke får en til at se ældre ud, end man er.

Faktisk fortæller eksperter indenfor personlige udseender, at de fleste kvinder laver de samme fejl: de bruger for meget makeup eller vælger en iøjnefaldende hårfarve, som i sidste ende får dem til at se ældre ud.

Ingen kender én, eller det billede man ønsker at afspejle, bedre end sig selv. Nogle gange kan en lille smule forandring gøre underværker. På den anden side kan det nogle gange kræve en smule mod.

Der er fem simple tips til ens hår, som man kan prøve for at se yngre ud.

1. Løb en risiko med kort hår for at se yngre ud med disse flotte frisurer

Der vil komme en tid, hvor langt hår måske ikke vil passe til alle. Alt afhænger dog selvfølgelig af hvilken ansigtsform, man har.

 • Tidens gang har tendens til at gøre ens ansigt længere. Og i mange tilfælde vil man få større kæber, eller ens ansigt vil blive en smule mere fyldigt.
 • Lange, glatte frisurer har tendens til at fremhæve disse ting. Det er derfor, der ikke er noget bedre end at tage en risiko ved at klippe ens hår kortere.
 • Uden tvivl er de bedste valg en page eller en pixie. Dette er meget selvsikre og unge frisurer, som ofte klæder alle.
page

2. Prøve at have pandehår

Hvis man ønsker at se yngre ud, så kan man altid prøve at få pandehår. Man ved, at de kommer i mange forskellige typer: til siden, pjusket, glat, med midterskildning, kort…

Men man bliver nødt til at være forsigtig med dem. Nogle gange kan pandehår få ens ansigt til at se en smule bredere ud, så ligesom med alt andet, så bør man prøve det og se, hvordan det passer til en.

3. Flotte frisurer med etager

Frisurer med etager har altid været én af de mest populære, flotte frisurer til at se yngre ud.

Det giver bevægelse, frisk luft og et originalt præg til ens hår, som gør det værd at prøve. For at være sikker på at få den mest passende frisure, bør man nu være sikker på, at man taler med en dygtig frisør, for det kræver en bestemt evne.

Det er en frisure, som aldrig går af mode. Og mere end noget andet så er den behagelig.

 • Selvom det er rigtigt, at frisurer med etager typisk bliver anvendt ved langt, glat eller krøllet hår, så er det også godt til kortere frisurer. Det giver mere fylde og bevægelse.
 • Alligevel er der kortere frisurer, som også passer til etager. Nøglen er at lege med pandehåret. Hvis man klipper det til siden og giver det et “pjusket” look, så vil det få hele ens udseende til at se mere ungt ud.
 • Eksperter indenfor personligt udseende anbefaler også, at man prøver etager efter blyant stilen. Den stammer fra 1970’erne og indebærer en simpel klipning, hvor håret bliver opdelt i to sektioner med en etage langs midten.
 • Derefter klipper man kanten fra den forreste del til den bagerste. Dette gør, at spidserne af håret “indrammer” ens ansigt. Det er en klassiker.
Flotte frisurer med etager findes i mange udgaver og én vil bestemt se godt ud til dig

4. Hvilken hårfarve bør man vælge?

Det ville være nemt at sige, at der kommer en tid, hvor næsten alle ender op med lyst hår. Denne farve er forbundet med ungdom, så mange kvinder vælger den, hvis de gerne vil se yngre ud.

 • Dette er dog ikke altid rigtigt. At have platinblond hår kan være vovet. Udover det bliver man nødt til at være opmærksom på sin hudtone.
 • Det er værd at nævne, at chokoladebrune og gyldne toner altid er tiltalende. Man bør ikke altid prøve at gå efter de ekstreme nuancer.
 • Man bør heller ikke være bange for at prøve at kombinere to eller tre nuancer for at se, hvordan det vil passe en.

5. Kortere i nakken ser altid godt ud

Hvis man har en page, bør man altid prøve at klippe den lidt kortere i nakken. Hvis man har høje øjenbryn, kan det dog få en til at se ældre ud, end man er.

 • Det er bedst at vælge en afslappet frisure, hvor nogle totter indrammer ansigtet. Man bør prøve at style sit hår, så man opnår et tilfældigt look, som giver så meget karakter og så meget originalitet.

For at konkludere bør man prøve at huske, at for at se yngre ud, så bliver man frem for alt nødt til at vide, hvad der klæder en. Man bør være opmærksom på sin ansigtsform, før man vælger sin frisure.

Man bør også undersøge hvilke hårfarver, som vil klæde ens hudtone bedst og fremhæve ens skønhed.

roedt_haar

Man bør notere, at det altid er værd at stole på en professionel. Nogle hos ens frisør vil være i stand til at give nogle gode råd.

Man bør ikke stole blindt på vejledninger på internettet. Nogle gange baserer man måske sin beslutning på, hvordan det ser ud på en model, men den person ligner slet ikke en.

Før man kan se ung ud, er det første, man bliver nødt til at fokusere på, at se godt ud og se sig selv som attraktiv, uanset hvilken alder man har. Man bør ikke tøve med at prøve disse simple tips til at hjælpe en til at finde nye, flotte frisurer, som vil se fantastisk ud til en.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.