Lækre slanke smoothies

Ud over at gøre maven mindre vil ingredienserne i disse smoothies forbedre fordøjelsen og fjerne ophobet væske, og samtidig give dig mere energi.
Lækre slanke smoothies
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 02 marts, 2023

 Når du passer på hvad du spiser vil du også opnå en mere balanceret vægt. I dagens indlæg vil vi snakke om nogle lækre slanke smoothies!

Ikke desto mindre er der visse dele af kroppen, der er bedre til at modstå vægttab end andre, fordi det kan relateres til funktionen af nogle af dine organer og ikke bare overskydende kalorier.

Et af de områder er omkring taljen, så i dagens artikel vil vi fokusere på, hvordan man kan reducere størrelsen af din mave på en nem og behagelig måde.

Oplev følgende taljen-slankende smoothies, der vil hjælpe med at trimme din mave og samtidig lade dig nyde lækre varianter.

Egenskaber ved slanke smoothies

Slankesmoothie

Det er sandt. For at tabe sig, skal du ikke kun tælle dine kalorier, men også foretage et godt valg af mad. Mange valg har nyttige egenskaber for sin sundhed der vil afspejles i dit udseende.

Du bør vælge fødevarer med følgende egenskaber til at reducere din mave.

Vanddrivende

Dette er fødevarer, der fjerner ophobet væske i kroppen, der får dig til at se oppustet ud og føle dig tung. Underlivet er en af de mere almindelige områder, hvor du lider af væskeophobning.

Afførende

I mange tilfælde er betændelse omkring maven relateret til forstoppelse. Du skal derfor vælge fødevarer, der er naturlige, milde afføringsmidler til at fremme god fordøjelse og regulere din fordøjelse.

Hormonregulerende

Mavefedt opbygges undertiden som et resultat af hormonelle forstyrrelser. Dette kunne forklare, hvorfor nogle mennesker finder det vanskeligt at bekæmpe mavefedt på trods af at de ellers er tynde.

Fedt kan også samles omkring inderlårene. Fødevarer, der hjælper med at regulere dine hormoner kan fremme en naturlig balance og også gavne dig på andre måder.

Slanke smoothies

Smoothies er enkle og lækre måder at indtage fødevarer, der også giver medicinske fordele. Du kan indarbejde en række fødevarer og andre kosttilskud og samtidig bibeholde en fremragende smag.

Derudover  er de lette at indtage, mætter godt og giver dig en sund energi.

Den bedste  måde at indtage dem på er om morgenen til morgenmaden, men du kan også nyde dem om eftermiddagen.

Vi foreslår dig at prøve følgende tre slanke smoothies. Men du kan kombinere andre ingredienser til at blande dem lidt op og opdage nye smagsoplevelser.

1. Æble- og matcha-smoothies

Slankesmoothie

Ingredienser

 • To grønne æbler
 • 1 teskefuld matchapulver (10 g)
 • 3/4 kop vand eller vegetabilsk mælk (150 ml)

Denne smoothie er cremet og vil kombinere fordelene ved frisk frugt med de medicinske egenskaber i et matcha-tilskud.

Æbler

Dine æbler  bør være økologiske, så du kan spise skrællen sikkert. Det hjælper med at regulere din fordøjelse, sammen med selve frugten.

Matcha

Matcha er en rodfrugt fra Andesbjergene, der ud over at give energi også regulerer dit hormonsystem.

2. Ananas- og chiasmoothie

Ananas smoothie

Ingredienser

 • 1 tyk skive frisk ananas
 • 1 spsk. chiafrø (10 g)
 • 3/4 kop vand (150 ml)

Denne smoothie er sød og tropisk i smagen og en af de mest talje-slankende smoothies, som findes.

Ananas

Ananas er et naturligt vanddrivende og fremmer god fordøjelse, hvilket er grunden til det er inkluderet i så mange slankekure.

Chiafrø

Disse frø er stadig mere populære, fordi de giver essentielle fedtsyrer og regulerer fordøjelsessystemet. Vær sikker på at lægge dem i blød i vand natten inden.

3. Kiwi- og kokossmoothie

Ingredienser

 • 2 modne kiwifrugter
 • 1 spiseskefuld ekstra jomfru kokosolie (15 g), eller 1/2 kop kokosvand eller kokosmælk (100 ml)
 • Vand (om nødvendigt)

Dette er en anden tropisk og intenst aromatiseret smoothie takket være dens to vigtigste ingredienser.

Kiwi

Denne frugt er en effektiv behandling for mennesker, der lider af forstoppelse, fordi den kan have umiddelbare virkninger, når den indtages på tom mave.

Kokosnød

Vi fremhæver altid fremme de medicinske fordele ved kokos. Kokosvand, -mælk og -olie giver sunde fedtstoffer på trods af deres kalorieantal, og det vil hjælpe med at reducere mavens størrelsen.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Syvertsen, J. P., Smith, M. L., & Boman, B. J. (1993). Tree growth, mineral nutrition and nutrient leaching losses from soil of salinized citrus. Agriculture, Ecosystems and Environment. https://doi.org/10.1016/0167-8809(93)90080-9
  • Umapathy, K. (2015). Aromatic Cues Help Dementia Sufferers with Appetite Loss.
  • NCT01350843. (2011). The Effects of Orange Juice on Plasma Lipids. Https://Clinicaltrials.Gov/Show/Nct01350843.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.