6 drikke der er endnu sundere end vand

At holde sig hydreret er afgørende. Vidste du, at der er drikkevarer derude, der er endnu sundere end vand, fordi de hydrerer din krop til dens maximum og giver mange ekstra fordele? Tjek dem ud!
6 drikke der er endnu sundere end vand
Maricela Jiménez López

Reviewed and approved by læge Maricela Jiménez López.

Written by Ángela Aragón

Last update: 25 august, 2022

Vi ved alle, hvor godt vand er for os. Jorden er lavet af vand, vores kroppe er lavet af vand… Det er naturligvis uundværligt for vores helbred at drikke det. Men faktisk findes der nogle drikke, som er sundere end vand. Læs med.

Vand er nødvendigt ikke blot for vores sundhed, men også for vores udseende. Stram, strålende, ungdommelig hud skyldes alt sammen takket være vand.

Imidlertid har bevægelsen af ​​konventionel medicin til mere traditionelle midler og stigningen i forskning af naturopati ført os til opdagelsen af ​​drikkevarer, der er endnu sundere end vand.

Dette er gode nyheder for folk der ikke kan lide at drikke almindeligt vand , men gør det for deres helbreds skyld.

Alle de følgende drikkevarer er naturlige og uforarbejdede. Som du ved, så indeholder forarbejdede fødevarer stoffer til at forbedre smagen, til konservering, eller til at mindske omkostninger. De er alle skadelige for dit helbred.

Før vi tager et kig på nogle af disse drikkevarer, så husk altid på: naturlige drikke er bedre end forarbejdede.

Find ud af, hvilke 7 drikkevarer, der er sundere end vand

Lad os tage et kig på dem.

1. Rødbede juice

For år siden, var det svært at finde rødbeder, der ikke var på dåse. Men nu kan du finde dem i næsten alle købmandsforretninger i grønsags sektionen. Udnyt dette og prøv denne uhyre nærende saft.

Udover at være meget smagsfuld, vil du indtage vitaminerne A, B, og C, antioxidanter, calcium, aminosyrer, kalium, magnesium, sukker og vand.

Bekymrer dig ikke om, hvordan man kan lave det. Det er ligesom alle andre juicer. Selvom rødbeder kan give din blender en intens rød, så er det stadig let at rengøre.

2. Kokosvand

Vores yngste læsere har måske allerede hørt om kokosvand fra overlevelses reality shows.

Deltagerne overlever sommetider alene på kokosvand, hvilket ikke bør overraske os, da det faktisk er en komplet fødevare, på grund af dens høje indhold af kalium.

Dette mineral giver langt mere effektiv hydrering.

Du kan finde det på hylderne i mange købmandsforretninger, og hvis ikke, anbefaler vi at kontrollere de naturlige fødevarer butikker eller særlige naturopati eller herbalist butikker.

Hvad du finder der er næsten identisk med hvad du ville få ved selv at åbne en kokosnød.

3. Aloe vera vand

Hvis der har været en naturlig mad genopdagelse i det 21. århundrede, har det været aloe vera. Hver dag opdages nye egenskaber: fra anti-ardannelse til reduktion af kolesterol og triglycerider i blodet.

Takket være sine antioxidanter og rensende egenskaber, er aloe vera juice nu ekstraheret for at rense tarmfloraen og forebygge for tidlig celle aldring.

Hvis du har forstoppelses problemer, højt kolesteroltal eller et cirkulations problem, så er denne drik lige noget for dig.

4. Frugtdrikke, der er sundere end vand

Vi taler ikke om juice her. Vi taler om at tilføje frugt til vand. De bedste frugter er jordbær, vandmelon, basilikum, agurk eller blåbær.

Den bedste ting at gøre, er at tænke over, hvad du leder efter, og vælge den frugt, der passer bedst med dit mål. Det vil også gøre det at drikke vand meget sjovere.

5. te

Det kan være en af de mest udbredte forbruges drikkevarer rundt omkring i verden, men nogle mennesker er stadig uvidende om dens mange fordele.

Hver smag tilbyder sine egne fordele, men de alle sammen:

 • Undgår tand problemer
 • Forbedrer cirkulationen
 • Er anti-inflammatoriske
 • Stopper bakterievækst i din krop

De er også ofte en del af vægttabs kostvaner, især grøn te, som er en fremragende detoxifier. Det hjælper med at fjerne fedt og toksiner lettere.

6. Guayusa

Denne drink er ikke kendt, men det gør den ikke mindre sund. Vi taler om en plante fra Ecuadors jungle, rig på koffein og theobromin, en anden stimulans.

Dens energiske magt svarer til at parre sig. Chlorogensyrerne i guayusa er meget godt for dit hjerte.

Guayusa energi-givende potentiale gør det til en interessant måde at starte dagen på, i endnu højere grad end kaffe. Stimulanten hjælper dig med at forbrænde kalorier, da det fremskynder dit stofskifte.

Dette er en af de smarteste og sundeste måde at tabe sig på: forbrænde fedt gennem indtagelse af fødevarer og drikkevarer, der hjælper din fordøjelse og dit stofskifte.

Aldrig igen vil hydrering bare være en eller anden forpligtigelse. Nu kender du nye sjove, smagsfulde måder at blive hydreret på med drikkevarer, der er endnu sundere end vand.

Med denne unikke kombination af drikkevarer, vil du være en af de få, der kender hemmeligheden til en langt mere komplet kost til at pleje din krop.

It might interest you...
Sådan laver du micellar vand derhjemme
Bedre Livsstil
Read it in Bedre Livsstil
Sådan laver du micellar vand derhjemme

Har du hørt om micellar vand endnu? Det er det nyeste nye kosmetiske produkt, der hurtigt bliver en uundværlig komponent i skønheds- og makeup ruti... • Popkin BM, D’Anci KE, Rosenberg IH. Water, hydration, and health. Nutr Rev. 2010;68(8):439–458. doi:10.1111/j.1753-4887.2010.00304.x
 • WHO, W. H. O. (2011). Guidelines for drinking-water quality. WHO. https://doi.org/10.1016/S1462-0758(00)00006-6
 • Organization, W. H. (2012). Pharmaceuticals in Drinking-water. WHO Library Cataloguing-in-Publication Data. https://doi.org/10.1331/JAPhA.2010.09186
 • Cermak, N. M., Gibala, M. J., & Van Loon, L. J. C. (2012). Nitrate supplementation’s improvement of 10-km time-trial performance in trained cyclists. International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism. https://doi.org/10.1123/ijsnem.22.1.64
 • Santos, J. L. A., Bispo, V. S., Filho, A. B. C., Pinto, I. F. D., Dantas, L. S., Vasconcelos, D. F., … Matos, H. R. (2013). Evaluation of chemical constituents and antioxidant activity of coconut water (Cocus nucifera L.) and caffeic acid in cell culture. Anais Da Academia Brasileira de Ciencias. https://doi.org/10.1590/0001-37652013105312
 • Oikeh EI, Omoregie ES, Oviasogie FE, Oriakhi K. Phytochemical, antimicrobial, and antioxidant activities of different citrus juice concentrates. Food Sci Nutr. 2015;4(1):103–109. Published 2015 Jul 30. doi:10.1002/fsn3.268
 • Surjushe, A., Vasani, R., & Saple, D. (2008). Aloe vera: A short review. Indian Journal of Dermatology. https://doi.org/10.4103/0019-5154.44785
 • Rahmani AH, Aldebasi YH, Srikar S, Khan AA, Aly SM. Aloe vera: Potential candidate in health management via modulation of biological activities. Pharmacogn Rev. 2015;9(18):120–126. doi:10.4103/0973-7847.162118

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.