Kanariefrø og kanelvand, et middel til at rense arterierne

Har du hørt om fordelene ved kanariefrø og kanelvand til at hjælpe med at rense dine arterier? Lær mere i denne artikel!
Kanariefrø og kanelvand, et middel til at rense arterierne
Nelton Abdon Ramos Rojas

Bedømt og godkendt af læge Nelton Abdon Ramos Rojas.

Sidste ændring: 22 december, 2022

De fødevarer, vi spiser i dag, kan blive skadelige for vores helbred. Overdreven indtagelse af visse stoffer får arterierne til at blive påvirket på adskillige måder. Det er nødvendigt, at folk lærer om disse vaner og om hvordan man undgår tilstopning af ens arterier. Et af de bedste midler til at behandle dette problem er forbrug af kanariefrø og kanelvand. I denne artikel vil vi vise dig, hvorfor det er brugbart til at rense arterierne.

Hvad er arterier?

Arterier er de blodkar, der er ansvarlige for at transportere blod gennem kroppen. Blandt de farlige konsekvenser ved blokering er for lidt pumpning af blod til hjertet. Det er vigtigt at forhindre det i at ske, da konsekvenserne kan være fatale.

Symptomerne på blokering af arterierne kan være meget irriterende og bekymrende i visse tilfælde. Blandt de mest almindelige finder vi:

 • Ømhed
 • Åndedrætsproblemer
 • Svimmelhed
 • Væskeretention
 • Træthed

Hvad forårsager blokering af arterier?

Blandt de mest oplagte faktorer er høje niveauer af kolesterol, forhøjet blodtryk, diabetes og stress. Fedme og rygning kan også hjælpe med spredningen af ​​dette problem.

Betændelsen i arterierne er ligeledes forårsaget af et overdreven forbrug af visse stoffer. Blandt dem er alkoholholdige drikkevarer, fede fødevarer og sukkerarter, som forårsager et stort kalorieindtag.

Læs også: Prøv 5 urteteer der renser arterierne naturligt

Blodårer

På den anden side bidrager nogle fødevarer, der indtages dagligt, også til, at arterierne bliver betændte. Dette gælder for følgende fødevarer:

 • Kød
 • Æg
 • Mejeriprodukter
 • Transfedt

Det er også vigtigt at nævne, at det balancerede forbrug af disse fødevarer ikke vil påvirke arterierne direkte.

Hvad er måderne til at undgå tilstopning af arterierne?

Det første skridt til at forbedre arteriernes sundhed er naturligvis at fjerne skadelige fødevarer fra den daglige kost.

Alle stoffer med højt indhold af konserveringsmidler indgår også i dette krav. Som en substitution kan forbruget af sunde fedtholdige fødevarer blive et glimrende alternativ.

Regelmæssig motion og besøg hos lægen er også vigtigt i kampen mod tilstoppede arterier. Enhver vane, hvis funktion er at forbedre sundheden, vil være en fordel for kroppens kredsløbstilstand.

På den anden side skaber visse naturlige stoffer en forbedring af den arterielle sundhed.

 • Granatæbler, havre og smoothies med deres forskellige næringsstoffer hjælper på den gode funktionelle udvikling af arterierne.
 • Infusioner er også tilstrækkelige til at undgå blokering af disse kar og reducere risikoen for betændelse.

Kanariefrø og kanelvand

Kanariefrø er en fødevare, der er kendt for dets helbredende egenskaber. Blandt dens fordele er vedligeholdelsen af ​​blodkar, arterier, lever og nyrer.

På den anden side giver kanel ikke kun en god smag men også mange sundhedsegenskaber. Det bidrager til reduktion af kolesterol og blodsukker, således arterierne nyder godt af processen.

Læs også: Kanel: Naturmidlet til at kontrollere diabetes

Kanel som stang og som pulver

Sammenslutningen af ​​begge stoffer i en infusion er et nyttigt redskab til at sikre god arteriel sundhed. Det skal bemærkes, at kanariefrø vand alene har en ubehagelig smag. Strejfet af ​​kanel giver dog denne infusion en meget mere acceptabel smag.

Ingredienser

 • ½ spiseskefuld kanariefrø (7 g)
 • 1 glas vand (200 ml)
 • ½ kanelstang

Hvad skal du gøre?

 • Som det første skal vi koge vandet.
 • Når det kommer i kog, så tilsæt kanariefrøerne og lad dem blive blandet i 5 minutter.
 • Derefter tilsættes kanel og lad det koge i 10 minutter derefter.
 • Efter den angivne tid skal vi fjerne infusionen fra varmen og lade den sætte sig.
 • Drikken skal indtages, når den har sat sig og er ved stuetemperatur. Det anbefales at gentage denne proces mindst tre gange om ugen.

Omsorg for arterierne er afgørende for at nyde et godt helbred og forhindre store problemer. Opretholdelsen af ​​kredsløbssystemet, som er så vigtigt for den menneskelige krop, bør være et primært fokuspunkt på sundhedsområdet.

Dette middel med kanariefrø og kanelvand er, ud over at være let at lave, en effektiv måde til at tage hånd om arterierne på.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.