6 fejl mænd begår under sex

Mange mænd tror de er bedre i sengen end de er, men vi har det sidste ord om vores oplevelser. Og der mange fejl mænd begår under sex.
6 fejl mænd begår under sex

Sidste ændring: 24 april, 2019

I dag taler man om sex mere åbent blandt partnere og venner end tidligere, og vi har nok alle hørt en mand fortælle sin kollega hvad der gør ham til en “ekspert” i emnet. Ikke desto mindre så føler kvinder sig ofte utilfredsstillede, og hvis vi skal være helt ærlige, så er det sjældent at mænd lægger mærke til det. Mange af os kvinder er nok lidt for diskrete og lidt for rare. Vi vil ikke såre vores mænds følelser. Her får du 6 fejl mænd begår under sex!

Fejl mænd begår under sex

Kommunikation spiller en meget vigtig rolle i at få præferencer, fantasier og lyster frem i forholdet – mange par formår dog ikke at gøre dette. Måske pga. myter og kulturelle trends tænker mange mænd at de gør det godt i sengen, selv når sandheden er at deres partnere ikke nyder dem selv fuldt ud.

I denne artikel vil vi dele nogle af de mest almindelige fejl mænd begår under sex – til glæde for mænd som måske er lidt for selvsikre på deres evner i sengen.

Please, blide kærtegn

Klitorissen er meget mere kompliceret end penisen er og der er ingen tvivl om at det er en af ​​vores mest følsomme steder. Mænd, vil I ikke nok være mere forsigtige når i rører klitorissen? Det er en meget følsom del af kroppen, og man skal lige lære hvordan man kærtegner den rigtigt. Flertallet af mænd har en tendens til at være alt for hårdhændede når de vil røre den, men dette gør altså ikke noget for os, tværtimod!

Lær at lege med vores bryster

De fleste af os elsker at få rørt vores bryster, da det er en af de mest følsomme dele af kroppen. Men nogle rører på en rigtig grov måde, som om de var bolde eller noget, og det hjælper os altså ikke igang… Det er rigtig nok at lidenskab gør os vilde og alt det der … men vær lidt mere blide, tak.

 

Bemærk at det er ikke kvantitet men kvalitet

Dette er endnu en af ​​de store fejltagelser mænd begår, da størstedelen værdsætter kvantitet over kvalitet – måske fordi mænd forbinder evnen til at have mere end én orgasme med ungdom og virilitet. Der er ingen tvivl om at mænd er konkurrencedygtige i enhver forstand, især hvis det har at gøre med kvinder, hvilket nok er derfor, at mænd har en tendens til at prale med det antal de har været sammen med. Tal er meget vigtige for dem, da de kan måles og sammenlignes. De skal dog være klar over at kvalitet er langt vigtigere for kvinder end kvantitet.

 

Du bruger ikke nok tid på forspil

Kære mænd… Penetration  er ikke den eneste behagelig dele af sex, så du skal ikke forvente, at vi føler os tilfredse hvis det er det eneste du gider. Vi har en krop fuld af svage og ømme punkter som bare venter på at blive udforsket. Gør du ikke det, kan du være sikker på at kvinden ikke bliver tilfredsstillet.

 

Spankingen kan godt tage overhånd

En endefuld er ikke dårligt hvis den får hele armen og kan endda ophidse nogen seksuelt. Og dog… Det ene spank efter det andet, som om du giver hende en endefuld… Det kan godt krydse en rød linje, og er ikke sjovt.

Hvisk hende i øret

Hvis I har samleje, er der intet bedre end at sige f.eks. “Jeg elsker dig” eller andre søde ord. Men det er nemt at lade sig rive med, især hvis man dyrker noget lidt hårdere sex. Lad vær med at spørg mig om jeg kan lide det, eller hvordan du klarer det… Drop det, og lad vær med at kede mig. Hold op med at bekymre dig om vi kan lide det, så skal du nok klare dig.

Spis ikke vores ører
Hvornår er et tilsavlet øre nogensinde sexet? Det er sandt at øret kan være et følsomt område på kroppen, men helt ærligt… Lad vær med at overgør det! Et blidt kærtegn med tungen er nok, og der er ingen der nyder nærmest at få spist deres øre af.

Lad vær med at slikke vores storetå

Hvad er det også for en mærkelig fetish? De fleste af os nyder det ikke, og det er ikke en almindelig ting at gøre.

Hvad med dig selv? Har du noget at tilføje denne liste over nogle af de fejl mænd begår under sex?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.