8 tricks til at have høje hæle på hele natten lang

I denne artikel præsenterer vi 8 tricks, således du vil kunne bære høje hæle komfortabelt hele natten lang.
8 tricks til at have høje hæle på hele natten lang

Sidste ændring: 22 december, 2022

Høje hæle er attraktive former for fodtøj, der har været fashionable lige siden de først dukkede op. Men hvis du bærer høje hæle i lang tid, kan de være ubehagelige. I denne artikel vil vi give dig 8 tricks til at have høje hæle på hele natten lang.

Selv om mange tror, at iførelse af høje hæle betyder at skulle klare ubehaget, behøver det ikke at være sandt. Der er mange tricks, som du kan bruge til at gøre det mere behageligt og nyde dine høje hæle, mens du ser smuk og sofistikeret ud.

I denne artikel fortæller vi nogle af de mest grundlæggende tricks, der hjælper dig med at være fashionabel med disse lange og stilfulde sko.

Vi anbefaler dog altid, at du ikke bruger høje hæle for meget, eller bruger for høje hæle for at undgå sundhedsproblemer.

De 8 tricks til at have høje hæle på hele natten lang er som følger:

1. Tag ikke dine høje hæle af, fordi du er træt

Ondt i fødderne

Det kan lyde grusomt, men i det øjeblik du tager dine hæle af for hvile i et par minutter, vil du forværre smerten. Når du har taget dit fodtøj af, vil betændelsen blive værre.

Det vil føles som om, at det forbedres øjeblikkeligt. Men når du sætter dine sko på igen, vil smerten blive værre. Dette skyldes, at dine fødder ikke vil gå så let som før.

Anbefalet læsning efter “8 tricks til at have høje hæle på hele natten lang”:

Løs problemet med flossede neglebånd

2. Prøv dine nye sko på forhånd

Hvis du overvejer at iklæde dig nye sko, så vær forsigtig… Især med høje hæle.

Hvis det er til en fest eller en anden begivenhed, hvor du kommer til at stå på dine fødder eller gå i lang tid, er det bedst, at du først prøver hælene. Derfor anbefales det, at du bruger dem lejlighedsvis, og hver gang i lidt længere tid, så du vender dig til dem.

Dette er især vigtigt, hvis du er en person, der sjældent bærer høje hæle. I dette tilfælde vil du være sikker på at få meget hård hud, vabler og revner, og du vil blive træt hurtigt.

Prøv dem altid et par gange og brug dem hjemme for at tilpasse dem til dine fødder.

3. Sørg for at have den korrekte størrelse

Den rigtige størrelse

Selvom det kan synes indlysende, så gør folk ofte fejlen ved at iklæde sig den forkerte størrelse sko. Måske er det fordi de sko, vi virkelig ønsker, kun er tilgængelige i en anden størrelse, eller simpelthen fordi vi ikke kender den rigtige størrelse.

Det er virkelig vigtigt, at du finder ud af den rigtige størrelse for dig. På denne måde undgår du ubehagelige sår og vil ikke ende med at gemme dine hæle bagerst i skabet.

For at gøre dette, skal du prøve at gå i dem et stykke tid, før du køber dem. Du bør sørge for at din hæl ikke kommer til at glide ud og at dine tæer ikke er for indeklemte.

Det er virkelig vigtigt at iføre sig den korrekte størrelse for at undgå fremtidig irritation. Selvom de måske er meget smukke, må du ikke bære sko, der er for små eller for store.

4. Kom dem i fryseren for at gøre dem blødere

Nogle gange er hælene lavet af meget hårde materialer, som ikke let tilpasses til foden. Dette kan medføre sår på fødderne på grund af friktionen. For at sikre, at dette ikke sker for dig, skal du komme dem i fryseren med to poser vand indeni.

Du kan også lægge en række bolde af let dampet avispapir indeni og lade dem stå udenfor garderoben i en uge, før du bruger dem. På denne måde vil materialet være lidt mere fleksibelt, tilpasse sig lettere til din fod og forårsage mindre friktion.

5. Brug ortopædiske indlægssåler

Brug indlægssåler

Brug af ortopædiske indlægssåler giver bedre støtte til din fod. Desuden har de en blødere tekstur, som er bedre for dine såler. Da de er polstret, giver de også bedre komfort.

Generelt anbefales det at beskytte dine fødder og reducere smerte, især med høje hæle og de metatarsale knogler.

Ligeledes vil indlægssåler hjælpe med at forhindre knyster og hård hud, så vi anbefaler, at du bruger dem i alle dine sko, ikke kun i dine høje hæle.

Læs også denne artikel efter “8 tricks til at have høje hæle på hele natten lang”:

5 naturlige midler til at styrke svage negle

6. Vælg de bredere hæle

Selvom de er meget sofistikerede, har de klassiske stilethæle en tendens til at være lidt ustabile og ubehagelige. Hvis du ikke er professionel, når det kommer til hæle, er det bedst at undgå dem.

I stedet for skal du vælge bredere hæle, som er meget mere stabile, således du vil miste balancen så nemt.

7. Undgå friktion ved hjælp af en fugtighedscreme

Brug fugtighedscreme - tricks til at have hoeje haele

Før du bruger dine hæle, så anbring en god mængde fugtighedscreme på dine fødder og gnid også lidt ind i skoene, så materialet kan blødgøres lidt.

Lad det tørre helt og kom derefter dine hæle på. Hvis du gør dette, vil din hud blive hydreret, og den vil ikke gnide så meget op af skoen.

Det sidste af vores tricks til at have høje hæle på er:

8. Vær beredt

Hvis du på trods af alle disse tips ikke føler dig godt tilpas og dine høje hæle stadig gør ondt, så er du selvfølgelig kommet til det punkt, hvor du skal droppe hælene og vende tilbage til flade sko.

Derfor skal du altid forsøge at have et par behagelige sko med dig, især hvis du skal hvile efter at have stået eller gået i lang tid.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.