Behandl åreknuder og karsprængninger med denne arnica salve

Åreknuder og karsprængninger er almindelige problemer, der normalt opstår hos kvinder efter graviditet, eller efter de runder de 50 år. Lær hvordan man behandler og reducerer udseendet af disse dilaterede vener og kapillærer med dette fantastiske hjemmelavede naturlige middel.
Behandl åreknuder og karsprængninger med denne arnica salve

Sidste ændring: 25 august, 2022

Åreknuder og karsprængninger  er et skønhedsproblem, der rammer en stor del af den voksne kvindelige befolkning. Behandl åreknuder og karsprængninger med denne arnica salve, læs mere nedenfor!

De er normalt resultatet af et problem i kredsløbssystemet. Dette dilaterer venerne og kapillærerne, næsten altid i underekstremiteterne.

Åreknuder og karsprængninger har normalt en rødlig eller blålig farve og er normalt meget mærkbare på huden, da de forårsager hævelse. De udvikler sig sædvanligvis på lægmusklerne og på indersiden af låret. Men de kan også vises på andre dele af kroppen.

Aareknuder

De fleste kvinder begynder at lide af denne tilstand under graviditeten eller fra en alder af 50 år på grund af de hormonelle ændringer, som kroppen oplever.

Uanset årsagen søger de, der udvikler åreknuder eller karsprængninger efter at minimere deres fremtoning. Dette er ikke kun fordi de påvirker skønheden af deres ben, men også fordi de kan forårsage hævelse og smerte.

Heldigvis er der et bredt udvalg af løsninger og naturlige produkter, der hjælper med at reducere dem, hvis de anvendes konsekvent.

Blandt disse midler er arnica salve, der er blevet værdsat siden oldtiden for dets anti-inflammatoriske og antikoagulerende virkninger.

Lær hvordan du bruger det, og prøv det!

Arnica salve til at minimere åreknuder og karsprængninger

Arnica salve

Arnica salve er et økologisk produkt, der har været anvendt som en naturlig behandling mod kredsløbsproblemer i hundreder af år.

Det er en alpe plante, der vokser vildt på stier og på øde steder og er meget almindeligt i europæiske og latinamerikanske lande

Det er blevet værdsat gennem historien for dets homøopatiske egenskaber. Arnica er egnet til behandling af muskelskade, ledsmerter og inflammatoriske lidelser.

Faktisk anvendes mange af dets ekstrakter og aktive forbindelser i den farmaceutiske industri til fremstilling af midler, salver og andre topiske produkter.

En blomst

Dens største fordel ved behandling af åreknuder er dets evne til at øge blodcirkulationen lokalt og lette dets tilbagevenden til overkroppen.

Det reducerer størrelsen af venen uden at påvirke blodgennemstrømningskanalen. Dette har en interessant positiv effekt på inflammation.

Hertil kommer, at massere det ind i huden reducerer følelsen af spændinger og smerter i benene. Dette er især mærkbart efter fysisk aktivitet eller efter en hård dags arbejde.

Dets sammensætning fortæller os også, at det er en god behandling mod forstuvninger, blå mærker og andre overfladiske sår.

Forberedring af arnica salve til behandling af åreknuder og karsprængninger

Arnica salve

Kombinationen af ​​ingredienser i denne naturlige salve skaber et meget effektivt produkt til at reducere udseendet af åreknuder og karsprængninger.

Dens anti-inflammatoriske, tonende og beroligende egenskaber aktiverer blodgennemstrømningen i det berørte område. Dette reducerer udseendet af vener markant på hudens overflade.

Massering af denne salve i huden hjælper med at stimulere lymfesystemet. Samtidig fremmer det også eliminering af toksiner og væsker, som normalt påvirker helbredningsprocessen.

Selvom det ikke er en mirakelbehandling mod disse forhold, så hjælper regelmæssig brug af arnica salve med at supplere de effekter, som kost, motion og andre vaner skaber.

For at opnå optimale resultater er det bedst at begynde at bruge denne salve i de indledende faser i udviklingen af ​​disse forhold. Dette skyldes, at jo mere disse problemer skrider frem, jo ​​flere komplikationer vil de præsentere.

Lad os tage et kig på, hvordan man laver denne fantastiske naturlige salve:

Ingredienser

 • 2 spiseskefulde bivoks (30 g)
 • 2 spiseskefulde shea smør (24 g)
 • 1 spiseskefuld mandel olie (15 g)
 • 2 spiseskefulde arnica olie (30 g)
 • 1 kapsel E-vitamin

Metode

 • Smelt bivoksen i et vandbad
 • Når det smelter, tilsættes shea smør og mandel olie.
 • Reducer varmen til minimum og rør med et silikone redskab, så alt er godt blandet.
 • Når blandingen er klar, fjern den fra varmen.
 • Herefter tilsættes arnica olie og kapslen med E-vitamin med det samme.
 • Lad det stå i et par minutter og hæld det i en lufttæt glasbeholder, inden det størkner.

Sådan anvender du det

 • Tag den nødvendige mængde af produktet og massér det på de berørte områder.
 • Lad huden absorbere det.
 • Anvend det hver nat.
 • Du bør ikke bruge det på sår eller åbne læsioner.

Som du kan se, er det ret simpelt at forberede en salve til at bekæmpe åreknuder.

Følg ovenstående trin og vær opmærksom på alle anbefalingerne til, hvordan du bruger denne salve. Hvis du gør det, begynder du at se og føle resultaterne inden for kort tid. • Ovejero, L., & Ibañez, P. (2012). Varices. Asociación Española de Enfermería Vascular y Heridas.
 • Moñux, G. (2009). Varices y trombosis venosa profunda. Libro de la salud cardiovascular.
 • Montenegro, J. (2017). Varices.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.