Tab dig og få energi med basisk vand

At holde kroppen hydreret er essentielt, men du er også nødt til at holde dens pH værdi på et optimalt niveau. Vi vil lære dig, hvordan du kan gøre begge dele med basisk vand.
Tab dig og få energi med basisk vand
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 25 august, 2022

At drikke vand hver dag er en af de bedste ting du kan gøre for dit helbred. Vand udgør ikke kun en stor del af kroppens sammensætning, det er også vigtigt for organerne, således at de kan udføre deres individuelle funktioner korrekt. Tab dig og få energi med basisk vand, læs mere nedenfor!

Det anbefales at drikke 6 til 8 glas vand om dagen for at få nok væske og forebygge sygdomme.

Sommetider er denne væske ikke tilstrækkelig i sig selv og der er behov for lidt base for at kunne regulere kroppens PH værdi.

Selvom der er nogle drikkevarer på markedet, som hævder at tilbyde denne fordel, så er sandheden, at det er meget lettere at gøre det derhjemme med økologiske ingredienser.

Med dette middel, vil du ikke kun reducere niveauet af syre i din krop, du vil også give din krop en bred vifte af gavnlige næringsstoffer.

Nedenfor vil vi gerne dele en opskrift til at lave dette middel, der både er billig og sund.

Følg med!

Hvorfor skal jeg drikke basisk vand?

kvinde der drikker lemonade

Før vi viser dig, hvordan du laver dit eget basiske vand derhjemme, synes vi, det er vigtigt at fortælle dig om dets fordele, og hvorfor vi skal drikke det flere gange om ugen.

Til at begynde med, er pH værdien i kroppen målt på en skala mellem 0 til 14, hvor 7 er neutralt. Alt over 7 er basisk og alt under er syre.

Man mener, at for at kroppen kan holde sig sund, skal dens pH-værdi ligge mellem 7,35 og 7,45.

Problemet er, at vores kost bliver mere sur, og de fleste mennesker ikke er klar over, at en stor procentdel af de fødevarer vi normalt indtager kan ændre disse niveauer.

Som en konsekvens oplever organerne en række problemer, når de forsøger at udføre deres arbejde. Som toksinniveauet stiger, begynder vævet at forringes og alvorlige sygdomme opstår.

Blodceller

Faktisk kan syreindhold forårsage død af nogle celler, og i værste tilfælde kan det stimulere dem til at blive kræftagtige.

Af denne grund, er det afgørende at forbedre dine daglige spisevaner og drikke mindst et glas basisk vand om dagen.

Denne drik fremmer udvisningen af syreindeholdende affaldsstoffer og afbalancerer blodets pH-værdi til at ilte cellerne korrekt.

Drikke det jævnligt øger kroppens hydreringsniveauer, reducerer træthed og forhindrer symptomerne i at komme igen både internt og eksternt.

Hvordan laver jeg basisk vand derhjemme?

Lyseroed lemonade

Basisk vand fremstilles ved at blande lyserødt Himalaya salt og citron med renset vand. Det giver gode mængder af C-vitamin, bioflavonoider, pektin og essentielle mineraler, der beskytter immunforsvaret, fordøjelsessystemet og det kardiovaskulære system.

Den indeholder også æteriske olier som limonen og alpha-thujon. Hvis antioxidant effekter hjælper med at minimere de negative virkninger fra frie radikaler.

Drikke det i moderate mængder bidrager til et sundt vægttab, bekæmper væskeophobninger og lindrer spændingshovedpine.

Det øger også det fysiske og mentale energiniveau, reducerer symptomerne på stress og irritation.

Det er let at tilberede og ingredienserne kan findes til økonomiske priser i helsekostforretninger.

Ingredienser

  • 1 økologisk citron
  • 1 teske lyserødt Himalaya salt
  • 2 liter renset vand

Vejledning

  • Vask citronen med lidt vand og brug æblecidereddike til at desinficere den.
  • Derefter skæres den i skiver og hældes i en kande med to liter renset vand.
  • Indarbejd en teskefuld lyserødt Himalaya salt, rør med en silikone spatel og lad sidde natten over ved stuetemperatur.
  • Den næste morgen, drik et eller to glas en halv time før morgenmaden.

Hold dig for øje!

Denne basiske drik anbefales ikke til dem med højt blodtryk.

Doseringen bør ikke overstige tre gange dagligt, da for meget kan gøre kroppen over-basisk.

For det bedste resultat, bør du drikke 6 glas vand om dagen og spise en varieret kost, der er rig på antioxidanter og motionere regelmæssigt.

Du er også nødt til at reducere mængden af fastfood og konserves du spiser, eftersom de er en potentiel kilde til toksiner.

Det kan interessere dig ...
Spis quinoa og tab dig
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Spis quinoa og tab dig

Spis quinoa og tab dig. Qionoa er en vigtig kilde til fiber, omega-3 og essentielle aminosyrer, der hjælper dig med at bekæmpe overvægt. Læs mere h...


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.