Se 10 år yngre ud naturligt

En af de nemmeste ting, du kan gøre er dagligt at bruge en god fugtighedscreme, der vil hjælpe dig med at genopbygge dine kollagen niveauer, stramme din hud op og reducere forekomsten af rynker.
Se 10 år yngre ud naturligt

Sidste ændring: 26 august, 2022

Næsten alle ønsker at have et yngre udseende og smukkere hud, selvom vi alle er klar over, at det ikke altid er let. I vores søgen efter et mirakel hudplejeprodukt, som får dem til at se yngre ud. Så har mange kvinder valgt at bruge kemiske produkter eller gå igennem kirurgiske procedurer, som kan forårsage reaktioner og bivirkninger. Mens det er sandt, at disse produkter og procedurer faktisk kan være effektive, er det dog ikke alle af dem, der virker godt, eller kan anbefales. Heldigvis kræver det at se yngre ud ikke altid dyre behandlinger. Der er nogle ting du kan gøre for at fjerne årene på en naturlig måde

Se yngre ud

Kan du forestille dig at se 10 år yngre ud på bare 10 minutter? Det lyder måske umuligt, men det kan lade sig gøre med særlig pleje og et par tricks. Gå ikke glip af de følgende tips til at forynge dit udseende på 10 minutter.

Udfyld dine øjenbryn

En af de hurtigste og nemmeste måder at tage nogle år fra dit udseende er at udfylde dine øjenbryn. Jo mere fuldstændige og naturlige de vises, jo bedre vil du se ud. Så hvis du vil have perfekte øjenbryn, så prøv at bruge en øjenbrynsblyant eller en øjenbrynsbørste med en vinklet spids. Tricket er at bruge både blyant og pudder, fordi blyanten vil hjælpe dig med at definere dine øjenbryn med bedre præcision, mens pudderet hjælper dig med at holde dit look naturligt.

Brug fugtighedscreme

Hvis du er en person, der ikke allerede bruger en daglig fugtighedscreme til dit ansigt, vil du blive overrasket, når du ser hvad dette simple produkt kan gøre for dit udseende. Der er ingen grund til at bruge en formue på dyre cremer, der lover at genopbygge kollagen og stramme dit ansigt op. Bare en simpel fugtighedscreme kan være nøglen til at reducere tørhed og forebygge tidlig forekomst af rynker. Du kan endda lave din egen fugtighedscreme derhjemme med naturlige ingredienser.

Brug en ungdommelig parfume

Begynd at se – og duft – yngre ud! Selvom det kan være svært at tro på, kan det at have en mere ungdommelig parfume på få dig til at se yngre ud. Flere undersøgelser viser, at visse dufte er forbundet med forskellige aldre, så at vælge den rigtige parfume kan være meget gavnligt. Undgå parfumer med rose og blomsteragtige dufte, da de ofte er forbundet med ældre kvinder.

Vælg mildere nuancer i makeup

Kvinder der paafoerer makeup

Jo ældre du bliver, jo mere fristes du måske til at bruge meget makeup. Men for at se yngre ud skal du huske udtrykket “mindre er mere.” At bruge farverig makeup tiltrækker kun mere opmærksomhed til fine linjer eller rynker. I stedet for at vælge sort eyeliner, så prøv chokoladebrun eller en ferskenfarve. Løft dine øjenlåg med en bleg pink eller neutrale øjenskygger.

Blush

Blush er en anden god måde at tage nogle år væk. I dag er der tonsvis af forskellige nuancer af blush, som nemt kan tilpasses til forskellige hudtyper. Vælg en der har en passende farve for dig, og sørg for at du anvender den korrekt på dine kinder. Hvis ikke du er sikker på hvilken nuance af blush, som passer dig, så spørg en af medarbejderne i en kosmetik butik.

Husk at hvis du har meget tør eller rynket hud, så vælg en creme blush, fordi det lægger sig mere jævnt, og ser bedre ud.

Lipgloss

Lipgloss

Lipgloss hjælper dine læber med at holde sig fugtige og sunde. Der er en masse forskellige typer af lipgloss i dag. Der også gør, at dine læber ser fyldigere ud, som helt sikkert kan hjælpe med at fjerne nogle år. De holder dig også mere hydreret, og giver dine læber et mere defineret udseende.

Tag dig af dine hænder

Huden på dine hænder er lige så vigtigt som dit ansigt. Du bør altid tage dig ekstra godt af dine hænder, fordi de er udsat for en masse miljøfaktorer på en regelmæssig basis. Fugt dem godt og beskyt dem mod solen for at få dem til at se yngre og sunde ud.

Gør dine tænder hvidere

Perfekte-taender

Lyse, hvide tænder forbindes ofte med ungdom. Der er en masse naturlige måder at blege dine tænder, og visse typer tandpasta og mundskyl kan også være meget nyttigt.

Få en ny frisure

At have en ny frisure er en fantastisk måde at få dig til at føle, at du ser yngre ud samt få dig til at føle dig 10 år yngre på få minutter. Længere hår har en tendens til at spalte og vise skader fra solen lettere. Regelmæssig klipning af håret og nogle blonde striber kan være lige hvad du behøver for at gøre dit look mere spændende.

Hav sex oftere

Dr. Weeks, en kendt klinisk psykolog på Royal Hospital i Edinburgh i Skotland, har for nyligt fundet ud af, at mænd og kvinder der er seksuelt aktive, ser fem til syv år yngre ud end deres rigtige alder. Undersøgelsen viste, at har man sex to eller tre gange om ugen, kan det hjælpe dig med at opretholde en sund og strålende teint.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Izquierdo Hernández, A., Armenteros Borrell, M., Lancés Cotilla, L., & Martín González, I. (2004). Alimentación saludable. Revista cubana de enfermería, 20(1), 1-1. http://scielo.sld.cu/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0864-03192004000100012
  • Martínez Álvarez, J. R., Villarino Marín, A. L., Polanco Allué, I., Iglesias Rosado, C., Gil Gregorio, P., Ramos Cordero, P., … & Legido Arce, J. C. (2008). Recomendaciones de bebida e hidratación para la población española. Nutr Clin Diet Hosp, 28, 3-19.
  • Rodríguez Aracena, N. J., & Vélez Avecillas, J. L. (2015). Formulación de una crema hidratante con efecto antioxidante elaborada a base de Capsicum Annuum (pimiento rojo)(Bachelor’s thesis, Machala: Universidad Técnica de Machala). http://repositorio.utmachala.edu.ec/handle/48000/3716

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.