Behandl åreknuder naturligt med olivenolie og hvidløg

Sammen med at anvende denne behandling hver dag, er en god kost og regelmæssig motion nøglen til at behandle åreknuder på en naturlig måde.
Behandl åreknuder naturligt med olivenolie og hvidløg

Sidste ændring: 19 maj, 2019

Behandl åreknuder naturligt. Åreknuder er det mest åbenlyse tegn på problemer med blodomløbet, som kan påvirke den nedre del af kroppen.

De opstår, når blodårerne bliver udspilede. Det er enten på grund af en inflammatorisk tilstand eller på grund af en unormal ophobning af blod. Det er forårsaget af en svækkelse i væggene og klapperne i kroppens blodomløb.

Disse knuder er velkendt for deres rødlige farve og anses for at være en almindelig skavank, der rammer kvinder (og også mænd, selvom det er mere sjældent).

Derudover er de ofte store og har tendens til at opstå på meget synlige dele af kroppen, såsom på læggene og indersiden af lårene.

De mest ramte er kvinder i en alder af over 50 år. Der er dog også et antal faktorer, der kan få dem til at opstå hos yngre personer også.

Heldigvis er der en bred vifte af behandlinger og kosmetiske produkter, hvis effekter hjælper med at mindske størrelsen på åreknuderDerudover forbedrer de også ens blodomløbs helbred.

En af de bedste muligheder er 100% naturlig. Takket være dets indhold kan det hjælpe med at behandle problemet uden at forårsage nogle negative bivirkninger.

Det er et naturligt fugtgivende middel lavet med olivenolie og hvidløg, som giver vigtige næringsstoffer, som hjælper med mindskelsen af betændelsen og problemerne med blodomløbet.

Klar til at lære, hvordan du laver det?

Behandl åreknuder naturligt med olivenolie og hvidløg

Person med aareknuder

Kombinationen af olivenolie og hvidløg udgør en smørelse med en fedtet tekstur. Kombineret med en smule citronsaft hjælper det med at gøre åreknuder mindre synlige.

Denne blanding har kraftfulde anti-inflammatoriske og opstrammende egenskaber. Det hjælper med at mindske udspilningen af blodårerne. Derudover stimulerer det et bedre blodomløb.

At påføre denne creme ved at anvende cirkulære, masserende bevægelser fremmer blodomløbet og aktiverer lymfesystemet. Udover det hjælper det med at fjerne toksinersom kommer i vejen for forsyningen af ilt til dine celler.

Og endnu bedre har det en beroligende effekt, som kan mindske ubehag og smerte, som mange personer oplever, når denne tilstand bliver værre.

Man skal dog have i baghovedet, at det altid tilrådes at begynde denne type behandling så hurtigt som muligt, efter de første åreknuder begynder at vise sig. Trods alt, jo hurtigere man begynder at behandle problemet, jo nemmere vil det være at opnå gode resultater.

Selvfølgelig er det vigtigt at huske på, at resultaterne ikke vil være synlige efter blot en anvendelse. D u vil blive nødt til at fortsætte behandlingen for at opnå de ønskede resultater.

Anbefalet læsning efter “Behandl åreknuder naturligt med olivenolie og hvidløg”:

Sorte hvidløg: Lær alt om dens fordele

Sådan laver man denne naturlige behandling

Olivenolie

Vi anbefaler, at det første trin til at lave denne behandling er at få fat i ingredienser af den højeste kvalitet, du kan finde. Billigere alternativer har simpelthen ikke de samme egenskaber.

Vælg ekstra jomfru olivenolie og hele hvidløg for at være sikker på, at behandlingen, du laver, vil have kraftfulde egenskaber.

Ingredienser

 • 12 fed hvidløg
 • 100 gram ekstra jomfru olivenolie
 • Saften fra 1 citron
 • 1 glasbeholder

Metode

 • Først pilles hvidløgene, skær dem i halve og pres dem, indtil du blot har en pasta.
 • Derefter kommes de pressede hvidløg i en glasbeholder, og olivenolie samt citronsaft tilsættes.
 • Luk beholderen ordentligt og lad den stå et køligt og mørkt sted natten over.
 • Den næste morgen fjernes ingredienserne ved at bruge en træske. Kom det gennem en sigte for at fjerne de mindre stykker af hvidløg.

Læs også denne artikel efter “Behandl åreknuder naturligt med olivenolie og hvidløg”:

5 olivenolie ansigtsmasker til at forkæle din hud derhjemme

Sådan anvendes det

 • Først tager man en god mængde af denne creme og påfører den ved at bruge blide og cirkulære bevægelser på alle de områder af kroppen, der er påvirkert af åreknuder.
 • Anvend vedvarende bevægelser og et blidt pres ved at bruge dine fignerspidser til at hjælpe med at stimulere blodomløbet.
 • Lad det virke i en time. Efter den tid skylles det af ved at anvende koldt vand.
 • Gentag disse trin mindst tre gange om ugen, helst om aftenen.

Hav i baghovedet, at for at opnå hurtige og langvarige resultater bør denne behandling blive kombineret med daglig motion og en balanceret kost.

Disse vaner vil ikke blot forbedre dit blodomløb, men de vil også hjælpe dig til at tabe dig og mindske hævelse. Det er to hovedsaglige ting, som påvirker det generelle helbred af dine ben.

Begynd nu og find ud af, hvor billigt og nemt det kan være at komme af med disse generende problemer derhjemme!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.