Bekæmp rynker med denne hjemmelavede anti age creme

Fordi den er helt naturlig, er holdbarheden på denne hjemmelavede anti-age creme kortere end ved de kommercielle produkter, men den er lige så effektiv
Bekæmp rynker med denne hjemmelavede anti age creme
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Når du når en vis alder, vil din hud have problemer med at regenerere sig selv, hvilket betyder at skader grundet eksponering mod miljømæssige giftstoffer og andre faktorer er sværere at helbrede. Her vil vi fortælle dig hvordan du kan bekæmpe rynker med denne hjemmelavede anti age creme.

Efter omkring 30 år er der en nedgang i dine kollagen og elastin niveauer, to stoffer som holder din hud fast og ungt-udseende.

Dette kombineret med stressen, som din hud gennemgår hver dag kan forårsage, at du tidligt begynder at se ældre ud.

Selvom dine hudceller arbejder døgnet rundt på at reparere enhver skade, så kan de blive overbelastet og hele processen kan begynde at gå ned i tempo. 

Heldigvis er der rigeligt med cremer og kosmetik produkter, som kan hjælpe med at modsætte disse skader og forlænge dit ungdommelige udseende.

Bland disse findes der en naturlig creme, hvis næringsmæssige indhold hjælper med at korrigere alle svagheder og stimulere foryngelse. 

I dagens artikel vil vi fortælle dig om denne hjemmelavede anti-age creme, og hvordan du nemt kan lave den med få enkle trin.

Er du klar på dette?

Hjemmelavet anti-age creme med naturlige ingredienser

Ved at kombinere disse naturlige ingredienser får du en anti-age creme, som vil ernære din hud og forhindre rynker i at bryde ud. 

Den største fordel i produktet er, at det ikke indeholder aggressive kemikalier, så du behøver ikke at bekymre dig om allergiske reaktioner eller andre negative bivirkninger.

Bedst af alt, så behøver du ikke at bruge en masse penge på dyre kosmetiske produkter med små fordele.

For at sikre, at du ikke tvivler på nogle af cremens fantastiske ingredienser, så lad os udforske de mest vigtige ingredienser nærmere.

Fordelene ved oliven olie

Olivenolie

Olivenolie er et kendt økologisk produkt, der er kendt for dets næringsmæssige og medicinale indhold, som har massere af positive virkninger på din hud. 

Det indeholder omega-3 fedtsyrer og kraftfulde antioxidanter, som kan hjælpe med at bevare huden naturlige fugt, mens det stimulerer regeneration.

Det kan bruges som et alternativ til mange kommercielle cremer, fordi det giver dyb fugt og øger din naturlige helbredningsproces. 

Fordelene ved kokosolie

Denne ingrediens er kendt for dens anti-mikrobiel og anti-inflammatorisk indhold, som fjerner urenheder, mens den korrigerer pletter. 

De mediumkædede fedtsyrer fundet i kokosolie hjælper med at regulere hudens naturlige pH-værdi for at undgå produktion af overskudsolie og forebygge infektion.

Det indeholder også en substans kendt som laurinsyre, der er bevist til at beskytte huden, tilføje blødhed og en ungdommelig glød.

Den nemme absorbering af kokosolien blødgører de forskellige lag af huden, renser din hud og beskytter den mod aggressive miljømæssige faktorer.

Fordelene ved bivoks

Bi-honning

Bivoks er et naturprodukt, som er kendt for dets høje indhold af enzymer og antibakterielle sammensætning.

Til hudpleje kan det bruges som en naturlig blødgører, der også regenererer skadede hudceller. 

Det er en naturlig moisturizer, som bekæmper allergen, renser og beskytter alle typer af hud.

Fordelen ved lavendel olie

Æterisk lavendel olie, der er kendt for dets aromatiske og afslappende indhold, er et andet fremragende redskab i dit skønheds arsenal takket være dets antiseptiske og regenerative indhold.

Du kan bruge det til at forebyge hud infektioner samt ander forstyrrelser såsom akne, eksem eller dermatitis.

Det regenerer hud, som har været skadet af brandsår og kan forhindre tidlige tegn på aldring. 

Fordelene ved E vitamin

E-vitamin

Den sidste ingrediens i denne hjemmelavede anti-age creme er E vitamin, en nøgle faktor, når det kommer til at forebygge rynker.

E vitamin er en naturlig antioxidant som kan dæmpe skader forbundet med frie radikaler og skadelige UV stråler. 

Den forebygger forværring af hudens væv og hjælper med at helbrede sår og forhindre ar.

Hvordan laver du denne hjemmelavede anti-age creme?

Rynke-creme

Nu hvor du ved, hvad komponenterne er og deres forbundne næringsstoffer, så lad os kigge på trin-for-trin vejledningen til forberedelsen af produktet.

Husk altid at købe 100% økologiske produkter for at sikre, at du får deres fulde ernæringsmæssige værdi og fordele.

Ingredienser

 • 2 spiseskefulde olivenolie (32 g)
 • 2 spiseskefulde kokosolie (30 g)
 • 2 spiseskefulde bivoks (30 g)
 • 1/2 teskefuld lavendel olie (3 g)
 • 2 kapsler E vitamin

Forberedelse

 • Placer kokosolien og bivoksen i en vandbadsgryde og varm dem.
 • Rør med en ske indtil begge ingredienser er godt blandet mens de varmer op.
 • Når de danner en homogen væske tilføj oliven- og lavendelolien.
 • Fjern blanding fra varmen og tilføj gelen fra E vitamin kapslerne.
 • Når miksturen nedkøles til en creme, hæld det da i en glasbeholder med låg til opbevaring.
 • Bevar det i et køligt, mørkt sted. Det kan holde sig op til to måneder.

Anvendelses metode:

 • Påfør mængden af creme du behøver på dit ansigt, nakke og bryst.
 • Vi anbefaler, at du bruger det hver aften før du går i seng.
 • Du behøver ikke at afskylle produktet.

Har du allerede prøvet en lignende creme? Prøv at lave det der hjemme og du vil se, at du ikke behøver at bruge en formue på at beskytte din huds naturlige skønhed.

Det kan interessere dig ...
5 naturlige behandlinger til at mindske rynker i panden
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 naturlige behandlinger til at mindske rynker i panden

Din pande er et af de steder, hvor man først begynder at se tegn på alderdommen. Vejr og vind giver nemt rynker i panden. Sådan her forebygger du d... • Tzu-Kai Lin, Lily Zhong, Juan Luis Santiago. Anti-Inflammatory and Skin Barrier Repair Effects of Topical Application of Some Plant Oils. (2017). ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5796020/
 • Nachbar F, Korting HC. The role of vitamin E in normal and damaged skin. (1995). ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7633944
 • Ganceviciene R, Liakou AI, Theodoridis A, Makrantonaki E, Zouboulis CC. Skin anti-aging strategies. Dermato-Endocrinology. 2012.
 • Yang D, Pornpattananangkul D, Nakatsuji T, Chan M, Carson D, Huang CM, et al. The antimicrobial activity of liposomal lauric acids against Propionibacterium acnes. Biomaterials. 2009;
 • Cardia GFE, Silva-Filho SE, Silva EL, Uchida NS, Cavalcante HAO, Cassarotti LL, et al. Effect of Lavender (Lavandula angustifolia) Essential Oil on Acute Inflammatory Response . Evidence-Based Complement Altern Med. 2018;
 • Kurek‐Górecka A, Górecki M, Rzepecka‐Stojko A, Balwierz R, Stojko J. Bee products in dermatology and skin care. Molecules. 2020.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.