Sådan kan du dekorere dine negle derhjemme

En kvinde med dekorerede negle udviser både elegance og stil. Hvis du altid vil have perfekte hænder uden at skulle bruge ekstra på en skønhedssalon, følg dette råd
Sådan kan du dekorere dine negle derhjemme

Sidste ændring: 22 december, 2022

En kvinde med flot neglelak udviser både elegance og stil. Læs hvordan du kan dekorere dine negle derhjemme hvis du altid vil have perfekte hænder.

Negle design er både populært og sjovt. Klart, enhver har sin egen stil når det kommer til at male og forme negle. Dybest set begyndte det hele med moden at male hver negle en anden farve. Alligevel skabermennesker  i dag vidunder med neglelak. Dette har ført til flere forskellige teknikker, der skaber utrolige resultater.

Mange kvinder er vant til at male deres negle kun en farve. Dette er ikke en dårlig ting, men der er mange måder at give din manicure sin egen stil på en både enkle pg billig måder.

Hvad har du brug for til at dekorere dine negle derhjemme?

Flotte negle

Vi har en tendens til at tro, at en god manicure kun er den vi får i en skønhedssalon. Men du kan skabe dine egne smukke designs i dit eget hjem og få fantastiske resultater for dine negle. Ud over masser af kreativitet skal du have følgende elementer:

 

1. Sådan kan du dekorere dine negle med blyanter

Du kan bruge blyanter specielt lavet til at designe negle. Du kan også bruge normale kuglepinde, blyanter eller andre smalle, cirkulære objekter. Ligeledes kan du lave din egne ved at fastgøre en pind til en blyants gummi. På den måde kan du lave perfekte prikker til din manicure.

2. Brug flydende latex til at dekorere dine negle

Neglelak med prikker

Dette produkt er blevet et hit blandt dem der designer deres negle. Det giver dig frihed til at eksperimentere med malingen uden at forårsage en katastrofe. Flydende latex bruges til at gå rundt om kanterne af neglebåndet og spidserne af neglene, idet man undgår brug af neglelakfjerner. Det bliver normalt anvendt til svampe eller frimærke designs.

3. Strips

Disse berømte farvede striber er fremragende når du vil lave et geometrisk design. De er perfekte til at hjælpe dig med at skabe definerede linjer og de berømte franske negle. Og du behøver ikke tage dem af, hvis du ikke vil. Et alternativ til disse strimler er at bruge klæbende tape eller maskebånd. Det vil også hjælpe dig med at markere det område, du vil male, og så skabe fantastiske geometriske designs.

4. Fin pensel

Neglelak

Dette værktøj er altafgørende for at skabe pæne frihånds designs. Disse pensler sælges nu kun i nogle butikker, men du kan også lave en af en neglelakbørste eller enhver anden pensel. Hvad du skal gøre er blot at have nogle afskårede tråde der når indtil midten af børsten og er meget tynde.

5. Negle Stamps

Dette er mirakel for dem der gerne vil designe derens negle. Disse negle “stamps” giver dig mulighed for nemt og komfortabelt at skabe alle mulige designs. Selvfølgelig har du brug for lidt øvelse for at bruge dem korrekt. Når du bliver dygtig med dem, vil du bruge dem meget ofte og måske endda undgå flere ture til skønhedssalonen.

Tips til at skabe fantastiske designs

Kvinde paafoerer sort neglelak - dekorere dine negle

Når du har hvad du skal bruge for til at lave dine designs, er der nogle tips, der kan hjælpe dig med at gøre denne opgave endnu nemmere.

  • Hvis du elsker at bruge smykker på dine negle, kan du bruge en blyant til at sætte deres mærke på dem. Brug gennemsigtig neglelak eller speciel lim. Blyanten gør det muligt for dig at anvende dem sikkert og placere dem nemt.
  • For at skabe designs med linjer, kan du bruge en stærk børstehårpensel. Du skal blot gøre børstepunktet vådt med neglelak og male neglen over på dette sted. Dette vil med lethed skabe en stripey effekt.
  • Hvis du kan lide akvareleffekter, kan du genskabe proceduren fra oven på dine negle ved hjælp af et strå. Du skal gøre det vådt med neglelak og derefter blæse det oven på dine negle, så maling falder naturligt. Du får en meget attraktiv kunstnerisk effekt.
  • For at skabe det berømte gradientdesign er det eneste du har brug for en svamp. Påfør neglelak efter eget valg, og påfør derefter dem til neglen under en vis berøring. Du kan gentage dette en gang igen ovenpå, hvis du finder det nødvendigt.
  • For at skabe smukke og delikate design med blonder, er det eneste du har brug for, en blonde og hvid neglelak. Placer blonden over neglen og påfør neglelak på toppen. Du kan gøre dette med en børste eller med en svamp. Det vil se delikat og ubesværet ud.
  • Placer dine hænder i koldt vand eller under vandhanen i et par minutter. Dette vil gøre at neglelakken tørre meget hurtigere.

Nu hvor du ved alt hvad du behøver for at give dig selv en manicure derhjemme, hvad venter du så på? Begynd allerede nu med at lave dine egne designs? Prøv det!

Det kan interessere dig ...
Fem fejl du begår, når du vasker dit ansigt
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Fem fejl du begår, når du vasker dit ansigt

Hvis du ikke vasker dit ansigt hver morgen, er det meget muligt, at du der efterlades masser af bakterier og olie på din hud fra aftenen før.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.