En lille tår af denne blanding vil rense og forynge din lever

Fedtsyrerne i olivenolie, sammen med antioxidanter i citronsaft, hjælper med at rense din lever ved at regulere kolesterol og triglycerid-niveauer, og samtidig forbedre hjertefunktioner.
En lille tår af denne blanding vil rense og forynge din lever

Sidste ændring: 04 december, 2018

Leveren udfører en fundamental rolle i den generelle kropssundhed. Det er ansvarlig for filtrering af blod, rensning og udvinding af giftige stoffer, der kan skade sunde celler. Heldigvis vil vi dele denne drink med dig, som kan rense og forynge din lever.

Den tager også del i fordøjelsesprocessen og  er involveret i den indviklede proces med fjernelse af affald. Visse affaldsstoffer ender med at opmagasineres i kroppen af forskellige årsager.

Ved at holde leveren sund og velfungerende, vil den give dig energi, bedre humør, og også bedre hud.

Hvis den ender med at have besvær med at udføre sine opgaver, vil det medføre forgiftning. Hele kroppen påvirkes af dette og der vil udvikles en række lidelser som kunne reducere livskvalitet.

Heldigvis er der en række naturlige ingredienser, der kan have en positiv indflydelse på naturlig udrensning og samtidig give andre fordele til kroppen.

I dag kunne vi godt tænke os at dele en utrolig kur med dig,   olivenolie   med citron, som har egenskaber, der understøtter leverfunktionen for bedre sundhed.

Olivenolie med citron vil helbrede og forynge din lever

Ekstra jomfru olivenolie er blevet anbefalet i flere hundrede år som sundt fedt, som bør indarbejdes med mådehold i en sund kost.

Dens høje indhold af essentielle fedtsyrer og antioxidanter gør den til  en af de mest gavnlige fødevarer for din generelle kropssundhed.

En masse mennesker ved dig stadig ikke at de ved at kombinere den med citron kan skabe en blanding med en utrolig fordel for kroppen. Nedenfor vil vi forklare, hvorfor det er så godt.

For leverens og galdeblærens balance

Du kan forynge din lever ved blot at behandle den ordentligt.

At kunne forynge din lever er en af de mest specielle egenskaber i denne fantastiske medicinske opskrift. Takket være dens rensende egenskaber har den evnen til at mindske lever- og   galdeblæreforgiftning og lette deres funktioner for at forebygge ophobning af affald i dem.

Det er et glimrende middel, når disse organer er betændte og føles tunge. Det udrenser de giftstoffer, der forårsager disse typer af symptomer.

Det kan også stimulere fordøjelsen og  mindste indholdet af syre i kroppen for at forebygge udviklingen af forskellige smerter.

Det forhindrer hjertekarsygdomme.

Essentielle fedtsyrer i olivenolie, sammen med de antioxiderende forbindelser i citron, udøver en positiv virkning på hjertekarsystemet ved at mindske indholdet af kolesterol og triglycerider.

På grund af denne vigtige effekt,  garanterer daglig indtagelse af den nævnte blanding en god blodgennemstrømning og optimal hjertefunktion. Dette reducerer risikoen for at udvikle alvorlige sygdomme som åreforkalkning, hjerteanfald og slagtilfælde.

Tager sig af hud, hår og negle

Pipette

Det høje indhold af antioxidanter i olivenolie og citron virker som en af de bedste beskyttelsesfaktorer imod skader ved oxidering af frie radikaler. Dette er den primære årsag til hudens og hårets aldring.

Begge disse ingredienser indeholder koncentrerede mængder af essentielle næringsstoffer, der styrker skrøbelige negle til at stimulere væksten.

Takket være deres antiseptiske og sammentrækkende egenskaber, virker det også som en effektiv behandling imod hud og skælproblemer.

Hvordan tilbereder du olivenolie- og citron-kuren

OlivenolieCitron3

Denne olivenolie- og citronkur kræver ingen andre ingredienser. Helt enkelt, ved at kombinere disse ingredienser, giver det en kraftig blanding der kan rense og forynge din lever og galdeblære.

Ingredienser

  • 1 teskefuld citronsaft (5 ml)
  • 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie (16 gram)

Tilberedning

  • Hver dag inden morgenmaden, fortyndes citronsaft i ekstra jomfru olivenolie og drikkes med det samme.
  • Vent mindst 30 minutter, før du spiser morgenmad.
  • For at afgifte leveren indtages denne blanding hver dag i en måned i træk.
  • Denne blanding kan også anvendes til at forbedre fordøjelsen og mindske kolesterol.
  • Dette kan gøres flere gange om året, så ofte som nødvendigt.

Hvis du gerne vil bruge det æstetisk, bruges blot den samme blanding. Det kan være nødvendigt at bruge en større mængde, afhængigt af hvordan du kommer til at bruge det.

Husk at du kun bør tage den anbefalede dosering. Det kan virke imod hensigten, hvis anvendelsen overdrives.

Efter en måneds behandling, vil du føle de positive virkninger på dit helbred. Fra det tidspunkt,  er det vigtigt at du fortsætter med at spise en sund kost for at forebygge fremtidige problemer med leverfunktionen.

Er du klar til at rense og forynge din lever og gladeblære?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.