Du kan tabe dig med hvidløg og citron! Se her hvordan

Hvidløg og citron hjælper både med vægttab og med at udrense kroppen og forbedre dets basale funktioner.
Du kan tabe dig med hvidløg og citron! Se her hvordan
Elisa Morales Lupayante

Bedømt og godkendt af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Fedme er en epidemi i dag, og selvom du kan tabe dig med hvidløg og citron kan det kan være et godt supplement til en sund slankekur.

Fedt har det især med at ophobe sig omkring maven, især som man bliver ældre eller hvis man har problemer med stofskiftet.

Selvom mange måske opfatter det som et æstetisk problem, så er det vigtigt at løse det, før det vil udsætte ens helbred for nogle seriøse risici.

Udover at det påvirker ens udseende, er det vigtigt, at man er opmærksom på, at fedt omkring maven øger ens risiko for at udvikle bestemte sygdomme.

Både helbreds- og ernæringseksperter mener, at den mest effektive måde at overkomme dette på er ved at følge en balanceret kost og dyrke regelmæssig fysisk motion.

Der er dog også andre ting, som kan hjælpe en. Disse bidrager til at opnå gode resultater på kortere tid.

Du kan for eksempel lave et brugbart slankemiddel af hvidløg og citron derhjemme. Det sænker ens kolesteroltal og bekæmper overskydende fedt.

I denne artikel vil vi beskrive alle dets fordele i detaljer og fortælle dig, hvordan man bør indtage det for at opnå de bedste resultater.

Hvad er fordelene ved hvidløg og citron?

Du kan tabe dig med hvidløg

Hvidløg og citron er en traditionel opskrift, der er blevet brugt i århundreder til at behandle en lang række lidelser.

Begge ingredienser har udrensende og fordøjelsesfremmende egenskaber. Disse hjælper med at fremme udskillelsen af affaldsstoffer og forbedre leverens og tarmenes funktion.

Hvidløg indeholder et aktivt stof kaldet allicin. Det har givet positive resultater, når det handler om at sænke kolesteroltallet og risikoen for hjertesygdomme.

Hvidløg indeholder også anti-inflammatoriske egenskaber og virker vanddrivende ved at stimulere udskillelsen af overskydende væsker fra hævede væv.

Det anses for at være naturligt appetitnedsættende. Det skyldes, at når det bliver indtaget, forlænger det følelsen af mæthed og forsinker lysten til at indtage flere kalorier.

Det høje indhold af antioksidanter forebygger cellulær skade samt andre problemer, der er forbundet med tidlig aldring.

citron

Disse fordele bliver alle forstærket sammen med citron. Citron er en citrusfrugt, der har stærke udrensende og fordøjelsesfremmende kræfter. Det er blevet brugt siden oldtiden til at rense blodet og sænke kolesteroltallet.

Flavonoider er et stof, der fungerer som et antioksidant. Det fremmer fordøjelsen af fedt og forebygger, at det ophober sig omkring maven og i blodbanen.

Citron indeholder fibre kendt som pektin. Det tilbageholder trangen til mad og lindrer problemer med fordøjelsen.

ingredienser

Sådan laver du denne hvidløg-og citronkur

Før man forbereder dette middel af hvidløg og citron, er de vigtigt, at man forstår, at det ikke er en “mirakelkur” til vægttab – det er kun tiltænkt som et tillæg til ens kost.

Fordelen, det har i forhold til andre produkter, er, at det er 100% naturligt og kan inkorporeres i en afbalanceret kostplan.

Virkningerne vil variere ved hvert tilfælde baseret på, hvor godt ens personlige stofskifte fungerer. Men hvis man kontrollerer ens indtag af kalorier og øger ens forbrænding af energi ved at træne, så vil man kunne se forskellen i løbet af nogle få uger.

Ingredienser

 • 2 fed hvidløg
 • Saften fra 2 citroner
 • 1 1/2 liter vand

Fremgangsmåde

 • Pil hvidløget og pres hvert fed.
 • Vask citronerne grundigt og skær dem i skiver. Fjern skrællen.
 • Hæld vandet i en gryde, tilsæt hvidløget og citronskiverne, og lad det koge i 15 minutter.
 • Efter dette sigtes væsken og drikkes.
 • Man kan opbevare det ved stuetemperatur eller i køleskabet.
 • Hvis man ikke ønsker at koge blandingen, kan man opbevare alle ingredienserne i en beholder og lade det stå i 24 timer.

Sådan indtages det

 • Man kan dele mængden op i tre eller flere doser om dagen.
 • Drik et glas før eller i løbet af alle tre hovedmåltider.
 • Det er en god idé at gøre dette i tre dage i træk som en detox. Vent derefter en uge, før man begynder igen.

Vi ved, at for mange personer er det måske svært at håndtere den bitre og utiltalende smag, så man kan tilsætte en smule økologisk honning, for at det nemmere kan drikkes.

Som med andre gode vaner er det værd at lægge nogle kræfter i det for at kunne nyde alle de fordele, det vil bringe med sig.

Det kan interessere dig ...
Fem vægttabsregler for din morgenmad
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Fem vægttabsregler for din morgenmad

En nærende morgenmad af høj kvalitet vil få dig til at nå langt, hvis du passe på din vægt og få dit stofskifte i gang. Så let kan du ændre din mor...
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.