Du tiltrækker mennesker, der ligner dig

Hvordan kan du forvente, at en partner elsker dig, hvis du ikke engang elsker dig selv? Lær om nogle af de advarselstegn, der peger på manglende selvrespekt og lær at elske dig selv.
Du tiltrækker mennesker, der ligner dig

Sidste ændring: 07 december, 2018

Hvordan kan du forvente, at folk respekterer dig, hvis du ikke respekterer dig selv? Glem ikke, at de mennesker, du tiltrækker, er en forlængelse af din egen personlighed.

De mennesker, du tiltrækker, er intet andet end din egen refleksion. Det kan være svært at indrømme det, men du inviterede disse giftige mennesker ind i dit liv.

Det sker ikke på grund af noget du har sagt eller fordi du var på udkig efter det. Men den energi, du giver, vil tiltrække folk, som du ikke ønsker at tiltrække.

Kan du sætte en stopper for dette?

Lær af de mennesker, du tiltrækker

Du kan lære af dine fejl. Ikke alle fejltagelser er en fiasko. Det er en mulighed for at indse, at du ikke gør tingene rigtigt.

Det er det samme med mennesker. Lær af alt, hvad der sker omkring dig. Åben dine øjne! De mennesker, du omgiver dig med, er en afspejling af, hvem du er.

Du har muligvis ondt af dig selv, fordi du er blevet såret af dem omkring dig. Har du imidlertid bemærket, at det altid er den samme historie?

Bebrejd ikke dine partnere. Du må ikke falde ind i offer rollen.

Det er vigtigt at overveje, at problemet kan være dig. Du må gøre noget forkert, da du altid ender op med den samme type person.

Måske siger du ikke, hvad du synes fra starten. Måske overgiver du dig eller lader din partner tage tøjlerne i forholdet og kontrollere dig. Hvis du agerer som dette, vil det være umuligt for dig at være sammen med en anden.

Du har evnen til at afslutte dette. Men du skal bare være opmærksom på, hvordan du opfører dig.

Hvis du f.eks. stopper med at lide en person, du har været i et forhold med efter et par måneder, og dette altid sker, så er problemet måske, at du idealiserer dem fra begyndelsen.

Vi accepterer den kærlighed, vi synes vi fortjener

Respekterer du dig selv? Elsker du dig selv? Sætter du pris på dig selv? Dette er enkle spørgsmål, men svar ikke for hurtigt på dem. Nogle gange tror vi, at svaret er “ja”, når det faktisk ikke er det.

Hvis de mennesker, du tiltrækker, ikke respekterer dig, skal du måske begynde at overveje, om du ikke respekterer dig selv. Du forsøger muligvis at give dette vigtige ansvar videre til andre.

Hvorfor siger de, at de elsker dig, hvis de ikke gør det? Måske fordi du ikke er i stand til at elske dig selv, fordi du leder efter andre til at elske dig for at føle dig tilfredsstillet og ikke så tom indvendigt.

Du bruger muligvis forhold til at løbe væk fra, hvad der skræmmer dig: ensomhed.

Selvom du måske bevidst forsøger at finde nogen, der komplimenterer dig, er det ubevidst, at kærligheden du tror, du fortjener, er meget dårlig.

Hvis du ikke sætter pris på dig selv, er det umuligt for de mennesker, du tiltrækker at værdsætte dig. Hvordan kan du finde ud af, hvem du er, hvis du ikke engang er i stand til at give noget af dig selv?

Du tror måske, at du fortjener ikke så meget kærlighed, at du ikke er god nok til nogen, at du er værdiløs, at du er mindre attraktiv end alle andre… Dette er ikke sandt!

Stop med at sammenligne dig selv med andre og destruere dig selv. Du er autentisk, unik og fortjener alt, hvad der er godt. At tænke anderledes vil ikke gøre dig glad eller få dig til at tiltrække den type person, der kan bidrage med noget til dit liv.

Accepter dig selv og opdag hvem du er

Bare fordi du lever i din krop betyder det ikke, at du kender dig selv. Hvis du identificerer dig selv med ovenstående, har du en lang vej at gå.

Du skal forelske dig i den person, du ser hver morgen i spejlet. På trods af dine ufuldkommenheder og fejl er du autentisk, naturlig, smuk!

Lad ikke dine egne tanker blive druknet i al støjen. Dyk ind i dem for at opdage, hvad du virkelig vil have.

Find ud af hvad der virkelig gør dig glad og fjern alt, der ikke bidrager med noget positivt til dit liv. Dette omfatter de aktiviteter, der bliver ved med at tage dig ned ad samme vej.

De mennesker, du tiltrækker, sårer dig ikke alene. Du inviterede dem ind i dit liv.

Stop med at spilde tid og energi på at forsøge at ændre dem; Stop med at blive ked af den ulykke du har fået ved at finde dem.

Nu er det tid til at handle, nu er det tid til at fokusere på dig selv. Du bør ikke kigge efter, hvad du mangler hos andre, fordi de er ikke i stand til at give det til dig.

Det vil bare få dig til at føle dig tom. Folk kommer ind i dit liv, og mange forbliver der ikke for evigt.

Den, der aldrig vil efterlade dig, som du altid kan regne med, er dig. Så elsk dig selv og tag dig af dig selv, fordi du fortjener det.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.