Fem elementer, du skal have i din entré

Mange folk drager som regel ikke nytte af deres entré. I denne artikel kan du opdage nogle idéer til at få mest muligt ud af din entré!
Fem elementer, du skal have i din entré

Sidste ændring: 09 august, 2022

En entré er den perfekte introduktion til ens hjem for gæster. Præcis ligesom man bekymrer sig om at vise sit ansigt fra den bedste side hver dag og klæder sig på til lejligheden, bør man indrette sin entré, så den viser ens personlighed og er både praktisk og rar.

Har du nogensinde tænkt på de ting, som ikke bør mangle fra din entré? Har du analyseret, hvilke elementer der er de første, dine gæster ser? Læs med for at opdage de elementer, som du skal have i din entré.

Sådan kan du indrette din entré

Din entré bør ikke blot være indbydende og rar, men den skal også give gæster et glimt af den overordnede indretning i dit hjem. Derudover skal den være praktisk! Som vi har forklaret ovenstående, er det vigtigt, at den udfører de funktioner, den er skabt til.

Af den grund vil vi nedenstående tale om de ting, som gør dit liv nemmere, og som du skal have i din entré. Læs med!

1. Opbevaringsplads

Skostativer er passende i en entré

Hvad er det første, du ønsker at gøre, når du kommer hjem efter en lang dag på arbejdet? Ja, lige præcis, du ønsker at tage din jakke og sko af. Det er derfor vigtigt at have et skab i ens entré. På den måde vil du undgå rod og passe på dit tøj og dine sko!

Skabet behøver ikke at være stort, men det skal have nok plads til at kunne opbevare alle dine jakker og sko. Du kan faktisk endda placere en knagerække af træ på væggen og et skostativ eller plastikbakke under til at opbevare dine sko.  Hylder kan også være en glimrende måde at holde tingene organiseret på.

Det er også en god idé at placere en kurv til paraplyer. På den måde vil du ikke gøre hele huset vådt på regnfulde dage! Det samme gælder dine nøgler. Hvor efterlader du dem normalt? En nøglering på væggen kan være løsningen.

Som du kan se, er opbevaringsplads i ens entré praktisk og nødvendigt! Dine gæster vil takke dig, og dit hjem vil ikke længere være rodet.

Denne artikel vil måske også interessere dig: Sådan kan du indrette et børneværelse

2. En bænk til at sætte sig på

Entré set udefra

Vi anbefaler, at du inkluderer en lille bænk i din entré, så du kan sætte dig ned og tage dine sko på (eller af). I nogle lande er folk ikke vant til at tage deres sko af, når de træder ind i et hjem, men det er en god idé!

I lande såsom Japan, Tyskland og Danmark tager folk skoene af, før de går ind i deres eget og andres hjem. På den måde kan du forebygge, at skidt fra gaden kommer ind i hjemmet og gør gulvet beskidt.

Stil en rutisk træbænk eller en lille stol ved indgangen. Selv en taburet kan hjælpe med at undgå, at folk mister balancen, når de tager deres sko på og af.

3. En dørmåtte

En dørmåtte er god at have i en entré

Dørmåtter er smukke og meget praktiske til at fjerne overskydende fugt og skidt fra sko. En dørmåtte vil dermed hjælpe dig med at holde dit hjem lidt renere.

Vælg en dørmåtte ud fra dit hjems indretning og personlighed. De kommer i meget fantasifulde designs inklusiv med tekster og billeder. Du vælger!

4. God belysning

En orange lampe

Som vi har nævnt ovenstående, er din entré det første indtryk, dine gæster får af dig. Mener du ikke, at det er vigtigt, at det er ordentligt oplyst? Varmt lys er mere indbydende end et mørkt hjem!

Vær sikker på, at dine lamper giver et godt lys. Hvis ikke kan du ordne problemet med en smuk gulvlampe! Hvis du har en bred gang, kan du endda placere et bord med en lampe ovenpå.

Vi anbefaler, at du også læser: Idéer til billigt hjemmelavet bordpynt

5. Et spejl er praktisk at have i en entré

Spejle på væg

Spejle går godt til enhver indretning og er funktionelle, fordi de giver dig mulighed for at tjekke, hvordan du ser ud, før du forlader hjemmet. Du kan placere et højt spejl eller et lille et. Det er din beslutning!

Som i tilfældet med dørmåtter er der mange muligheder på markedet, som komplimenterer enhver indretning: Ovale, runde, firkantede, indrammede, uden rammer og enhver farve. Måske du allerede har en idé om, hvilken type der ville se godt ud i din entré.

Nu hvor du kender til fem vigtige elementer til din entré, er det tid til at komme i gang! Imponér dine gæster med smuk indretning, og gør din entré til et drømmested! En hyggelig entré vil helt sikkert muntre dig op efter en lang og hård dag.

Det kan interessere dig ...
Fem idéer til at indrette stuen med genbrugsmaterialer
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Fem idéer til at indrette stuen med genbrugsmaterialer

I denne artikel, giver vi dig nogle kreative tips til at indrette stuen med genbrugsmaterialer. Har du prøvet nogle af disse ting i dit hjem?  • Vaivasuata. (2013). Diferencia entre diseño interior y decoración interior.
  • Fisch, O. (1955). Decoración Interior. SIAP.
  • Mendoza, E. (2017). Diseño de Interiores. Manual de Diseño de Interiores.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.