Idéer til billigt hjemmelavet bordpynt

Bordpynt er et must, når det kommer til at pynte op til specielle lejligheder. I dag vil vi gerne vise dig nogle idéer, du kan prøve derhjemme, med alle mulige forskellige materialer.
Idéer til billigt hjemmelavet bordpynt

Sidste ændring: 09 august, 2022

Hvis du planlægger en lille sammenkomst i dit hjem, er denne artikel om, hvordan man laver hjemmelavet bordpynt, netop det, du har brug for!

Vi vil give dig nogle idéer til, hvordan du kan lave billig, original og smuk bordpynt til enhver lejlighed. Det bedste ved det hele er, at du nemt kan lave det med materialer, du muligvis allerede har derhjemme!

Sådan laver du hjemmelavet bordpynt

Alt, hvad du skal bruge til at dekorere dit hjem, er lidt kreativitet og opfindsomhed. For det meste kan du lave en masse ting med genstande, du nok allerede har.

Nedenfor finder du et par idéer til, hvordan du kan lave bordpynt til enhver lejlighed. Vælg den, du bedst kan lide, og hav det sjovt med det!

1. Vandkande med blomster

Vandkande med blomster i er smuk hjemmelavet bordpyny

Leder du efter et farverigt og naturligt arrangement til bordet? Så kom i gang med at lav denne flotte kande.

En vandkande med nogle blomster er alt, hvad du har brug for, for at gøre dit bord super smukt. Brug store, farverige blomster for at give det en landlig stil.

2. En krukke med blomster og reb

Smid ikke de krukker, du har til overs, ud. Denne dekoration involverer simpelthen at fylde dem med vand og sætte nogle blomster i dem.

Derudover kan du bruge et reb til at dekorere halsen på krukken. Det er en smuk og nem måde at lave hjemmelavet bordpynt på!

3. Hjemmelavet bordpynt med hvad end, du har i skabet

Har du ris, bønner og andre frø i dit skab? Fyld en krukke med nogen af ​​de ingredienser, du bedst kan lide. Hæld for eksempel risen og derefter frøene i.

På den måde ender du med en farverig lagdelt effekt. Tilføj nogle blomster til det, og voila – en smuk dekoration!

4. Blomster i en kop kan blive til smukt hjemmelavet bordpynt

En kaffekop kan sagtens være hjemmelavet bordpynt

Gæsterne er ved at ankomme, og du har ikke noget bordpynt. Bare rolig: sæt bare en interessant kop med underkop på bordet og tilføj en buket blomster!

Tænk på alle de ubrugte kopper, du har derhjemme. De er alle fremragende til at lave dekorationer af!

5. Ultra simpel bordpynt

En af vores yndlings billige dekorationer, er bare et vinglas eller en høj kop med en enkelt smuk blomst i. Det er ikke bare minimalistisk, men også ret smukt.

Læs også: 6 hurtige og nemme råd til boligindretning

6. Frugt som dekoration

Hvad med at pynte op med frugt? Denne stil er perfekt til efterårssammenkomster, og du kan gøre det på mindre end to minutter.

For at lave det, skal du finde en bakke eller en kurv og placere enhver frugt, du har, på den. Derefter kan du tilføje nogle blomster eller grankogler, eller hvad end du synes ser godt ud!

7. Sko: Original bordpynt

Har du nogle høje hæle, som du ikke længere går med?

Fyld dem med løv og blomster. Nu kan du se, hvor let det egentlig er at lave en unik dekoration, der helt sikkert vil sætte gang i nogle samtaler.

8. Flasker med blomster

Flasker med reb og blomster

Enkle flasker fyldt med vand og høje blomster er perfekte som dekoration. De tilføjer en elegant stil til en middag.

9. Lav bordpynt med flydende stearinlys

Vi må ikke glemme stearinlys i dette udvalg af hjemmelavet bordpynt.

Køb den flydende slags, og læg dem i en krukke med vand. Placer nogle blomster i krukken (nedsænket). Lyset skal være på vandets overflade. Det er en virkelig smuk dekoration.

10. Sten og stearinlys

Du skal også bruge en krukke til denne. Vælg en med en bred åbning, så du nemmere kan fylde den. Placer derefter nogle smukke sten inde i den. Du kan vælge, om du vil male dem eller ej, eller om du vil have et lys i midten.

Du kan lave en alternativ version ved at tilføje et højt lys, et tykt lys og et lille lys.

11. En vandmelon med blomster er flot hjemmelavet bordpynt

Har du spist vandmelon for nylig? Smid ikke skorpen ud, især hvis den er i ét stykke!

Bare placer nogle blomster med lang stilk inde i den, så får du en smuk dekoration til bordet.

Men hvis stykkerne af skallen er mindre, kan du også sagtens bruge dem. For eksempel kan du stikke blomster med korte stængler i, så får du en original blomsterbåd.

12. En vase med citroner

Citroner fyldt i en vase

En anden god idé til en enkel, billig dekoration til dit bord, er at bruge det, du allerede har derhjemme, som en rund vase. Prøv at fylde den med citroner (appelsiner eller limefrugter eller hvad du ellers har). Tilføj derefter nogle blomster som et sidste touch. Du kan skære citronerne over eller bruge dem hele.

Har du prøvet at dekorere med citroner? De giver et frisk og harmonisk touch til omgivelserne. Du vil elske det!

13. En kop med et stearinlys

Vi elsker denne idé på grund af dens enkelhed.

Det eneste, du skal bruge, er et vinglas og et lille stearinlys. Vend glasset, og placer lyset på basen. Det kan ikke blive mere originalt og enkelt end det!

14. Dekorative sugerør kan bruges til hjemmelavet bordpynt

Måske har du stadig nogle farvede sugerør fra dit barns sidste fødselsdagsfest. Nu er det endelig tid til at bruge dem!

  • Bare tag en krukke eller et glas, mål højden og skær sugeørene ud i den størrelse.
  • Placer dem derefter inde i krukken, og tilføj nogle blomster omkring dem.
  • Sugerørene dækker derefter hele overfladen af ​​krukken.
  • Som det sidste, giver et reb eller et bånd det sidste touch.

Læs også: 6 måder at dekorere indgangen til dit hjem

15. Et bur med blomster

Har du nogle gamle fuglebure derhjemme? Så er det nu, du skal finde dem frem.

Bare placer nogle blomster inde i dem. (Det er OK, hvis blomsterne og bladene stikker ud). Hvis du lader døren stå åben, har du ikke bare en dekoration, men en hæder til frihed!

16. Pærer i bakke

Til denne type bordpynt, skal du tage et ovalt fad og placere nogle grankogler på det. Derefter tilsættes tre eller fire pærer. Til sidst kan du give det sidste touch, ved at tilføje druer eller anden lille, farverig frugt.

17. Pinde og blomster kan blive til smukt hjemmelavet bordpynt

Endelig er her en mulighed for at gå en tur med dine børn!

Mens du gør det, skal du samle nogle pinde. Lav derefter en buket med dem, og tilføj nogle blomster indimellem grenene. Til sidst skal du samle dem alle med et reb eller et bånd, så de er fritstående.

Som du kan se, kan du lave en enkel dekoration med praktisk talt alt, hvad du måtte have derhjemme. Det vigtigste er, at du lader din kreativitet løbe løbsk!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.