En fantastisk drik til naturlig at lindre smerte, inflammation og gigt

I lang tid har man vidst, at en kost med mange antioxidanter er nøglen til at bekæmpe og stoppe virkningen af frie radikaler, der er molekyler, som kan føre til forskellige former for sygdomme, herunder kræft. Forskellige undersøgelser har fastslået, at mange fødevarer med antioxidanter kan hjælpe med at forebygge forskellige former for sygdomme.
En fantastisk drik til naturlig at lindre smerte, inflammation og gigt

Sidste ændring: 26 august, 2022

En fødevare som indeholder mange antioxidanter, og som er nemme at anskaffe, er gurkemeje. Dette krydderi anses for at være noget af det mest gavnlige for kroppen. Det er karakteriseret ved dens anti-inflammatoriske og smertestillende egenskaber, samt dens indhold af omkring 300 antioxidanter. Udover at gurkemeje indgår som et ingrediens i mange opskrifter rund om i verden. Så er det også en bestanddel i mange naturlige midler og terapier, der har til formål at forbedre dit helbred. I denne artikel vil vi give dig en fantastisk drik til naturlig at lindre smerte, inflammation og gigt.

Denne kraftfulde drik har stærke smertestillende og anti-inflammatoriske kræfter og mange andre sundhedsmæssige fordele.

En sund drik af gurkemeje

Gurkemeje krydderi med mange fordele

Dette utrolige middel er den del af traditionel østlig medicin, og opskriften har spredt sig til hele verden, da den har vist sig at være meget effektiv. Alle ingredienserne der bruges er fra naturlige kilder og har en meget positiv effekt på kroppen, med hensyn til at lindre forskellige former for smerte og hjælpe med at forebygge sygdomme.

Anbefalet læsning efter “En fantastisk drik til naturlig at lindre smerte, inflammation og gigt”:

Ingefær og gurkemeje til lindring af ledsmerter

Ingredienser

 • 1 spiseskefuld gurkemeje på pulverform
 • 5 cm. (2 tommer) ingefær
 • 5 gulerødder
 • 2 citroner
 • 1 appelsin
 • 1 agurk

Hvordan tilberedes det?

Skræl citrusfrugterne, ingefæren og gulerødderne. Bland alle ingredienserne i en blender og blend indtil du får en juice. For at opnå bedre resultater skal du drikke den en halv time før morgenmaden.

Hvilke helbredende egenskaber har denne drik?

Knaesmerter
 • Det bekæmper gigt: Saften fra gurkemeje har stærke smertestillende og anti-inflammatoriske kræfter, der kan hjælpe med at bekæmpe gigt og dens symptomer. Curcumin, der er det aktive stof i gurkemeje, bliver aktivt når det opløses med andre ingredienser, og det lindrer stivhed og hævelse i leddene.
 • Til depression og demens: I undersøgelser foretaget af foretaget af forskere i USA er det blevet fastslået, at det kan hjælpe med at reducere chancen for at få depression og demens, og at det på samme tid kan lindre nogle af symptomerne. I denne undersøgelse opdagede de, at gurkemeje kun er 2,5% mindre effekt end anti-depressive medikamenter, men det vigtigste er, at gurkemeje ikke har nogen bivirkninger. Selvom der mangler videnskabelige beviser til at forklare denne effekt. Så tror man, at det blokerer de enzymer, der øger chancen for depression, og at det også reducerer niveauet af cytokiner, som er dem, der kan påvirke kroppens respons på stress.
 • Det reducerer smerte: Gurkemeje virker naturligt smertelindrende og kan hjælpe med at reducere og kontrollere forskellige former for smerte. Gurkemeje indeholder NF-B, et protein der er i stand til at aktivere de forsvarsmekanismer i kroppen, der er med til bekæmpe smerte.
 • Anti-kræftfremkalende: Da det er en drik rig på antioxidanter, kan dette naturlige middel hjælpe med at stoppe virkningen af frie radikaler, der akkumuleres i kroppen, og som fører til mange sygdomme, herindunder kræft. Juicen af gurkemeje kan bidrage til at forebygge kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, prostatakræft og brystkræft.
Kvinde der holder sig for maven - inflammation og gigt

Læs også denne artikel efter “En fantastisk drik til naturlig at lindre smerte, inflammation og gigt”:

Muskelsmerte: Hvad sker der, når du træner for meget?

 • Fordøjelsesproblemer: Denne drik af gurkemeje hjælper med at reducere oppustethed, mindsker syre og mavekatar. Og derudover kan du tilføje gurkemeje til din kost for at drage mest mulig fordel af denne gavnlige egenskaber.
 • Det forhindrer hjerteproblemer: Indtaget af denne juice med gurkemeje kan hjælpe med at reducere dårligt kolesterol, beskytte hjertet og forbedre sundheden af blodkarrene. Det anbefales som en hjælp til forebygge forskellige hjerteproblemer.
 • Det fjerner toksiner: Drikken med gurkemeje har rensende og detoxende egenskaber, der stimulerer fjernelsen af giftige stoffer fra kroppen, hjælper med at forebygge forskellige sygdomme og forbedrer hudens sundhed.
 • Det beskytter leveren: Gurkemeje beskytter galdeblæren og leveren takket være dens høje indhold af curcumin. Der er forskellige undersøgelser, som har konstateret, at gurkemeje kan bidrage til fjernelsen af galdesten, lette fordøjelsen af fedtstoffer og have en anti-inflammatorisk effekt.

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.