Lægeurter til behandling af ledsmerter

Nogle gange forekommer ledsmerter før gigt, og det er derfor du altid bør konsultere din læge, før du gør noget andet
Lægeurter til behandling af ledsmerter

Sidste ændring: 09 oktober, 2018

Ledsmerter er en af ​​de mest udbredte sygdomme. Det begrænser din mobilitet og reducerer din livskvalitet. En måde, at lindre ledsmerter på, er med lægeurter, en økonomisk og let resurse, der vil være en stor hjælp. Læs med og lær om lægeurter til behandling af ledsmerter.

Derfor skal du bruge lægeurter til behandling af ledsmerter

Det er en god idé at bruge lægeurter til behandling af ledsmerter

Kan   lægeurter   virkelig hjælpe dig, hvis du lider af ledsmerter? Ja, de kan. Konventionel medicin er vigtigt, men meget af det kan skade din lever i det lange løb. Derfor kan lægeplanter undertiden anvendes som et supplement til lægeordineret behandling.

Nogle gange forekommer ledsmerter før gigt, og det er derfor du altid bør konsultere din læge, før du gør noget andet. Men lad os tage et kig på, hvordan lægeurter kan hjælpe dig:

  • Urter kan hjælpe med at rense giftstoffer fra din krop.
  • De forbedrer din blodcirkulation og øger lymfe-udrensning. Alt dette betyder færre giftstoffer i kroppen, der forårsager betændelse og smerte.
  • En masse planter fungerer som naturlige antibiotika.
  • De har også anti-inflammatoriske egenskaber.
  • De får dig til at slappe af, beroliger dig og fjerner spænding fra dine muskler, og lægger således mindre pres på dine led. 

Lægeplanter til at lindre ledsmerter

1. Gurkemeje

GurkemejeRåOgFin

De fleste har Gurkemeje i deres køkken, og det kan bruges til mange forskellige ting. Det er en meget effektiv måde at reducere betændelse i kroppen. Det hjælper dig med at slappe af og er fantastisk til alt relateret til muskler, knogler og led. Det kan hjælpe dig mod ledsmerter på grund af dets antiinflammatoriske egenskaber. Gurkemeje er desuden en antioxidant og forebygger kræft.

2. Burrerod

urtete4

En af de bedste måder at behandle og bekæmpe ledsmerter er at øge dit forbrug af essentielle fedtsyrer. Udover valnødder, blå fisk, makrel eller laks, er burrerod fantastisk. Den er kraftigt anti-inflammatorisk og fantastisk, hvis du indtager den to gange dagligt. Du kan finde presset og tørret burrerod i enhver helsekostbutik. Bare bland en spiseskefuld i et glas kogende vand. Lad det stå i 5 minutter og drik det lidt efter lidt. Det er godt!

3. Ingefær

ingefærTeMedCitron

Ingefær er en sand skat og omtales ofte i rosende vendinger her på hjemmesiden . Det er en af de ​​planter, der har de bedste anti-inflammatoriske og anti-gigt-egenskaber. Alt dette  skyldes to grundlæggende bestanddele: en COX-2-hæmmer og TNF, som grundlæggende hæmmer inflammation med prostaglandin E2. Der er også mange undersøgelser, der garanterer dens effektivitet overfor reumatoid arthritis eller slidgigt. Det reducerer smerte, inflammation og hævelse uden bivirkninger. Vil du gå glip af det?

Du vil måske finde denne artikel interessant:

Bekæmp oppustethed og tab dig med ingefær og citron

4. Hørfrø-drik

hørfrø

Hørfrø er en naturlig kilde til vegetabilsk Omega-3, som styrker dit immunforsvar og reducerer de giftstoffer i din krop, som ellers ville akkumulere i dine led og forårsage smerte. Ligesom alle de ovennævnte naturlægemidler, vil det også hæmme inflammation og lindre smerte. Det er bedst at indtage disse frø drysset på toppen af ​​salater eller andre retter. To spiseskefulde om dagen er en passende mængde. Undgå at varme frøene op, da varmen ødelægger Omega-3.

Hvilke lægeurter til behandling af ledsmerter virker bedst for dig?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Daily JW, Yang M, Park S. Efficacy of turmeric extracts and curcumin for alleviating the symptoms of joint arthritis: a systematic review and meta-analysis of randomized clinical trials. J Med Food 2016; 19: 717-29.
  • Lin CC, Lu JM, Yang JJ, Chuang SC, Ujiie T. Anti-inflammatory and radical scavenge effects of Arctium lappa. Am J Chin Med 1996; 24: 127-37.
  • Maroon JC, Bost JW. Omega-3 fatty acids (fish oil) as an anti-inflammatory: an alternative to nonsteroidal anti-inflammatory drugs for discogenic pain. Surg Neurol 2006; 65: 326-31.
  • Ramadan G, El-Menshawy O. Protective effects of ginger-turmeric rhizomes mixture on joint inflammation, atherogenesis, kidney dysfunction and other complications in a rat model of human rheumatoid arthritis. Int J Rheum Dis 2013; 16: 219-29.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.