Fordele ved at drikke vand med natron dagligt

Fordele ved at drikke vand med natron dagligt

Sidste ændring: 28 september, 2018

For at forhindre kroppen i at blive for basisk – da dette kan virke mod hensigten – er det bedst at bruge en halv teskefuld natron i et glas vand efter hvert hovedmåltid. På den måde skal du gøre vand med natron til en fast del af din diæt.

Natron er et ret almindeligt produkt i millioner af hjem verden over, fordi det ikke kun kan bruges i madlavning, men letter mange rengøringsjob og forbedrer sundheden.

Selv om mange mennesker i dag foretrækker konventionelle produkter, der er tilgængelige på markedet, drager nogle mennesker fordel af dette hvide pulver, på flere områder.

Natron bør indtages i moderate, små mængder. Ved at indtage det regelmæssigt har det vist sig at understøtte generelle kropsfunktioner ved at regulere blodets naturlige pH-værdi, som mindsker mængden af syre.

Opløsning af bagepulver i vand er en af de ældste og meget brugte løsninger på verdensplan. Det er en effektiv måde at beskytte kroppen på imod flere sygdomme.

Vand med natron er et naturligt syrereducerende middel.

Vand med natron kan bekæmpe mavesmerter og halsbrand

Natrons naturlige syreneutraliserende egenskaber er en af grundene til, at det er så almindeligt anvendt rundt omkring i huset.

Indtagelse af Natron kan neutralisere mave   syre for at modvirker ubehagelige sure opstød.

Ved fortynding i et glas vand i reducerer det inflammation og gas, hvilket fører til hurtigere lindring af fordøjelsesbesvær.

Naturlig base

De fleste kostvaner danner syre i kroppen, hvilket gør den modtagelig over for udvikling af forskellige sygdomme.

Til at neutralisere syre og for at skabe en basisk effekt. Er natron blevet et naturmiddel til at balancere kroppens pH-værdi og forbedre sundheden. Syre i kroppen kan være forbundet med en stor risiko for knogleskørhed, gigt og endog kræft.

Det er derfor denne ingrediens til en så en lav pris kan være det bedste naturmiddel til at forhindre disse ting i at udvikle sig.

Indtagelse af en minimal mængde dagligt,  og forsigtighed med ikke at indtage for meget, da dette kan skade   kroppen, og gøre den for basisk.

Det er antiseptisk

Natron er antiseptisk og kan derfor rense munden

En meget særlig kvalitet er at det har en mild antiseptisk virkning, som kan bruges til at fjerne virus og bakterier, der forårsager sygdom.

På grund af dette, kan det bruges til at behandle ondt i halsen og   inflammation, med at gurgle det.

Lindrer urinvejsinfektioner

En blanding af natron og vand kan virke som en effektiv barriere imod urinvejs infektioner takket være dets evne til at mindske mængden af syre i urinen.

Indtagelse sammen med vand og tranebærsaft er to andre almindelige måder at forhindre tilbagevendende urinvejsinfektioner på.

Behandler gigt og andre ledproblemer

Ledsmerter kan behandles med et glas vand med natron

Store mængder urinsyre i urin og blod i væv i hele kroppen kan forårsage smerte og kroniske sygdomme som ledgigt eller gigt.

Vand med natron normaliserer blodets pH-værdi og mindsker mængden af denne type syre. Det kan bruges som et middel til behandling af disse sygdomme.

Øger fysiske præstationer

Mælkesyre, der frigives under fysisk aktivitet kan ophobes i muskler og led, hvilket skaber stivhed og muskeltræthed.

For at forhindre dette i at påvirke din fysiske ydeevne, er det en god mulighed at drikke natron fortyndet i vand, hvilket hjælper med at kontrollere denne syre.

Kontrol med kolesterol

Mineralvand med natron kunne have en positiv virkning ved at sænke højt kolesteroltal, særligt LDL, også kendt som “dårligt kolesterol”.

Men på grund dets høje natriumindhold, er dette ikke tilrådeligt for personer med højt blodtryk, da dette kan forværre deres problem.

Hvordan laver man vand med natron

Bagepulver3

Som tidligere nævnt, kunne overdrevent forbrug skabe farlige negative virkninger.

Det er derfor du for at medtage den i din kost uden risiko skal holde følgende råd i tankerne:

Generel dosering

  • 1/2 tsk. natron (valgfrit) (3 gram)
  • Et glas vand (200 ml)

Bland begge ingredienser og drik det på tom mave.

Til lindring af forkølelse og influenza

Dette middel er perfekt til bekæmpelse af mikroorganismer, som forårsager forkølelse, influenza og allergier.

I disse situationer bruges midlet på følgende måde:

  • Dag 1: Tage fem doser af en halv spiseskefuld bagepulver i et glas vand hver tredie time.
  • Dag 2: Tag tre doser (samme mængde), fordelt over dagen.
  • Dag 3: Tag den samme dosis efter frokost og en anden efter middagen.

Selv om det ikke smager så godt, er det en stor beslutning for din sundhed, og bør bruges hver dag. Begynd med at tilføje det til din kost, og du vil opdage de positive resultater i løbet af kort tid.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.