Sådan tilbereder du grønt vand, der vil afgifte din krop på tre dage

Takket være dette grønne vands egenskaber gør det meget mere end blot at hjælpe med at afgifte vores krop for tungmetaller, men det styrker også vores immunsystem og hjælper os med at bevare vores kolesteroltal.
Sådan tilbereder du grønt vand, der vil afgifte din krop på tre dage

Sidste ændring: 25 august, 2022

Har du nogensinde hørt om fordelene ved grønt vand?

Selvom vi lever en ret sund livsstil, er vores krop uundgåeligt udsat for mange forskellige toksiner. Disse kan påvirke dens ydeevne negativt.

Eksponeringen for forurenede omgivelser, forbruget af nogle fødevarer og kemikalierne i produkter, som vi bruger på daglig basis, er blot nogle få eksempler på de mange steder, hvor der findes toksiner.

Heldigvis behandles og elimineres hovedparten af ​​disse toksiner naturligt takket være det hårde arbejde vores udskillelsesorganer udfører. Men nogle gange er der for stor en mængde af disse toksiner. Når de langsomt ophobes, kan de komme til at forstyrre vigtige naturlige funktioner.

Problemet er, at et stort antal mennesker normalt bare ignorerer dette vigtige faktum. Selvom kroppen sender advarselssignaler, tager de ikke de nødvendige skridt til at tage sig af sig selv og undgå komplikationer.

Som følge heraf udløses mange negative reaktioner på et fysisk og mentalt niveau. Disse reaktioner kan reducere vores livskvalitet og lykke.

Heldigvis er der en række hjemmelavede midler. Takket være deres antioxiderende og naturligt rensende natur kan de effektivt udføre arbejdet med at reducere denne giftige opbygning.

I denne artikel ønsker vi at dele opskriften på grønt vand, der kan hjælpe dig med at afgifte din krop på bare tre dage!

Grønt vand til at afgifte din krop på tre dage

Groent vand til at afgifte kroppen.

Grønt vand er en drink lavet med spirulina og chlorela. Disse er to ingredienser med antioxidantegenskaber, der er blevet populære for deres evne til at afgifte blodet og regulere pH-niveauerne i kroppen.

Begge disse ingredienser er naturlige og indeholder essentielle næringsstoffer. Heldigvis hjælper disse næringsstoffer med at optimere afgiftningen i ​​kroppen uden skadelige bivirkninger.

Derudover giver det betydelige bidrag af vitaminer og mineraler en beskyttende virkning mod giftige stoffer i blodbanen.

Desuden hjælper disse vidunderlige beskyttere med udvisning af de giftige fjender i kropsorganerne som lever og nyrer.

Hvad er nogle af fordelene ved grønt vand?

Ske med groent pulver.

Hovedmålet med grønt vand er at fremme en organisk renseproces. Men forbruget af grønt vand giver også andre interessante fordele, som er værd at nævne:

 • Det er en ideel strategi til at stimulere fjernelsen af ​​tungmetaller som kviksølv, cadmium og bly for at nævne nogle få.
 • Indtagelse af væsken vil genopfriske din krops bestand af vigtige mineraler. Dette gælder især efter tab af elektrolytter på grund af intens eller overdreven fysisk aktivitet eller episoder med diarré.
 • Derudover indeholder det fordøjelsesegenskaber, der er meget nyttige til behandling af problemer som forstoppelse eller et overskud af kropssyre.
 • Dets lagring af essentielle vitaminer og mineraler bidrager til at styrke immunforsvaret. Derudover forbedrer det din respons mod infektiøse stoffer, der forsøger at føre krig mod din krop.
 • Dens høje koncentration af antioxidanter, der har en naturlig anti-kræftfremkaldende virkning (anti-cancer), kan det hjælpe med at reducere udviklingen af ​​kræft, selvom det ikke er helt mirakuløst,
 • Ved hjælp af processen med afgiftning af kroppen letter det også fjernelsen af ​​farlige fedtstoffer som dårlig kolesterol (LDL) og triglycerider.
 • Foruden det faktum, at det har få kalorier, har indholdet en betydelig energi værdi, der giver store energiresurser i det lange løb.
 • Dens antioxidantegenskaber sikrer sikkert hjernevæv og hjælper med at give bedre koncentration.
 • Heldigvis hjælper det også med at forhindre for tidlig og uheldig aldring af hud og indre organer.

Hvordan tilbereder man det?

Glas med groent vand

Sikke et vidunderligt spørgsmål!

Afgiftningen fra grønt vand er en sund vane, der giver dig mulighed for at frigøre din krop fra alle de fjendtlige giftige opbygninger, som den erhverver dag efter dag.

Det er en tre-dages plan, hvor du bliver nødt til at spise så sundt som muligt. En metode til at hjælpe med dette på er at øge dit forbrug af frugt og grøntsager og skære ned på de forarbejdede fødevarer.

Samlet set er det en vidunderlig vane som du kan prøve at gøre en gang hver anden måned. (Eller hver gang du føler din krop er blevet belastet med de uvenlige toksiner.)

Ingredienser

 • 6 kopper vand (1,5 liter)
 • 1 spiseskefuld af:
  • spirulina pulver (.35 oz) (10 gram)
  • chlorela pulver (.35 oz) (10 gram)
 • 2 dråber nelikke æterisk olie (valgfrit)

Forberedelse

 • Start med at hælde vandet i en vandbeholder.
 • Derefter tilsættes resten af ​​ingredienserne.
 • Rør manuelt med træ eller silikone redskaber, og når det er jævnt blandet, lader man det stå i 15 eller 20 minutter, før man drikker det.

Forbrugsmetode

 • Serveres i et normalt drikkeglas og drikkes på tom mave.
 • Det der er tilbage, fordeles i 4 eller 5 portioner samme dag.
 • Gentag denne proces i tre sammenhængende dage.

Er du klar til at lave det selv? Hvis du leder efter en effektiv afgiftningsmetode, så skal du ikke lede mere. Du har fundet det! Bare prøv det! Forbered det grønne vand og test alle de vidunderlige sundhedsmæssige fordele, det giver dig.

Efter behandlingen vil du være i stand til at føle, at din krop er meget lettere og sundere.

Det kan interessere dig ...
Prøv disse 5 grønne detox smoothies til vægttab
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Prøv disse 5 grønne detox smoothies til vægttab

Vil du også gerne være sund og tabe dig? Prøv de her grønne detox smoothies. Drik dem som del af din daglige kost og give din krop et boost. • Miczke, A., Szulinska, M., Hansdorfer-Korzon, R., Kregielska-Narozna, M., Suliburska, J., Walkowiak, J., & Bogdanski, P. (2016). Effects of spirulina consumption on body weight, blood pressure, and endothelial function in overweight hypertensive Caucasians: a double-blind, placebo-controlled, randomized trial. Eur Rev Med Pharmacol Sci20(1), 150-6.
 • Rawls, B. Chlorella: The Ultimate Detox Superfood. <https://rawlsmd.com/health-articles/the-ultimate-detox-superfood>.
 • Ryu, N. H., Lim, Y., Park, J. E., Kim, J., Kim, J. Y., Kwon, S. W., & Kwon, O. (2014). Impact of daily Chlorella consumption on serum lipid and carotenoid profiles in mildly hypercholesterolemic adults: a double-blinded, randomized, placebo-controlled study. Nutrition journal13(1), 57.