Hvidløgsmælk: Et magisk middel til at lindre iskias

Hvidløgsmælk er et naturligt middel med flere sundhedsmæssige egenskaber, og er især effektivt til at bekæmpe orm og lindre smerter som iskias.
Hvidløgsmælk: Et magisk middel til at lindre iskias

Sidste ændring: 26 august, 2022

Iskias er en smerte, der er forårsaget af en irritation i iskiasnervenSmerten kan være meget intens og kan vare et par dage, endda i den grad at den udelukker en person fra at udføre hans sædvanlige daglige aktiviteter. Iskiassmerte kan begynde i den nederste del af ryggen og nå op til bagsiden af et af benene. Den kan endda nogle gange nå spidsen af ​​tæerne. I denne artikel vil vi snakke om et magisk middel til at lindre iskias!

Irritation fra iskiasnerven forekommer når den bliver trykket sammen og inflammeret som følge af en diskusprolaps, spinal stenose, piriformis-syndrom, en læsion eller fraktur i bækkenet, eller endda tumorer

Hvad er symptomerne på iskias?

Iskiassmerte   kan nå forskellige intensiteter. Den person, der lider af dette kan opleve bare en lille kløen eller endda smerte. Men det kan også føre til en mere intens smerte, der forhindrer dem i at udføre de daglige opgaver.

Generelt forekommer denne smerte intenst i en side. Selvom nogle mennesker også føler den på benet eller hoften, eller oplever sovende fornemmelser i andre dele af kroppen.

iskias

Iskiassmerte kan blive værre i løbet af nogle timer eller dage, især hvis personen føler sig svag. Denne intense smerte har tendens til at kunne mærkes især efter stående eller siddende stilling, om natten, ved hoste, nysen eller grin, fra en masse gang eller drejende bevægelse osv.

Hvidløgsmælk til at lindre iskias

Hvidløgsmælk er et naturligt middel med flere sundhedsmæssige egenskaber, og er især effektivt til at bekæmpe orm og lindre smerter som   iskias. Denne alternative behandling kan hjælpe med at reducere inflammation i iskiasnerven og fungerer som et smertestillende middel for at reducere dette irriterende problem, der kan forhindre dig i at leve et normalt liv.

Du ved, at hvidløg er en meget gavnlig fødevare til din krop, især på grund af dets antibiotiske og antiinflammatoriske egenskaber. Egenskaber som hjælper dig med at bekæmpe forskellige typer af infektioner og helbredsproblemer. I denne artikel, vil vi tilberede et kraftigt hvidløgsmiddel, der vil hjælpe dig i høj grad med at reducere iskiassmerter. Som også vil give dig forskellige sundhedsmæssige fordele til at forbedre din livskvalitet.

Ingredienser

 • hvidløgsfed
 • 200 ml mælk

Tilberedning

Til at begynde med hakkes hvidløget fint, som hvis du skulle bruge det som et krydderi. Derefter opvarmes mælken ved medium varme og tilsættes hakket hvidløg. Lad blandingen koge i et par minutter, lad den koge og sød den derefter med honning for at smage den til.

For at opnå gode resultater med denne behandling, anbefaler vi at drikke mindst 200 ml hvidløgsmælk dagligt.

Andre fordele ved hvidløgsmælk

 • Hvidløgsmælk er også et kraftigt middel, der vil hjælpe med at lindre fordøjelses- og forstoppelsesproblemer.
 • Det er meget effektivt til at komme af med tarmparasitterI dette tilfælde skal du lade hvidløgsmælken stå i tre til fire timer og drikke den i 10 dage i træk på tom mave.
 • Dette hjemmelavede middel kan også bruges til tør hoste. Vi anbefaler at drikke det om aftenen inden du skal sove, fordi det også vil hjælpe dig med at falde i søvn.
 • Folk som lider af astma, åndedrætsbesvær og andre lungeproblemer kan også begynde at drikke hvidløgsmælk, for at få det bedre. I dette tilfælde bør hvidløgsmælk drikkes så varmt som muligt, helst inden du går i seng.
 • Hvis du tænker på at gennemføre en slankekur, og du har en træningsplan klar til at opfylde dine mål, kan hvidløgsmælk også være en enorm støtte for dig. Hvidløg er en fødevare, der hjælper med til at aktivere stofskiftet for at lette fedtforbrændingDet er bedst at spise det råt, men hvis du ikke kan lide dets smag, kan du drikke det med mælk.
 • Hvidløgsmælk vil give dig energi og styrke dit immunsystem takket være hvidløgs antibiotiske egenskaber. Det vil også fordrive infektioner forårsaget af virus, svampe og bakterier.

Har du nogensinde haft disse smerter? Nu kender du en måde at lindre iskias på!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Tesfaye A., Traditional uses, phytochemistry and pharmacological properties of garlic (allium sativum) and its biological active compounds. Ijjrsert, 2015.
 • Moosavian SP, Paknahad Z, Habibagahi Z, Maracy M. The effects of garlic (Allium sativum) supplementation on inflammatory biomarkers, fatigue, and clinical symptoms in patients with active rheumatoid arthritis: A randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Phytother Res. 2020 Nov;34(11):2953-2962. doi: 10.1002/ptr.6723. Epub 2020 Jun 1. PMID: 32478922.
 • Nakamoto M, Kunimura K, Suzuki JI, Kodera Y. Antimicrobial properties of hydrophobic compounds in garlic: Allicin, vinyldithiin, ajoene and diallyl polysulfides. Exp Ther Med. 2020 Feb;19(2):1550-1553. doi: 10.3892/etm.2019.8388. Epub 2019 Dec 27. PMID: 32010337; PMCID: PMC6966194.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.