Hvordan man laver en ansigtstoner med rismælk

Rismælk er en allergivenlig toner, der kan hjælpe med at lindre hudirritationer. Det fjerner også urenheder, bekæmper akne og fjerner overskydende olier.
Hvordan man laver en ansigtstoner med rismælk

Sidste ændring: 26 august, 2022

I dag skal vi tale om, hvordan du kan lave en ansigtstoner med rismælk. Har nogen af jer allerede hørt om fordelene ved denne drik? Nå, men hvis du ikke ved noget om rismælk, så kommer du til at lære noget nyt i dag – så vi inviterer dig til at slutte dig til os, og opdage nogle af dets mange fordele. Der er en masse mennesker, der hævder, at rismælk kan bruges som en ekstraordinær naturlig anti-aging creme. Rismælk er blandt de store hemmeligheder for smuk hud blandt asiatiske kvinder. Ydermere at det er let at lave, og forholdsvis billigt. Vi viser dig hvordan man laver en ansigtstoner med rismælk nedenfor, så fortsæt med at læse!

Fordelene ved rismælk

 • Når du bruger rismælk som en ansigtstoner, så renser det blidt din hud, fjerner urenheder som hudorme, bekæmper akne og reducerer overskydende ansigtsolie og glans. Det er en allergivenlig toner, hvilket betyder at det kan hjælpe med at lindre irriteret eller rød hud.
 • Rismælk indeholder også inositol, der fremmer en sund vækst af celler og fremmer god blodgennemstrømning – begge medvirker til at reducere forekomsten af store porer og giver dit ansigt et mere vitalt udseende.
 • Rismælk på ansigtet hjælper også med at fjerne beskadigelser og pletter forårsaget af solen eller hormonelle ændringer. Det fungerer som et naturlig astringerende middel, og er rigt på niacin (B3-vitamin), og har en blid blegende virkning på huden uden andre negative konsekvenser.
 • For folk der lider af en hudsygdom kaldet rosacea, er rismælk et fremragende valg til at berolige irriteret hud og reducere rødme.

Hvordan laver du rismælk til en toner?

Som vi allerede har nævnt, er rismælk meget let at tilberede og kan være ganske billigt. Fordi du kan lave det ved hjælp af ingredienser, som du normalt allerede har derhjemme. Alt du behøver for at lave rismælk er:

 • En passende beholder til at blande risene og vandet – den bør have et låg
 • En halv kop ris, organisk er foretrukket
 • En kop vand, disstilleret er bedst
 • Et dørslag eller si

Anbefalet læsning efter “Hvordan man laver en ansigtstoner med rismælk”:

Ansigtsmasker til akne ar: 5 naturlige opskrifter der virker

Anvisninger

 • Når alt er klart til at forberede, bland ris og vand i din beholder og lad det sidde natten over, overdækket. Så skal du si væsken ved hjælp af dørslaget – det er det!
 • En anden måde at forberede denne toner hurtigere på, er at koge risene i vand, og derefter si væsken fra – du får præcis det samme resultat!
 • Denne blanding vil holde i en til to uger, hvis du gemmer det et passende sted.
 • For at anvende toneren, bare fugt et stykke vat i rismælken og anvend det i rigelige mængder på dit ansigt, og hals hvis du ønsker. Det vil give langvarige fordele for din hud, og du vil opdage, at det er glattere, oliefri og lysere.

Andre anvendelser for rismælk

Kvinde der vasker haar

Denne vandbaserede ris toner kan også bruges i dit hår. Folk der har prøvet det, siger det giver deres hår en unik glans og uovertruffen glathed. Anvend det efter vask og lad det sidde i et par minutter før skylning.

Læs også denne artikel efter “Hvordan man laver en ansigtstoner med rismælk”:

6 ansigtsmasker til glat hud

Anbefalinger

 • For at få mest muligt ud af denne risvandstonic, så husk altid at rengøre din hud hver dag og fjern al makeup.
 • Du bør eksfoliere din hud regelmæssigt, for at fjerne døde hudceller og urenheder, der kan påvirke sundheden for din hud.
 • En rismælks toner kan være en fantastisk allieret i kampen mod tidlig aldring. Forudsat at du kombinerer brugen med en sund kost, massere af motion og sunde vaner, der vil hjælpe din hud med at se yngre ud længere.
 • Glem ikke, at for at få alle fordelene fra denne kraftfulde toner, så skal du bruge den regelmæssigt, og altid vaske dit ansigt før brug.
Det kan interessere dig ...
Ansigtsmasker til at fjerne døde hudceller
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Ansigtsmasker til at fjerne døde hudceller

Ansigtsmasker til at fjerne døde hudceller er din vej til en sundere hud. Hvis din hud er meget følsom, skal du passe på at du ikke beskadiger din ...


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.