Kokos, mint og kanel til at stimulere hårvækst

Afhængigt af om du har tørt eller fedtet hår, skal du anvende dette middel enten kun på spidserne eller over hele hovedet.
Kokos, mint og kanel til at stimulere hårvækst
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 02 marts, 2023

Føler du  at dit hår vokser for langsomt eller er   svagt? Er dit hår for sart til at bruge føntørrer, fladjern eller fra andre hårbehandlinger? Vi vil foreslå et hjemmelavet og naturligt kokos-middel, der vil hjælpe med at stimulere hårets vækst fra rødderne. Oplev egenskaberne i disse tre fremragende medicinske midler og hvordan man laver dem: kokosolie, æterisk mynteolie, og kanel.

Hvordan skal jeg stimulere hårvækst med kokos?

glathaar3

Masker og balsam anvendes ofte fra midten af håret til spidserne, med den hensigt at fugte, nære og reparere.

Men hvis du ønsker at stimulere håret til at   vokse hurtigere og stærkere og forebygge hårtab, skal du behandle rødderne ved hovedbunden.

Denne hjemmelavede og naturlig behandling hjælper også til at stabilisere fedtproduktionen, især hos folk, der let får fedtet hår. Den er også effektiv til behandling af skæl.

For at tilberede dette middel, skal du bruge følgende ingredienser i de foreslåede mængder:

  • Tre hele skefulde ekstra jomfru kokosolie (45 gram)
  • 5 dråber æterisk perbermynteolie
  • 2 skefulde pulveriseret Ceylon-kanel

Nedenfor vil vi diskutere dets egenskaber.

Olier, der stimulerer hårvækst

Ekstra jomfru kokosolie er meget rig på vitaminer og mineraler, herunder magnesium, kobber og selen. Den har antioxidante egenskaber, der gør den til en væsentlig hjælper til sundhed og skønhed, både til hår og hud.

Selv om det er en olie, der skræmmer folk med fedtet hår, har den nærende og stabiliserende egenskaber for hovedbunden, hvis den anvendes regelmæssigt. Den bliver også let absorberet af porerne.

Den  giver også ekstra glans og blødgør   håret. Denne effekt opnås til kunstigt med konventionelle masker, og deres virkning varer ikke ved. De bruger silikone og andre syntetiske og skadelige ingredienser.

olier

Denne naturlige behandling kan ikke virke uden æteriske olier, fordi de har ekstremt stærke egenskaber i en meget lille mængde olie.

I dette tilfælde har vi valgt æterisk pebermynteolie på grund af hvordan det regulerer olier, både i tørt og fedtet hår. Det stimulerer også blodgennemstrømningen, tilføjer friskhed, og bekæmper skæl, takket være dens antiseptiske egenskaber.

Selvom du kunne bruge en te lavet af frisk myntekoncentrat, foreslår vi at bruge æterisk olie til dette middel.

Hvis du bruger olie, så vær sikker på at bruge en olie af høj kvalitet, der ikke er  blandet med syntetiske olier, der kun bruges til duft.

Ceylon-kanel til at stimulere hårvækst

Ceylonkanel har ligesom mynte stimulerende egenskaber, som forbedrer blodgennemstrømningen til hårsækken. Men den er også fantastisk på grund af dens   fordele der forebygger hårtab.

Hvis kanel bruges regelmæssigt, kan du også se smukke kaneltoner afspejlet i håret (rød-brune), og det kunne endda lysne rigtig mørkt hår.

Til dette hår-stimulerende middel, foreslår vi at bruge pulveriseret kanel, fordi det er billigere og bekvemt.  Men du kan også bruge den æteriske olie.

Hvordan tilbereder du dette middel

kokos

Bland alle ingredienserne godt. Du skal anvende kokos-olie, der er varmere end 24 grader, så det smelter og let kan blandes med de andre ingredienser.

Sådan bruger du kokos-midlet

  • Adskil håret i sektioner og anvende midlet på hele hovedbunden. Masser forsigtigt med fingerspidserne, så det bliver arbejdet ind i hovedbunden.
  • Hvis du har normalt til tørt hår, kan du også anvende dette middel til resten af dit hår. Hvis du har fedtet hår, skal du blot anvende det på rødderne.
  • Dæk dit hoved med plast og et håndklæde til at holde det varmt.
  • Udfør denne behandling om natten, inden du går i seng, så den kan virke i 6 timer. Du kan også gøre det en dag, når du vil være hjemme.
  • Vask derefter dit hår med shampoo.
  • Gør dette en gang eller to gange om ugen i en måned.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.