Mænd og forhold: Det vil kvinder have

Kvinder er ofte mere selektive, når det kommer til dating, og de er mere opmærksomme på de små ting.
Mænd og forhold: Det vil kvinder have

Sidste ændring: 30 november, 2018

Vidste du, at kvinder har det med at være mere selektive end mænd, når det kommer til, hvem de dater? De er mere opmærksomme på detaljer, ser under overfladen og går op i meget mere end blot fysisk tiltrækning. De fleste har et helt bestemt billede af, hvem deres ideelle partner skal være. Læs med her for at blive klogere på mænd og forhold og på hvad vi kvinder faktisk vil have i en mand.

1. Kvinder vil have en god holdkammerat af deres mænd og forhold, hvor også er nære venner

De fleste kvinder er enige om én ting: Det nytter ikke noget at have den mest attraktive mand på jorden, hvis der ikke også er potentiale for et godt venskab. En kvindes ultimative drømmepartner skal være i stand til at samarbejde og opbygge en harmonisk, lykkelig verden dag for dag. Hun vil have en mand, der kan få hende til at grine; en hun kan betro sig til, og som forstår hende.

Hun vil have en partner, der gør hendes liv lettere, ikke sværere. Ægte holdkammerater hjælper hinanden videre uden unødvendige krav, mistillid eller jalousi. Kvinden har ikke tid til negative følelser, da det kun skaber afstand og smerte. Det har hun slet ikke brug for! Hun leder derimod efter en partner, der tør dele hendes drømme i livet, og som hun kan vokse med.

Læs også: 6 forskelle mellem kærlighed og vaner

2. Kvinder vil have mænd, der lytter og forstår at kommunikere

Kvinde kysser fyr

En kvindes partner er den eneste ene; Den, hun forsøger at bygge en fremtid op sammen med. God kommunikation er grundlæggende for, at projektet kan lykkes!  Kvinder er ofte selv gode lyttere, så de har det med at forvente det samme fra deres mænd. En kvinde vil gerne kunne snakke med sin mand om alt. Han må ikke være bange for at blive konfronteret med sine følelser, og han skal være i stand til at forstå, hvad der sårer kvinden og gør hende glad.

En partner, der ikke kan eller vil kommunikere, vil ifølge de fleste kvinder før eller siden blive et problem. Åbenhed er en af de vigtigste grundsten i et godt, ærligt forhold, en grundsten som kun kan opnås gennem kommunikation. Kvinder har brug at blive hørt og forstået.

Læs også: Hvorfor vil din ekskæreste være din ven?

3. Hun vil have mænd og forhold, hvor alt ikke er så alvorligt

Par snakker sammen

Det lyder som en uopnåelig kliche, men det er det slet ikke. Et venligt ord, et smil om morgenen eller et kys på kinden kan være nok til at få en kvinde til at smile. Hun værdsætter de der skjulte blikke, et hurtigt knus eller en romantisk gåtur – især når hun er trist og har brug for at blive opmuntret.

Kvinder elsker, når deres mænd arbejder lige så hårdt på at holde forholdet i live, som hun selv synes, hun gør. Det kan være svært at leve op til, men hvis det lykkes, vil hun aldrig glemme hans indsats. Det betyder alt for hende, at han også er engageret i forholdet.

4. Kvinder vil have modne mænd og forhold, der giver stabilitet

To ansigter

Mange kvinder har svært ved at stole på umodne eller usikre mænd, da usikkerhed i længden kan udvikle sig til jalousi.  De fleste elsker til gengæld en moden, selvsikker fyr, der ved, hvad han er værd og ikke bliver nervøs, når hans kæreste skal mødes med en mandlig kollega.

Den ideelle mand er følelsesmæssigt stabil, og er selvsikker nok til at vise sit indre. Han kan vise medfølelse overfor kvinden i sit liv, og er ikke bange for at støtte hende gennem tykt og tyndt, eller søge hendes støtte til gengæld.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.