Margot Robbies hemmeligheder til en sund og veltrænet krop

Margot Robbie er en af tidens skuespillerinder, som skiller sig ud med sin figur og sit talent. Vi deler hendes hemmeligheder til at holde sig i form!
Margot Robbies hemmeligheder til en sund og veltrænet krop

Sidste ændring: 28 august, 2023

Den australske skuespillerinde Margot Robbie skaber overskrifter verden over for sin seneste rolle som Barbie. Selvom hun altid har skillet sig ud i branchen ved at have en meget sund krop, kan vi i det, der indtil videre er blevet afsløret i filmen, se, at hun er mere veltrænet end nogensinde før. Og vi deler Margot Robbies hemmeligheder til at få en veltrænet krop.

Robbie, der betragtes som en af de mest alsidige skuespillerinder i Hollywood, har altid vist stor interesse for sund træning og kost. Faktisk beviser hendes medvirken i film som Suicide Squad det. Så vil du kende Margot Robbies hemmeligheder? Vi fortæller dig dem her!

Dette er Margot Robbies hemmeligheder til en sund krop

Som nævnt elsker Margot Robbie at træne og spise en kost, der understøtter denne dedikation. Det siges, at skuespillerinden går i fitnesscentret mindst tre dage om ugen, og at hendes kost fokuserer på protein og grøntsager. Hun udelader også usunde fødevarer som mættet fedt og forarbejdede fødevarer.

Det hele giver mere mening nu, gør det ikke? Nu vil vi grave dybere ned i de hemmeligheder, der giver den 32-årige en fantastisk figur.

1. Pilates-baseret træning

Fordi hendes roller indebærer konstant fremvisning af hendes krop, og fordi skuespilleren har udtalt, at hun ikke bryder sig om vægttræning, er hendes rutine baseret på Pilates.

Faktisk har hendes træner, Andie Hecker, ved flere lejligheder afsløret, at dette er en af Margot Robbies største hemmeligheder for at have en så sund krop og et fokuseret sind.

Pilates er en træningsform med lav til moderat intensitet, som ikke kun forbedrer stabilitet, muskelstyrke, fleksibilitet og kropsholdning, men også øger det mentale fokus og mindsker stress.

Konkret omfattede skuespillerindens rutine for at opnå alle disse fordele bl.a. øvelser som Pilates-planken. Denne specifikke øvelse styrker arme og mave, selvom den også har en positiv indvirkning på andre muskelgrupper. Ifølge Hecker udførte skuespillerinden sæt med op til 30 gentagelser, nogle af dem på maskiner som Reformer.

Vi tror også, at du vil kunne lide at læse denne artikel: Beyoncés kost og træning for at bevare sin figur i en alder af 41 år

2. Styrketræning

I film som I, Tonya så vi Robbie spille en atletisk kvinde på olympisk niveau med en utrolig evne til at skøjte. Det var hun nødt til at inkludere styrkeøvelser til. Det er vigtigt at bemærke, at denne rutine udføres tre dage om ugen.

På de resterende dage udfører skuespillerinden aktiviteter som dans, pilates, cardio og endda ballet. Søndag er udelukkende dedikeret til hvile. Nedenstående ser vi nærmere på Robbies komplette rutine.

Ben og baller

Ud over at udføre specifikke øvelser som back squats (5 sæt af 10 gentagelser), benpres (3×10), step ups med vægte (5×10) og front squats (3×10) udfører australieren komplette kredsløb for at forbrænde kalorier og styrke de førnævnte muskler.

Hendes kredsløb inkluderer jogging, roning eller svømning: sjipning (50 gentagelser), jump squats (40 gentagelser), mountain climbers (30 gentagelser), armbøjninger (20 gentagelser) og burpees (10 gentagelser). Denne type kredsløb sætter gang i stofskiftet, øger pulsen og træner alle muskelgrupper.

Kerne- og overkropsøvelser

Margot Robbies anden træningsdag omfatter en ret anstrengende rutine for at styrke hendes kerne- og overkropsmuskler. Disse omfatter militætpres (3×10), armbøjninger (3×10), planke til armbøjning (3×10), pull-ups eller pike armbøjninger (3×10) og brystpres (3×10).

Efter disse øvelser skal du supplere med ovenstående kredsløb.

Ben, kernemuskler og ryg

Da Robbie træner tre gange om ugen, afslutter hun med en rutine for at genopfriske sine ben, sine kernemuskler og sin ryg. Til det formål udfører hun øvelser som dødløft (5×10), planke (3×60 sekunder), roning (3×12), dødløft med strakte ben (3×10) og benløft (3×25).

Igen afslutter hun sin fitnessdag med kredsløbet.

3. En streng diæt, men med en lille smule frihed

Ifølge kilder tæt på skuespilleren elsker hun hamburgere, pommes frites og øl. Men hendes træningsindsats er så stor, at hun er villig til at opgive disse smagsoplevelser, når det er nødvendigt.

Dette er meget vigtigt i betragtning af, at fysisk aktivitet altid bør suppleres med en sund kost. Ikke kun for at nå de ønskede mål, men også for at give kroppen den energi og de næringsstoffer, der er nødvendige for at modstå den naturlige stress, der er forbundet med motion.

Sund kost på daglig basis

Selvom Margot Robbie giver sig selv nogle tilladelser i sin kost, er hun meget engageret i den. Her er et eksempel på, hvordan hun gør det:

  • Morgenmad: Havregryn og en grøn smoothie eller grød med frugt.
  • Frokost: Tunbøf og søde kartofler eller salat og citronkylling.
  • Aftensmad: Grøntsager, kylling eller tun og brune ris.

Indimellem disse måltider har Margot selvfølgelig indrømmet, at hun tager sig et glas vin hver anden dag og nogle gange en dessert som f.eks. chokolade.

Vitamintilskud

Atleter har brug for at supplere deres kost med vitaminer og mineraler som B-vitaminer, zink og krom. Alt dette er for at forbedre kulhydratmetabolismen. Som afsløret, supplerer Margot sin kost med magnesium og vitaminer.

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: D-vitamin og dets betydning for hjerte-kar-sundhed

Er du klar til at afprøve Margot Robbies hemmeligheder?

Som du kan se, er Margot Robbies hemmeligheder til en sund og veltrænet krop ikke noget særligt. Det vigtigste er at tænke på, at disciplin og engagement er nøglen, når det gælder om at opnå de ønskede resultater. Hvis du nu vil opnå noget lignende, er det også vigtigt at huske på, at hver krop er unik.

Så hvis du vil starte en fitnessproces, er det bedst at konsultere din læge og en træner for at sikre, at din krop er i optimal stand til at gøre det. Du vil også kunne få professionel vejledning på denne måde til at udføre øvelser, der er fokuseret på dine behov, din smag og din generelle fysiske tilstand.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.