Medicinkvinden indeni dig

En medicinkvinde er en person, der tror på sig selv og hendes potentiale. Hun bruger sin selvtillid til at helbrede sig selv og vokse som person uden at glemme sine elskede. Er du en medicinkvinde?
Medicinkvinden indeni dig

Sidste ændring: 24 maj, 2019

“Medicinkvinden” er et koncept, der er ganske almindeligt inden for antropologi og i spiritualitetsafdelingen på biblioteker.

Men at tænke på konceptet og hvad det kan betyde kan hjælpe på din personlige vækst som kvinde. Det kan være værd at opdage, eller rettere “genopdage.”

Medicinkvinden, du har indeni dig, er en enhed fuld af historier og visdom overført gennem flere generationer.

Denne helbredende kvinde vækkes før eller siden for at se tingene med mere balance, intuition og visdom.

Hun forstår at den person, der kan hjælpe dig mest… Er dig.

I dag vil vi gerne invitere dig til at tænke på disse interessante og hjælpsomme koncepter.

Medicinkvinden som din personlige helbredende kanal

I løbet af din personlige historie og som en global kulturarv er medicinskvindernes karakter næsten altid forbundet med ideen om at pleje ældre og opdrage børn.

Dette kan skyldes kvinders store forpligtelse til at dedikere al deres energi og kærlighed til andre. Det fører naturligvis mange gange til, at man glemme at passe på sig selv.

Du har set det hos dine bedstemødre og måske hos din mor. Men hvad enten du tror det eller ej, i nutidens moderne og tilsyneladende egalitære verden, bliver disse mønstre stadig fulgt. Kvinder sætter stadigvæk deres kære, deres ægtemænd, børn og forældre foran sig selv.

Naturligvis fører denne adfærd i sidste ende til selvbedrag.

Du ved, at omsorg og hengivenhed kommer fra kærlighed. Men det sande problem kommer, når man mister forbindelsen til ens egen identitet, behov og selvværd.

Dette bør ikke ske. Vi skal se tingene fra et andet perspektiv. Medicinkvinden skal fremtone i samfundet som et wake-up call.

Vi er nødt til at indse, at alle disse ting, vi har brug for, ønsker, føler eller at vi mangler, alt sammen kan findes indeni os.

Du er dit eget middel til helbredelse. Fra det øjeblik du begynder at forkæle dig selv med kærlighed og forstå, at alt du har, herunder tab, er en smuk livslære, der lærer dig at være meget stærkere.

Medicinkvinden omfavner sin arv

Medicinkvinden er også den person, som har helet hendes fortid for at kunne bevæge sig frit i nutiden.

Dette kan kun ske ved at acceptere dine rødder og tilgive hvad end der kan have skadet dig.

Men tilgivelse betyder ikke, at man skal acceptere dårlig opførsel fra andre personer. Det betyder først og fremmest at give slip for at komme videre. Det handler om tilgivelse, så du kan komme frem i livet, samtidig med at du opretholder et stærkt bånd med dig selv.

Medicinkvinden opretholder også et stærkt bånd med sine feminine sociale omgangskreds: Hendes mødre, søstre, venner… Denne omgangskreds giver hende mulighed for bedre at helbrede sig selv, fordi der ikke er noget så katartisk som at dele oplevelser, hjælpe hinanden, lytte og give råd.

Hvordan man bliver en medicinkvinde

Medicinkvinden

Du behøver ikke at være en vis alder for at lade din indre medicinkvinde ud. Du kan når som helst nå denne personlige, psykologiske og følelsesmæssige modenhed, så længe du føler dig som ejer af dit eget liv.

Det er værd at tænke på.

Selvkærlighed og medicinkvinden

Du har ret til at elske din familie, partner, børn og venner med hele dit hjerte. Men enhver klog kvinde forstår, at ingen af ​​disse kærligsforhold vil være autentiske, hvis hun ikke først lærer at elske sig selv.

Hvis du ikke elsker dig selv nok, så forventer du at andre skal give dig ilt og fylde huller i dit hjerte.

For at være medicinkvinde må du forstå, at kærlighed til dig selv ikke er en egoistisk handling. Det er fundamentet for mental sundhed.

Godhed, styrke og tro på din intuition

Medicinkvinden forventer ikke noget fra nogen. Hun forventer alt fra sig selv, fordi hun ved, hun er modig, værdig og i stand til alt.

Hun ser livet gennem kærlighed og respekt. Hun giver alt, hvad hun har til andre men glemmer aldrig sig selv.

Hun har erfaringen i hendes favør, visdommen og en modstandsdygtigheden, hun har arvet fra sin mor, sin bedstemor og de kvinder, som hun har vidnet kæmper hver dag for at gøre tristhed til styrke.

Vi må ikke overse hendes subtile balance mellem fornuft og intuition. Hun forstår, at livet kræver at være modtagelig og opmærksom ved at sætte egoet til side.

Når det er tid til at træffe en beslutning, lytter hun til intuitionens stemme, for det er her hendes indre styrke, visdom og magt ligger.

Lyder det som dig eller en af ​​dine kære?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.