Vidste du?

Sundhedsnyheder, interessante fakta og opdagelser og overraskende undersøgelser

Kan du afgøre, om nogen lyver for dig?

Det er meget irriterende at opdage, at nogen lyver for dig. Dette er ikke kun, fordi løgne kan gøre meget skade. Derudover skyldes det også, at der ikke synes at være nogen måde at opdage dem på. Imidlertid siger mange…

Sådan kan du overvinde vandskræk

Er du meget vandskræk? Så hold op med at være frustreret og bekæmp det. Prøv nogle øvelser, som vi foreslår her. Få råd fra en svømmetræner til, hvordan du kan mestre nogle grundlæggende færdigheder til at overvinde vandskræk.

Farlige sundhedsvaner: Top 5

Menneskers liv består af forskellige vaner. Desværre kan mange af disse vaner blive giftige for de mennesker, der praktiserer dem. Selvom det er svært at leve et perfekt liv, er der forskellige måder at forblive sund på. I denne artikel…

De 5 former for lykke

Vidste du, at der er fem forskellige former for lykke, som du kan opleve? Læs videre og opdag, hvordan hver type kan opfylde dig på forskellige måder.

Konsekvenserne af jernmangel

En af konsekvenserne af jernmangel er anæmi. Der er dog flere konsekvenser af jernmangel, der er værd at kende til. Hvis du tror, at du indtager for lidt jern, anbefaler vi at være opmærksom på følgende symptomer.

9 problemer med stramt tøj

Der er mange problemer med stramt tøj for dit helbred. Uanset om du har bemærket det eller ej, kan det gradvist forårsage kredsløbs-, lymfatiske og muskulære problemer.