Opdag de nye modetendenser for badedragter

Her viser vi de nye modetendenser for badedragter til sommeren 2018. Gå ikke glip af dem!
Opdag de nye modetendenser for badedragter

Sidste ændring: 09 august, 2022

I 2018 er en trend, der vil markere denne sommer, når det kommer til badedragter, utvivlsomt nostalgien overfor ​​halvfemserne. Kan du huske den berømte tv-serie Baywatch?

Hvis dit svar er ja, har du allerede set, hvor inspirationen til modetendenser for badedragter i 2018 kommer fra.

Baywatch var en serie, der markerede en hel generation og som ændrede moden på stranden. Alle kopierede de badedragter, som skuespillerne havde gjort berømt, af den simple grund, at alle ønskede at føle sig lige så attraktive, friske og frem for alt sexede.

Modetendenserne denne sommer bringer sensualiteten af ​​dette årti tilbage med stor elegance. Den firkantede halsudskæring er blevet bragt tilbage, og nogle interessante twists er vendt tilbage til badedragten.

I denne artikel tager vi et kig på disse twists.

Læs også: Ydre og indre fedt: Lær hvordan det bekæmpes

Modetendenser for badedragter i 2018

Typer af halsudskæring

For det første er en ensartet badedrag meget in i denne sæson.

Dette gælder især for dem, der har den såkaldte “uendelige” halsudskæring, som har den åbning i ryggen, der går næsten ud til siderne, og som normalt ender lige over det punkt, hvor taljen begynder. Denne type halsudskæring er ca. 74 centimeter lang og ledsages af lange ærmegange, ca. 25 centimeter, hvilket bidrager til at fremhæve de naturlige kurver hos enhver silhuet. Dermed er ryggen næsten fuldstændig eksponeret.

trends for badedragter

Badedragter i år har en meget retro-agtigt look når det kommer til, hvordan de er skåret rundt på benene. Det er meget i stil med Baywatch.

Læs også: 8 stykker tøj, der får dig til at se flot ud

Der er dog alternative versioner, der har halvtråd i ryggen og meget dybe V-halsudskæringer. Faktisk har berømtheder som Selena Gomez og Kylie Jenner brugt disse stilarter meget.

I mellemtiden vil andre badegæster måske foretrække at være mere mysteriøse, og vælge en firkantet hals og kun vise deres ryg. Den firkantede halsudskæring favoriserer alle kvindelige silhuetter, og hjælper også med at skabe illusionen af ​​en flad mave. Og spørgsmålet er: Hvem ville ikke gerne have det?

Selvfølgelig er der stilarter til enhver smag. Der er nogle med tynde striber, nogle krydsede stropper eller endda nogle med frynser. Baywatch-badedragten er nu blevet til et “strand” prinsesse outfit. Nogle er mere udfordrende end andre, men ingen af ​​dem kan overses.

Farvepaletterne er:

  • Endnu en gang er stjernens farver for de fleste badedragter er nude/beigefarvet, samt støvet rosa, i forskellige nuancer.
  • Hvis du har en bikini vil du fremhæve din figur bedst i sæt, der har den samme farve.
  • Hvid er absolut et must når det kommer til badetøj til både poolen og på stranden.
  • En anden meget fashionabel farve er tyggegummi-pink, især for piger, der har en mere legende og udadvendt personlighed.
  • Sort vil altid være den bedste mulighed, når du ikke ønsker at tage nogen risici. Det vil dog ikke være en del af de “grundlæggende” farver i denne sæson.

Badedragter med print og mønster er in

Selvfølgelig er ikke alle badedragter ensfarvet. Der vil også være nogle med forskellige print og mønstre.

Sejlerstilen vil helt sikkert være populær, men små polkaprikker vil være den største trend. En polkaprikket badedragt med flæser ville være en god mulighed, fordi det vil se meget flirtende ud, og have en tidløs stil, der får dig til at se fantastisk ud.

Vi skal vælge solbrillerne efter den type ansigt vi har.

Jungleflora print vil også være meget in denne sommer. Dette gælder især for dem i støvet rosa, nude eller hvid, fordi de vil tilføje en vis sødme til jungleprintet og blomsterdesignet.

Personlige badedragter vil også være meget populære, enten med navnet på personen skrevet på dem, eller med bestemte sætninger. Denne type design opfordrer til selvkærlighed og dyrkelse af individuel personlighed. “Influencers” og mange andre mennesker tænker ikke to gange før de sætter deres eget navn på badedragter.

Så hvordan skal du ellers finde accessories til disse badedragter?

Det er meget simpelt: solbriller, selvfølgelig. Da dette tilbehør også kan have en halvfemser-stil, vil dette være perfekt. Mange andre former for tilbehør vil ikke være særlig brugbare, så det er bedst at bare at bære din badedragt med stil og selvfølgelig med de uundværlige solbriller.

Det kan interessere dig ...
5 cremer der reducerer mørke pletter på dit ansigt
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 cremer der reducerer mørke pletter på dit ansigt

Her er fem hjemmelavede cremer. Disse er lavet med en kombination af ingredienser, der slipper af med døde hudceller og reducerer mørke pletter.

 


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.