8 stykker tøj, der får dig til at se flot ud

Skønhed har meget mindre med genetik at gøre end du tror. Det rigtige tøj kan løse rigtigt mange skønhedsmæssige "problemer". Du kan for eksempel vælge tøj, der får dig til at se højere ud.
8 stykker tøj, der får dig til at se flot ud

Sidste ændring: 26 december, 2018

Skønhed bestemmes naturligvis i høj grad af din genetik. Men dit tøj kan gøre en stor forskel for, hvordan du ser ud. Det rigtige tøj kan få dig til at se flot ud, uanset hvor “smuk” du naturligt er.

Her gennemgår vi 8 stykker tøj, der kan løfter dit look, så du altid ser smart og velplejet ud.

Skønhed har meget mindre med genetik at gøre end du tror. Det rigtige tøj kan løse rigtigt mange skønhedsmæssige “problemer”. Du kan for eksempel vælge tøj, der får dig til at se højere ud.

Vil du vide hvordan?

Her er nogle praktiske råd, du kan følge.

8 stykker tøj, der får dig til at se flot ud

1. En stram nederdel

Stramme nederdele har evnen til at forlænge og fremhæve dine ben. For kvinder med lange ben ser det ekstra flot ud.

Det betyder dog bestemt ikke, at du kun kan have stram nederdel på, hvis du har en bestemt kropstype. Det gode ved stramme nederdele er, at de ser flotte og sexede ud på næsten alle kropstyper. De kan gøre en stor forskel i dit samlede look.

Du skal bare give dem en chance!

2. Høje sko

Ingen kan argumentere imod, at høje hæle kan give dit tøj et ekstra pift. Det hjælper dig også med at se højere ud.

Det er ikke godt at gå i høje hæle hele tiden, fordi det kan være hårdt for fødderne og benene. Men det er et godt fif at tage et par høje hæle på til særlige lejligheder for se flot ud.

Læs også: Fire ideer til at gøre dit gamle tøj trendy igen

Høje hæle

3. Lodrette striber

Uanset om det er på bukser, bluser eller nederdele, vil lodrette striber forlænge din krop og få dig til at se flot ud. De er også en god mulighed, når du vælger design til en kjole.

Selvfølgelig skal du være forsigtig med ikke at bruge dem for meget, for ellers vil de have den modsatte virkning som ethvert andet visuelt overbrug.

Disse typer af linjer kan hjælpe med at dække en lille delle eller store hofter.

4. Høj-talje bukser

Disse er fantastiske, hvis du forsøger at skjule de ekstra kilo. De får også dine ben til at se længere ud.

Som med mange af disse beklædningsgenstande, der vil hjælpe dig med at style din figur, er tanken bag at bruge høj-taljet bukser at balancere kroppens egenskaber; det vil sige de forklæder eller skjuler, hvad du har for meget af og forbedrer det, du mangler.

5. Bælte

De fleste har ikke rigtige brug for bælter mere. Det kan dog bruges som et accessory til at få dig til at se flot ud.

Bælter hjælper med at forme din talje og, som følge af det, viser din silhuet meget godt.

Begræns ikke dig selv ved at iføre dig dem kun med bukser: Du kan også sætte dem over kjoler, jakker og andre beklædningsgenstande. Der er mange designs i disse dage, der går med enhver form for stil. Find din egen!

6. Langt trykt tøj

Nu skal vi tale om to forskellige stilarter af beklædningsgenstande, der kan arbejde sammen for at nå ét mål: styling af din silhuet.

Tro det eller ej, langt tøj som jakker, bluser eller veste vil gøre din figur længere. I mellemtiden hjælper mønstrerne med at afbalancere alt.

Som du ved, tilføjer deres virkninger volumen, noget der lyder i modstrid med det, vi forsøger at opnå.

Men hvis du har store hofter og klumpede ben, kan du bruge en mønsteret skjorte til at balancere din krop. Hvis du har en stor torso, så gør det modsatte.

Alle disse beklædningsgenstande kan hjælpe dig på en eller anden måde; du skal bare vide, hvordan du bruger dem.

7. V-hals

Den klassiske og elskede V-hals kan også være din allieret, når det kommer til at se mere elegant ud. Faktisk jo dybere, jo bedre.

En god hals vil få dig til at se slankere ud. Den gode ting udover dette er, at det virker både for kvinder, der har store bryster og for dem der ikke har det.

Læs også: 9 stilfulde opdelings ideer til dit hjem

Kvinder i smart tøj

8. Én farve

Det sidste råd har ikke at gøre med beklædningsgenstande, men snarere et meget nyttigt forslag.

Iførelse af tøj i samme farve kan være meget nyttigt; Selvfølgelig er mørke nuancer som sort eller brun de bedste muligheder.

Men hvis du er modig, kan du også prøve med rød eller en hvid. Eksperimenter og find din bedste stil med dette trick!

Med disse tips vil du ikke længere tænke på, hvilket tøj der får dig til at se godt ud og hvilket, som ikke vil. Selvfølgelig er der stilvalg, som hver kvinde træffer afhængigt af hendes egen kropstype og smag. Hav det sjovt med det!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.