Porrer fjerner toksiner og fremmer vægttab

Porrer virker naturligt vanddrivende og hjælper kroppen med at fjerne toksiner. Denne grøntsag er rig på vitaminer, mineraler, opløselige og uopløselige fibre, og hjælper med at forbedre fordøjelsen.
Porrer fjerner toksiner og fremmer vægttab

Sidste ændring: 23 marts, 2019

Porrer er et godt supplement til ens almindelige vægttabsprogram. Det fjerner toksiner og renser samtidigt kroppen for giftstoffer.

Den plante, vi vil snakke om i denne artikel, har en meget mildere smag end løg og er en skøn tilføjelse til mange af dagligdagens opskrifter. Men hvis der er noget, som porrer virkelig burde være kendt for, er det, deres evne til at fjerne toksiner.

Noget andet, du måske ved, er, at porrer er blevt brugt til at fremme kvinders helbred i århundreder.

Der er så sandelig arkiver fra det gamle Grækenland og Rom, der forklarer, hvordan porrer kan forbedre frugtbarhed og fremme hjertets helbred hos kvinder, samtidig med at det også bekæmper åndedrætsbesvær og udmattethed.

I denne artikel vil vi dele med dig, hvordan man kan lave en detox, der samtidigt fremmer sundt vægttab.

Porrer fjerner toksiner og tager hånd om dit helbred

Porrer hører til Allicaeae familien, som er en gruppe af planter i familie med løg og hvidløg. Porrer er dog kendt for deres meget sødere smag end disse to fætre, og det giver dem meget mere alsidighed i køkkenet.

Opdag denne artikel efter “Porrer fjerner toksiner og fremmer vægttab":

Sådan dyrker du selv hvidløg i hjemmet

På denne blog taler vi ofte om fordelene ved at spise gulerødder, roer, hvidløg og citroner… det er på tide, at vi tilføjer endnu en enestående grøntsag til disse anbefalinger netop på grund af de følgende årsager:

Porrer paa en talleken

Porrer, en fremragende kilde til næringsstoffer

 • Porrer indeholder store mængder antioksidaner, som er flavonoider, der bekæmper betændelse og effekten fra frie radikaler.
 • Udover dette bør man ikke glemme, at porrer er en af de mest unikke kilder til A- og C-vitamin, som er en glimrende måde at udrense kroppen, bekæmpe betændelse og genskabe kroppens pH-balance.
 • Noget, du måske finder interessant, er, at porrer indeholder meget få kalorier, hvilket gør dem til et rigtig godt valg, hvis du prøver at tabe dig (omkring 100 gram af denne friske grøntsag indeholder blot 61 kalorier).
 • Porrer har meget store mængder af både opløselige og uopløselige fibre. Hvis du spiser dem regelmæssigt, kan det hjælpe med at overkomme hård mave.
 • For at opsummere er denne grøntsag en rig kilde til vitaminer og mineraler, samt zink, jern, kalium og magnesium – hvilket alle er væsentlige for dit helbred.
 • Sidst men ikke mindst har de et højt indhold af folsyre, som gør dem særdeles gavnlige, hvis du er gravid.

Porrer er et naturlig antibiotika

 • Porrer indeholder ikke så meget allicin, som hvidløg gør, men de er stadig en kraftfuld kilde til antibiotika.
 • Undersøgelser udført i laboratorier viser, at takket være indholdet af allicin i hvidløg og porrer, undgår man at opbygge kolesterol i blodårerne ved at hæmme bestemte enzymer, der samler sig i leveren. De er meget sunde for dig.

Fremmer hjertets helbred

Porrer tager desuden hånd om dit kardiovaskulære helbred, da de hjælper med at udskille nitrogenoxid (NO) gennem blodkarrenes vægge.

Det optimerer dit blodomløb og reducerer risikoen for blodpropper.

Opdag også denne artikel efter “Porrer fjerner toksiner og fremmer vægttab":

Sådan gror du løg derhjemme

Porrer fjerner toksiner og renser kroppen

Porrer indeholder en stor del vand, hvilket betyder, de er vanddrivende og samtidig fjerner toksiner. Faktisk er denne plante muligvis mest kendt på grund af sine rensende egenskaber.

Sådan laver du en lækker detox med porrer

Kvinde holder tekop

Ingredienser

 • 3 porrer
 • 1 liter vand
 • Saften fra 1 citron

Fremgangsmåde

 • Til denne detox og slankende behandling skal man bruge tre rimelig store porrer og en citron. Hvis man har erfaring med at lave en detox med artiskokker, vil man opdage, at den ligner denne kur meget.
 • Det første, man skal gøre, er at fylde en gryde med en liter vand og bringe det i kog. Åben de tre porrer og tilsæt dem til vandet for derefter at lade det koge i nogle få minutter.
 • Så snart de er klar, fjern da gryden fra blusset og gem kogevandet.
 • Kom vandet i en glasflaske og tilsæt citronsaften.
 • Gem selve porrerne til senere brug, for eksempel til en lækker suppe.

Sådan detoxer du

 • Drik den første kop porrevand på en tom mave, når du står op om morgenen. Det er en god idé at drikke det, mens det er lunkent. Det hjælper med at øge stofskiftet og fremmer den udrensende effekt, som denne naturlige drik har.
 • Du bør drikke kop nummer to 15 minutter før frokost.
 • Prøv at husk at drikke den tredje kop cirka midt på eftermiddagen, og drik derefter den sidste kop 15 minutter, før du spiser aftensmad.

Fortsæt i 10 dage. Prøv at spise sundt og dyrke motion regelmæssigt, mens du detoxer. På den måde virker det bedst.

Det kan interessere dig ...
Rens din krop naturligt på 3 dage
Bedre LivsstilRead it in Bedre Livsstil
Rens din krop naturligt på 3 dage

Rens din krop naturligt på 3 dage - vidste du, at man kan det? Ja, det kan lade sig gøre. Læs med her hvordan du renser din krop på kun 3 dage.