Reducer rynker omkring din mund med hjemmelavet creme

Huden omkring vores læber er lidt mere følsom end huden på resten af ansigtet. Derfor er det meget almindeligt at have for tidlige tegn på aldring i dette område. Lær hvordan du reducerer disse rynker med denne fantastiske hjemmelavede creme.
Reducer rynker omkring din mund med hjemmelavet creme
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Huden omkring vores mund er lidt mere følsom end huden i resten af ​​ansigtet. Derfor er det almindeligt at have tidlige tegn på aldring i dette område. Heldigvis vil vi i denne artikel vise dig hvordan du kan lave en hjemmelavet creme, der reducerer rynkerne og får din hud til at stråle af sundhed.

Da vi løbende udsættes for solens stråler, toksiner og andre aggressive faktorer, mister vores hud kollagen, og elastin, hvilket ofte udvikler abnormiteter. Selv om disse abnormiteter forekommer forskelligt i hvert tilfælde, er det nødvendigt at tage nogle foranstaltninger og ty til pleje for at undgå at påvirke ansigtets skønhed.

Heldigvis er der i øjeblikket en bred vifte af kosmetiske behandlinger, der nærer huden rundt om munden for at holde den smidig og rynkefri.

Nogle produkter på markedet er dog ret dyre, og ikke alle kan købes regelmæssigt.

Derfor ønsker vi i dag at dele en naturlig opskrift med dig. Denne fantastiske løsning blander ingredienser, der tilbyder lignende effekter som dem, der er tilgængelige på markedet, til en mere tilgængelig pris.

Det er en hjemmelavet creme lavet på bivoks, mandelolie og andre fordelagtige forbindelser for huden.

Prøv den!

Hjemmelavet creme til at reducere rynker rundt om munden

Den anti-rynke creme er et 100% naturligt produkt. Det kombinerer fordelene ved flere sunde ingredienser til huden, der giver dig ekstra næringsstoffer og beskyttende egenskaber.

Det indeholder E-vitamin, essentielle fedtsyrer og kraftige antioxidanter, der hjælper med at minimere de negative virkninger fra frie radikaler. Således forhindrer det forringelsen af ​​cellerne i dette område af ansigtet.

Desuden er denne hjemmelavede creme en kraftfuld naturlig fugtighedscreme, der forhindrer tørhed og tab af kollagen og elastin.

Derudover er det et godt middel til at mindske løs hud, hvilket er en af ​​de ansvarlige årsager til det tidlige udseende af tidens tegn.

Lad os tage et kig på fordelene ved dets ingredienser, før vi taler om, hvordan man laver det.

Fordelene ved bivoks

Til en hjemmelavet creme skal du b ruge honning.

Bivoks er et naturligt stof fremstillet af unge bier for at beskytte deres bikube mod miljøets eksterne stoffer.

Den består hovedsagelig af langkædede kulbrinter, herunder paraffiner og oleiner.

Bivoks er blevet anvendt som en naturlig kosmetisk ingrediens i årevis. Dette skyldes, at det regulerer hudens pH-værdi, forhindrer infektioner og skaber en beskyttende barriere mod stoffer, der forårsager aldring.

Anvendelse af bivoks til huden reducerer tilstedeværelsen af ​​urenheder og døde celler. Det optimerer således processen med celle iltning.

Fordelene ved mandelolie

Først og fremmest trænger fedtsyrerne i mandelolie let ind i hudens porer for at give dig ekstra fugt og blødhed.

Den indeholder vitaminerne A og E, som virker som antioxidanter og naturlige anti-inflammatoriske midler. Disse vitaminer, såvel som mineralerne i mandelolie, lindrer tørheden, irritationen og andre symptomer forårsaget af eksponering mod toksiner.

Desuden forbedrer denne olie også blodcirkulationen og letter rensningen af ​​døde celler. Som du kan forestille dig, er dette nøglen til at forhindre for tidlig aldring.

Fordelene ved æterisk rosen olie

Rosen olie er en af de mest anbefalede naturlige produkter til at tage sig af ansigtet og den sarte hud.

Desuden skiller den sig ud for dens fugtighedsgivende og foryngende kraft, der er ideel til at minimere udseendet af pletter, ar og tegn på aldring.

Rosenolie indeholder omega-3 fedtsyrer, vitamin E og andre antioxidantmidler, der nærer huden for at opretholde dens elasticitet og fasthed.

Sådan tilbereder du en hjemmelavet creme

Du kan købe ingredienserne til at forberede denne hjemmelavede creme i en helse- eller kosmetik butik.

Sørg for at købe de bedste ingredienser for at sikre, at de indeholder alle deres fordele.

Ingredienser

 • 12 spiseskefulde bivoks (120 g)
 • 1 kopper mandelolie (200 g)
 • 2 spiseskefulde æterisk rosenolie (30 g)
 • 1 ½ spsk rosenvand (15 ml)

Metode

 • Først sættes bivoksen i en varmebestandig beholder og hældes derefter i et vandbad.
 • Når bivoksen er smeltet, tilsættes mandelolie og rosenolie.
 • Fjern derefter det hele med et træ redskab.
 • Til sidst tilføjes rosenvandet.
 • Mens det er sætter sig og inden det størkner, så hæld det i en lufttæt glasbeholder og opbevar det på et mørkt sted.

Sådan anvender du det

 • Tag den nødvendige mængde creme og gnid den på kanten af ​​munden med blid massage.
 • Lad det blive absorberet godt uden afskylning.
 • Brug det hver nat for at opnå positive resultater.

Nemt, ikke? Hvis du følger disse instruktioner, vil du opdage, at du kan forberede en naturlig anti-rynke creme uden at skulle bruge en stor sum penge.

Er du klar til at lave en hjemmelavet creme der reducerer rynkerne omkring din mund? Prøv det. Vi ved, du vil elske det!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • La Cera de Abeja un producto útil y valioso. Consultado el día 12 de enero  de
  2017. De la World Wide Web: http://www.fao.org/docrep/008/y5110s/y5110s07.htm
 • Morgan, J.Townley, S. y Smith, R. (01 April 2002). Measurement of physical and
  mechanical properties of beeswax.MaterialsScience and Technology, (18), 463.
 • Ahmad, Z. (2010). The uses and properties of almond oil. Complementary Therapies in Clinical Practice. https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2009.06.015
 • Casetti, F., Wölfle, U., Gehring, W., & Schempp, C. M. (2011). Dermocosmetics for dry skin: A new role for botanical extracts. Skin Pharmacology and Physiology. https://doi.org/10.1159/000329214
 • Wei, A., & Shibamoto, T. (2007). Antioxidant activities and volatile constituents of various essential oils. Journal of Agricultural and Food Chemistry. https://doi.org/10.1021/jf062959x

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.