Sådan kan du rense kolesterolrester ud af blodkarrene

Citron fungerer som en sæbe og stimulerer fjernelse af fedtstoffer og giftige stoffer, der er i blodbanen.
Sådan kan du rense kolesterolrester ud af blodkarrene

Sidste ændring: 07 december, 2018

Kolesterol er en type fedt, der lægger sig på arterievæggene og bringer en persons helbred i stor fare. Selvom kroppen har brug for en vis mængde kolesterol for at virke korrekt,  medfører for meget dårligt kolesterol en større risiko for at en person kommer til at lide af en hjertesygdom eller hjertetilfælde, foruden andre problemer i hjerte-kar-systemet. For at holde dine blodkar rene kan du rense kolesterolrester ud en gang om året – vi viser dig hvordan.

Dit kolesteroltal afhænger i høj grad af, hvilken type mad, du spiser. En sund kost rig på frugt, grøntsager, korn og vand kan hjælpe til at reducere mængden af rester af dårligt kolesterol og formindske risikoen for at lide af mere alvorlige sundhedsproblemer. Det er således nødvendigt at fjerne disse fødevarer med højt kolesterol og dem, der forårsager en akkumulering af fedt i arterierne fra kosten.

Udover at få gode spisevaner, findes der nogle naturlige midler, der kan hjælpe med at kontrollere kolesterolrester og bidrage til eliminering af fest og giftige stoffer, som er til stede i blodbanen. Nedenfor deler vi et fantastisk naturmiddel med hvidløg og citron som kan hjælpe med til at rense arterierne og forbedre   blodomløbet med dig.

Hvad betyder dette naturmiddel mod kolesterol?

Hvidløg kan rense kolesterolrester ud af dine blodkar

Selvom der er mange forskellige typer af medicin, der findes i dag til at hjælpe med at reducere og kontrollere højt indhold af kolesterol, fortsætter mange eksperter med at anbefale naturmidler til at hjælpe med at kontrollere dette problem. Det er blevet bevist at medicin og piller kan have mange bivirkninger, mens naturmidler faktisk giver mange sundhedsfordele

I dette tilfælde er naturmidlet til at rense arterierne og mindske kolesterol en kur med hvidløg og citron – som indeholder vigtige næringsstoffer, der stimulerer elimineringen af alle de affaldsprodukter, som kan påvirke din sundhed.

Fordele ved hvidløg

Hvidløg  er kendt som den bedste naturlige antibiotika vi kan anvende. Denne fødevare er blevet en del af vores kost siden de tidligste tider, da den,  ud over at tilføje smag til vores fødevarer, det har også vigtige næringsstoffer, der gavner vores sundhed..

I undersøgelser udført i Indien og andre lande i verden, er det blevet bestemt, at ved indtagelse af hvidløg kan man reducere risikoen for at udvikle arteriosklerose og højt blodtryk, har de fundet ud af  at det har andre vigtige fordele for hjertets sundhed.

  • Det er et naturligt anti-inflammatorisk middel
  • Det fungerer som blodkarudvidende middel, antikoagulant og afgiftende middel.
  • Det har antiseptiske og antibiotiske egenskaber.
  • Det hjælper til at udvide arterierne, fremme fjernelsen af ​​kolesterol og forbedre blodcirkulation.
  • Det beskytter hjertet
  • Det styrker immunsystemet.
  • Det hjælper med at øge niveauet af insulin og sænker dermed blodsukkerniveauet.

Fordele ved citron

Citron er en yderst medicinsk fødevare takket være dens høje indhold af næringsstoffer, der kan virke til at forebygge og behandle mange sygdomme.  Citron er kendt for dets høje indhold af C-vitamin, udover at indeholde andre antioxidanter og næringsstoffer som B-kompleks-vitamin, E-vitamin og mange mineraler: kalium, magnesium, kalcium, fosfor, kobber, zink, jern og mangan.

Med hensyn til kolesterol og arteriernes sundhed, fungerer citron som et afgiftningsmiddel, der kan stimulere fjernelse af fedtstoffer og giftstoffer, som er til stede i blodbanen. Citronsyren hjælper med at oxidere og eliminere fedt i vener, og forhindre det i at sætte sig på  arteriernes vægge og forårsage en blokering.

Middel til at rense kolesterolrester ud af dine blodkar

HvidløgISkål

Denne hvidløgs- og citron-kur er blevet populær i hele verden efter den har vist sig at være et effektiv middel til at sænke kolesteroltallet og styrke immunsystemet.

Ingredienser

  • 4 hvidløgsfed
  • 4 må citroner
  • 3 liter kogt og destilleret vand

Tilberedning

For det første, skal du rense hvidløgene og hakke dem godt. Skær citronerne i skiver og bland dem sammen med hvidløg i en skål. Hæld det lunkne vand over blandingen af hvidløg og citron og bland det så i en blender indtil det er blevet flydende. Når det er klart, så sæt blandingen i glasbeholdere og opbevar det i køleskab i 3 dage. Efter de tre dage sies det og du kan  begynde at bruge det.

Mængde

Det er ideelt at drikke 50 ml af dette middel 3 gange om dagen, før hvert måltid. Det anbefales dog, at du begynder gradvist ved kun at indtage 1 eller 2 spsk. før hvert måltid.

Du kan rense kolesterolrester ud af dine blodkar en gang om året, ved at indtage dette middel dagligt i 40 dage i træk.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.