Sådan fjerner du uønsket hårvækst helt naturligt

Hårfjerning med tråd er meget effektiv og kan holde op til 6 uger, men kræver nogle færdigheder
Sådan fjerner du uønsket hårvækst helt naturligt

Sidste ændring: 04 oktober, 2018

Vidste du, at du nemt og naturligt kan fjerne uønsket hårvækst fra kroppen? Spar udgifterne til konventionelle hårfjerningsteknikker, og undgå bivirkninger såsom irritation og tykke, sorte hår. Med de her ukonventionelle metoder får du håret til at blive tyndere og tyndere hver gang de gror ud.

Opdag hvordan du kan fjerne uønsket hår på den mest naturlige måde, ved hjælp af sukker og citron eller med en enkel tråd af silke eller bomuld, og gradvist svække håret med hjælp af gurkemeje.

Sukker og citron-metoden til at fjerne uønsket hårvækst

Denne hårfjerningsmetode til at fjerne uønsket hårvækst har været brugt siden oldtiden i det gamle Egypten og andre østlige lande, og du behøver kun sukker og citron. Fremgangsmåden ligner voksning, men er mindre smertefuldt, billigere og mere naturlig.

I øjeblikket sælger de i nogle lande færdig sukkerpasta, men det er så enkelt, at det er godt at lære at tilberede det selv.

Hvad der er behov for:

  • 2 kopper sukker
  • Saften af ​​1 citron
  • Lidt vand, hvis der ikke er tilstrækkeligt med citronsaft.

Anvisninger:

  • Hæld citronsaft og to kopper sukker i en mellemstor gryde eller fad. Der bør være saft være nok til helt at dække sukkeret, hvis ikke er det nok bare tilsætte lidt vand, indtil det dækker sukkeret.
  • Varm blandingen over medium-høj varme og rør rundt med en træske, indtil sukkeret er helt opløst. Hvis du har en madlavnings-termometer kan du bruge det til at sikre at blandingen kommer op på 115 grader).
  • Når det begynder at koge, skruer du ned for varmen og venter på at blandingen bliver tykkere. Det skal være en klæbrig, men håndterbar pasta, med en blød gylden farve som honning. Hvis den har en mørk farve, det er muligt, at det er blevet brændt, og du skal starte forfra igen. Det må aldrig koge over høj varme i mere end et minut.
  • Fjern det fra varmen og lad det køle af.

Når det er afkølet, anvendes denne sukkervoks på konventionel måde. Fordel voksen jævnt, så der er et tyndt lag og uden at afvente, trækkes voks i den modsatte retning, det vil sige i retning af hårvæksten.

For at sukkervoksen ikke klæber for meget til huden kan du komme noget talkum på området, der skal behandles, som skal være rent og tørt.

Når du er færdig kan du anvende lidt fugtighedscreme eller aloevera-gel til at lindre huden. Hvis der stadig er spor af voks, kan du vaske det af med varmt vand.

Du kan vokse uønsket hårvækst væk.

Silke- eller bomuldstråds-metoden

En overraskende og naturlig metode til at fjerne den uønskede hårvækst, og muligvis den mest økonomiske, er simpelthen at bruge en tråd. Denne teknik, kendt som threading (hårfjerning med tråd), blev tidligere brugt i Indien og Egypten, og i virkeligheden benytter mange kvinder den stadig i dag.

Til at begynde med kræver denne metode nogle færdigheder. Du kan starte med at gå til en professionel for at få det gjort, og se det gjort på første hånd. Når du har lært, hvordan man gør det, kan denne threadingmetode gøres meget hurtig og smertefrit.

Til denne metode bruger du silke- eller bomuldstråd, som lægges dobbelt og derefter snoes og rulles over området for at plukke hårsækkene ud ved deres rødder. Det en meget mild metode for huden.

For at forberede tråden, skæres et langt stykke bomulds- eller silketråd, lægges dobbelt og snoes. Følg derefter trinnene i denne video.

Denne type hårfjerning har den store fordel, at det kan tage op til 6 uger før håret begynder at vokse ud igen, og det bliver gradvist svagere efterhånden som det vokser ud igen, i modsætning til konventionel voks. Og den kan også anvendes i ansigtet.

tråd

Gurkemeje-masker

Til brug efter hårfjernelse, kan du tilberede en ansigtsmaske med gurkemeje, da dette krydderi har storartede egenskaber for hudenGurkemeje hjælper også til gradvist at svække håret, så det vil være det perfekte supplement til vores behandling.

Du skal blot blande gurkemejepulver med vand, indtil det bliver en cremet pasta, der ikke drypper, komme den på huden og lad den sidde i tyve minutter.

gurkemeje

Giv dig i kast med at fjerne uønsket hårvækst med en af de nævnte metoder. Vi garanterer at du vil elske det.

Det kan interessere dig ...
Hjemmemidler mod hårtab
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Hjemmemidler mod hårtab

Hårtab er et bekymrende problem, fordi det kan få dit hår til at se kedeligt ud. Her er nogle hjemmemidler mod hårtab som du kan prøve.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.