Sådan renser du dine bronkier naturligt

Sådan renser du dine bronkier naturligt
Valeria Sabater

Skrevet og kontrolleret af psykolog Valeria Sabater.

Sidste ændring: 30 juli, 2023

Hvad har du brug for, for at kunne rense dine bronkier? Det er på tide at rense dem, når du oplever et hvilket som helst problem relateret til dem, såsom betændelse eller overdrevet slimproduktion som holder dig fra at kunne trække vejret ordentligt.

Som du ved behøver disse problemer speciel medicinsk behandling. Det er ligegyldigt hvor gammel du er; både børn og voksne kan lide under problemer relateret til bronkierne. I denne artikel vil vi give specifikke tips du kan følge derhjemme, som vil hjælpe disse problemer fra at opstå til at starte med.

Opskrifter til rensning af dine bronkier

1. Eucalyptus te

Brug eucalyptus til at rense dine bronkier

Eucalyptus er et fantastisk middel mod stoppet næse og en af de bedste naturlige remedier der findes til at hjælpe dig med influenza eller en forkølelse, samt at behandle problemer relateret til dine bronkier. Hvis du ønsker at udnytte egenskaberne ved denne fantastisk plante, så hold dig til de følgende tips:

 • Varm en liter vand op og ligeså snart det begynder at koge, bedes du tilføje 5 gram eucalyptus blade.
 • Når det begynder at koge igen, skal du slukke for varmen og lade det stå lidt.
 • Du kan drikke små kopper af denne te dagen igennem. Sørg for at de er ca. ved stuetemperatur. Drik dem aldrig kolde.

Hvis du ønsker at forbedre dine bronkiers helbred, kan du også inhalere eucalyptus dampe.

 • Opvarm to liter vand og tilføj 100 gram eucalyptus blade. Tag et håndklæde over dit hår og inhaler varmene fra denne simple infusion to gange dagligt. Det vil gøre underværker for dit helbred.

2. Gulerodsjuice med honning

gulerodspure

Er du overrasket? At blande gulerodsjuice med honning vil give dig store fordele som bestemt vil forbedre helbredet på dine opsvulmede bronkier, og hjælpe med at eliminere slim. Denne behandling vil hjælpe dig med at slippe af med næse og halsforstoppelse, og du vil snart kunne trække vejret med lethed igen.

 • Gulerodsjuice har et højt indhold af beta-caroten og A-vitamin.
 • Når det kombineres med honning, skabes der en naturlig antibiotika som er rig på vitaminer som også er i stand til at ætse of reducere opsvulmethed,
 • Så, hvordan laver man denne opskrift? Det er super let. Først skal du putte et par gulerødder og et halvt glas vand i en blender. Efter du har blendet dem, skal du tilføje to spiseskefulde af honning.
 • Drik denne drink ved stuetemperatur. Ideelt bør du indtage den to gange dagligt, en gang om morgenen og en gang før middag. Den er også fantastisk til børn fordi den smager himmelsk.

3. Tranebærjuice med ingefær

tranebær

Det er på tide at du lære om tranebær, en medicinsk frugt som anvendes bredt til at rense ophobelse af slim i bronkierne. Vi ved alle at det ikke altid er let at få fat i denne frugt, fordi vi har brug for den i dens mest naturlige form for at få det meste ud af dens positive egenskaber.

Men hvis du er heldig og rent faktisk finder tranebær i supermarkedet, så ved du nu at de er fantastiske til at rense og styrke dine bronkiers helbred. Hvis du ønsker at få fordel af denne opskrift, bør du følge disse trin:

 • Kog 200 gram tranebær i 10 minutter.
 • Herefter hældes de i en blender med et halvt glas vand.
 • Brug en siv til at slippe af med de resterende solide frugter
 • Herefter tilføjes en spiseskefuld af ingefær. Drik denne blanding dagen igennem, og den vil med sikkerhed have en positiv effekt på dine bronkier.

4. Sandeltræ damp til dine bronkiers helbred

olier

Har du hørt om egenskaberne ved sandeltræ olie? Det er utroligt let at støve op i helsekostbutikker. Det er kendt som en af de bedste naturlige ressourcer der findes til bronkie problemer. Det fjerner slim, reducere opsvulmelse og renser bronkierne. Denne olie er ikke dyr og, grundet dens positive egenskaber, er den værd at have tilgængelig hele tiden. Dette naturlige alternativ vil gøre underværker for dine bronkier.

 • Kog to liter vand.
 • Tilføj 6 til 10 dråber af sandeltræ olie og tillad vandet at fortsætte med at koge. Når det er færdigt, så gør dig klar til at indånde dampen.
 • Gør dig det bekvemt og sørg for at du ikke brænder dig. Indhaler dampen fra denne blanding i minimum 10 minutter.
 • Sandeltræ dampene vil hjælpe med at reducere opsvulmethed i bronkierne og fjerne symptomerne. Husk at anvende denne behandling mindst 3 gange dagligt.

5. Lime teblade med fyrrenåle

lime te

Hvis det er muligt for dig at fine lime blade, så er de en fantastisk, og billig behandling. Mange helsekostbutikker sælger færdiglavet te, fordi de er en af de mest brugbare behandlinger til enhver sygdom relateret til bronkierne.

 • Limeblade og fyrrenåle te er en fantastisk måde at kurere bronkitis på naturligt. Begge disse elementer har enorme anti-inflammatoriske egenskaber. De kan sænke feber, fjerne slim, reducere hoste og afslappe musklerne. 
 • Du bør drikke denne te to gange dagligt. Alt hvad du behøver at gøre er at opvarme en kop vand og tilføje 5 lime blande og 5 g fyrrenåle. Vent til vandet koger og lad det sidde i 10 minutter.
 • Til sidst skal du blot anvende en si til blandingen og tilføje en smule honning. Det vil give dig lindring for symptomerne, og så smager det fantastisk.

Vi håber at du har nydt denne artikel omkring hvordan du naturligt kan rense dine bronkier!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.