Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter

Når det kommer til din partners brystvorter, så er det vigtigt at holde en god kommunikation, så du sikrer dig, hvad de kan lide, og hvad der giver dem nydelse.
Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter

Sidste ændring: 12 oktober, 2022

En kvindes bryster og brystvorter er en af hendes mest erogene zoner. De har længe ikke været anset som værende vigtige for kvindens nydelse, men mange kan faktisk godt lide det. Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter

I dette område af kroppen, er der dusinvis af nerveceller. Med den rette teknik, kan dette føre til ekstrem ophidselse.

Det er dog sådan, at gennem mangel på viden eller tabuer, at mange mennesker går den forkert vej og ikke udnytter deres potentiale til at føre til en orgasme.

Mange tror, at de kan bide dem eller mase dem, som om de var lavet af gummi, hvor de i virkeligheden skal røres mildt og efter hver kvindes egen personlige præference.

Derfor vil denne artikel dele en simple guide til, hvordan du kan stimulere dem.

Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter: Det skal du vide, før du starter

Som vi har nævnt før, så inderholder brystvorter et stort antal af nerveceller. Deres følsomhed kan variere afhængigt af kvindens alder, størrelsen og formen af hendes bryster samt hormonel aktivitet.

På trods af det, så kan alle stimulere dem for at opnå et uendeligt antal af nydelsesoplevelser under sex.

Men før noget som helst andet, så er det vigtigt at forstå, at berøringen, der skal påføres, uanset teknik, bør være ret delikat.

Selvom det selvfølelig afhænger af kvindes personlige præferencer, så anbefaler vi ikke, at du er for hårdhændet. Det giver langt fra nydelse og kan være en både smertefuld og traumatisk oplevelse.

Stimulering af brystvorter giver stor ophidselse. Det hjælper desuden med at give den naturlige smørelse i vagina. På grund af dette kan mange kvinder opnå stærke orgasme gennem berøring, kys og kælen af brysterne.

Læs også denne efter “Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter”: 7 simple vaner til at hjælpe med at øge din sexlyst

Gode råd: Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter

Der er mange kvinder, der ikke har vært i stand til at opleve nydelse ved stimulering af deres brystvorter.

Derfor giver vi følgende råd, der ikke kun er brugbar for mænd, men også er godt værktøj for kvinde til at hjælpe deres partner finde nye sanseoplevelser.

Start roligt ud

Kvindes bh

Rolige berøringer med fingre og tunge er noget af det, som kvinder foretrækker mest. Disse små berøringer og bevægelser giver stærke sanseoplevelser, hvilket bliver til ophidselse lidt efter lidt.

Langsomme cirkler

Langsomme cirkulære bevægelser er ideelle til at skabe nydelse for kvinden.

 • Start med at røre spidsen af brystvorten med langsomme, spiralle bevægelser, og så forsæt rundt resten af området, som om du tegnede cirkler.

Tunge og læber

Par har det sjovt i sengen

For mange kvinder så er oralstimulering langt bedre. Det handler alt sammen om smag. Det er dog stadig vigtigt at vide, hvordan du gør, fordi dårlig udførelse kan være smertefuldt og ubehageligt.

 • Du kan starte med varm ånde. Hav din mund tæt på brystvorten, uden at røre, og udånd varm luft mod den.
 • Med spidsen af din tunge, lav cirkulære bevægelser på brystvorten.
 • Giv små strejf op og ned på brystvorten, men ikke i lang tid ad gangen.
 • Du kan kysse og slikke, men gå altid roligt frem.
 • Når din mund har mere kontakt med brystvorten, kan du suge og måske endda bide, men vær altid mild og forsigtig.
 • Som det sidste punkt, er det vigtigt, at du altid kommunikere med din partner, fordi ikke alt falder i alle kvinders smag og i stedet for at nyde det, så kan de måske føle ubehag.

Massager

Massager er stærkt middel til at stimulere bryster og brystervorter. Du kan gøre det mildt, men nogle gange også en lille smule hårdere med eller uden olie og smørelse.

 • Sæt din tommelfinger på spidsen af brystvorten og lav cirkulære bevægelser på areola.
 • Hvis du bruger cremer eller smørelse på brystvorten, kan du få mere effektive og nydelsesrige bevægelser.
 • Hvis du vil give massage med tungen, så put dine hænder fast på brysterne, så de også gør brystvorterne mere faste.

Vi anbefaler, at du læser: Opdag de mest erotiske kropsdele ifølge videnskaben

Forsøg med teksturer

Kvindes nydelse

Nogle gange så kan de typiske teknikker godt blive lidt kedelige eller lidt for meget efter rutinen. Prøv derfor at gøre brug af teksturer, der kan være gode for stimuleringen.

 • Prøv med silke eller et hårdere materiale for tungen. Når du bevæger det over brystvorten, vil det kunne skabe en interessant nerveaktivering.
 • Få fat på et apparater til massage af brystvorter (du kan købe dem i en sexbutik).
 • Brug andre sexlegetøj til brystvorterne.

Som du kan fornemme, så er stimulering af brystvorter ikke super komplekst. Du må øve dig, fordi området er forholdsvist delikat og ømtåleligt.

Desuden så er det vigtigt at holde en god kommunikation omkring sex med din partner, så du ved, om hun rent faktisk får nydelse ud af det.

Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter – nu ved du hvordan det skal gøres.

Det kan interessere dig ...
Skal jeg stoppe med at bruge prævention?
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Skal jeg stoppe med at bruge prævention?

Prævention forebygger seksuelt overførte sygdomme og kontrollerer graviditet. Mange er bange og tror de skal stoppe med at bruge prævention.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.