Se yngre ud med den helt rigtige frisure og hårpleje

Frisure og hårpleje betydelig virkelig meget for hvor ung, du ser ud. Det er vigtigt, at du vælger en frisure, der gør det rigtige for dit ansigt, samtidigt med at du holder håret sundt og velnæret.
Se yngre ud med den helt rigtige frisure og hårpleje

Sidste ændring: 10 oktober, 2018

Er det muligt at se yngre ud med en ny frisure? Selvfølgelig er det det! Nogle gange er det værd at tage chancen og prøve noget nyt. Dette er en nem måde at få et yngre og friskere udseende på.

Det er muligt at se yngre med en ny frisure, og vi vil vise dig hvordan. Men det er også vigtigt, at du tager godt hånd om din sundhed. Vi vil forklare.

Sådan kommer du til at se yngre ud med en ny frisure

Alle kvinder elsker at høre, hvor ungdommelige de ser ud, så hvis du er klar til at tage chancen, så har vi nogle tips og tricks til hvordan du bliver den kvinde. De her ting skal du tænke over:

1. Kig på formen af ​​dit ansigt

  • Har du et rundt ansigt? Så har du en blød hage og buttede kinder, der er værd at fremhæve. For at gøre dette, skal du vælge en frisure, der giver dig noget vitalitet og bevægelse omkring din pande og tindinger. Vælg aldrig en frisure, der stopper ved kæben, fordi så gør du ikke andet end at gøre dit ansigt rundere. Du ønsker bevægelse og friskhed, så det er bedst at lade dit hår vokse ned over kæbelinien, mindst til kravebenet. Prøv at eksperimentere med lange lag og endda pandehår.
  • Har du et firkantet ansigt? Undgå lige snit, fordi de fremhæver formen på dit ansigt. Ideelt set ønsker du at bryde disse skarpe linjer op for at få lidt mere udtryk, mere bevægelse. Prøv at skabe mere ovale konturer, og endda vælge et asymmetrisk snit til dit pandehår, så den ene side er længere end den anden. Det er også bedst at have længere hår, i hvert fald ned til dit kraveben. Bløde bølger udjævner i høj grad de barske linjer i et firkantet ansigt.
  • Har du et langt ansigt? For at bryde et tyndt, langt ansigt op, bør du prøve afrundet pandehår og derefter klippe resten af ​​dit hår i lag. Det bør ikke være for langt et snit, måske bare til skuldrene, og du vil se fantastisk ud med et lidt “pjusket” look med bløde bølger.

2. Markeret frisure til at gøre dig yngre

Frisure

“bob”-klipning er et meget moderne valg. Det er en af ​​de mest flatterende frisurer i dag (som du kan se på billedet ovenfor). Lagdelte frisurer og “pixie”-stilarter er lige så flatterende, og giver dig et mere ungdommeligt udseende. Hvis ellers man er modig nok til at kaste sig ud i det!

Kortere frisurer er ideelle til at skabe masser af bevægelse, mens den stadig tilføjer blødhed til konturerne af ansigtet. Du kan vælge en traditionel kort bob eller noget lidt længere – de er alle velegnede til at fornye dit udseende. Og det er ligegyldigt om dit hår er lige, bølget eller krøllet – disse frisurer opfrisker din stil og er attraktive alternativer, som det er værd at afprøve.

3. Pixie-frisurer – det sikre valg for et yngre look

Frisure2

“Pixie”-frisuren er absolut et oplagt valg. Og hvorfor ikke give det en chance? Det er et frisk, ungdommeligt look, hvor pandehåret virkelig kommer til sin ret. Her kan du for alvor lege rundt med forskellige pandehårs-stilarter: pandehår er en sjov måde at fornye dit udseende på. Prøv for eksempel at klippe det på en asymmetrisk måde, som på ovenstående foto.

Grunden til at denne frisure får dig til at se yngre og mere markeret ud, er fordi den fremhæver og forlænger din hals og dit kraveben. Det er også en stil, som masser af berømte skuespillerinder har i dag. Og som du kan forestille dig, kan du lege med forskellige farver, fra lysblondt til honningfarvet eller chokoladebrunt. Vælg din hårfarve baseret på hvad der passer til din hudfarve.

Gå ikke i fælden: “sort hår gør, at du ser ældre ud”. Det er simpelthen ikke sandt. Kulsort hår er elegant og flatterende. Desuden er sort hår med blålige undertoner i en bob-frisure simpelthen stemningsfuldt og smukt. Men ville du turde prøve det?

Sundt hår gør at du ser yngre ud

Hårkur

1. Aloe vera og øl-maske

Brug denne aloe vera og øl-maske til at nære og fugte dit hår og give det et attraktivt look. For at opnå det bedste resultat bør du bruge denne behandling tre gange om ugen.

Ingredienser

  • ½ kop alkoholfri øl (100 ml)
  • To spsk. aloe vera-gel (10 ml)

Bland disse to ingredienser i en skål, og smør dem derefter i fugtigt hår i 20 minutter. Brug en badehætte hvis det ønskes. Når tiden er gået, vasker du dit hår normalt og bruger derefter en god balsam. Du vil se, hvor meget bedre dit hår ser ud efter denne nemme behandling.

2. Avocado- mayonnaise- og mandelolie-maske

Ingredienser

  • ½ moden avocado
  • 2 spiseskefulde mayonnaise (10 ml)
  • 2 dråber mandelolie (3 ml)

Mandelolie kan findes i specielle fødevarebutikker eller helsekostbutikker. Det er ikke dyrt, og det har mange anvendelsesmuligheder, så det er værd at have ved hånden. For at tilberede denne maske er alt du behøver at gøre at blande ingredienserne sammen i en skål, indtil de danner en jævn pasta. Smør det i vådt hår. Lad det sidde i tyve minutter og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Det er enkelt og resultaterne er bedst, hvis du gør det to gange om ugen. Du vil se, hvor meget bedre dit hår ser ud efter denne nemme behandling.

Kan du virkelig se yngre med en ny frisure? Selvfølgelig kan du det!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.