Simple frisurer du kan lave derhjemme

Nogle gange har man bare ikke tid til at gå til frisøren hele tiden, og det kan heller ikke rigtigt betale sig at bruge penge på at få ordnet hår inden en date eller en bytur med vennerne.
Simple frisurer du kan lave derhjemme

Sidste ændring: 25 maj, 2022

Det betyder, at du er nødt til at være snedig nok til at lære at style dit hår hjemmefra –  selv når du ikke har noget professionel erfaring med håropsætning. Følgende artikel vil give dig et par ideer til enkle frisurer du kan lave derhjemme i løbet af få minutter!

Enkle to-minutters frisurer du kan lave derhjemme

Nogle gange er alt, det tager, et åbent sind og lidt fantasi, for at kunne lave en simpel og enkel frisuresom kan give dig et stilfuldt og legesygt look. Blandt de helt enkle er:

Høj hestehale

Den er nemt at lave, og den ser godt ud til enhver begivenhed. Det er en af de praktiske og behagelige frisurer du kan lave derhjemme, som kun tager et par minutter. Du kan være kreativ og glatte eller krølle dit hår.

Fletninger

Fletninger findes i en million forskellige udgaver. Det er en glimrende måde at ruske op i dit daglige udseende inden en aften i byen eller en formel begivenhed, for fletninger er altid på mode. For et hverdagslook kan fletninger i øvrigt altid redde dagen. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du også prøve en side-fletning eller en vævet fletning.

Flettet haar

Knold

Den er hurtig og nem, og frem for alt giver den dit look et strejf af elegance uanset lejligheden. Dette superenkle, sofistikerede og elegante look kan bæres både dag og nat. En knold eller chignon kan i øvrigt sættes i enhver højde på hovedet, så du kan finde tilbehør, der passer til lige præcis den version du vælger. Du kan også style dit pandehår eller lave krøller for at give opsætningen ekstra drama.

Kvinde der saetter haar

Flettet frisure

Det ser flot ud, og det er nemt at lave. Hvis du kombinerer en fletning med en knold eller en hestehale, får du et lidt mere alsidigt look. En flettet løs opsætning er en elegant, dagligdags frisure og samtidig ideel til en aften i byen eller en fancy begivenhed. For picnic dates eller events i dagtimerne kan du gøre dette look mere sporty eller mere afslappet afhængigt af dit tøj.

Sidehestehale

Uanset om den slanger sig ned over skulderen eller sidder lidt højere på dit hoved, så giver en side hestehale dig et flirtende og pjattet look. Den er let at lave og giver dig mulighed for at tæmme de omstrejfende hår, der ellers altid undslipper dine frisurer. Hvis du har krøllet hår, kan du bruge et krøllejern til at definere hestehalen. Hvis du har glat hår, kan du bruge et krøllejern til at give dit hår volumen og definition.

Side knold

Et über elegant look, der er let at lave og velegnet til enhver lejlighed. I stedet for den traditionelle knold kan du flytte din knold nedad og til siden og tilføje tilbehør såsom clips. Hvis du har flere lag i håret, kan du bruge dem til din fordel ved at lave en løs knold eller lade totter sidde løst på den anden side for at tilføje elegance.

Enkle frisurer

Strandbølger

Dette er en frisure, der er let nok at genkende, som det nok kan høres på det sigende navn. Perfekt til sommervejr når det eneste, du har lyst til, er at spille bold på stranden og lade dit hår blafre i vinden uden bekymringer. Det er et look, der altid vil tiltrække blikke i både afslappede og professionelle sammenhænge. Du vil med det samme kunne genkende de der løse og afvigende krøller, når du ser dem.

Afslappet bob

Dette er endnu en af ​​de frisurer, der er enkle, lette at vedligeholde og stilfulde, men som ser fantastiske ud i afslappede eller formelle omgivelser. Og for dem, der foretrækker kort hår, er en afslappet bob en god mulighed, som kommer i mange varianter. Lige fra A-snit, hagelængde eller asymmetrisk – dette look kan fuldføre ethvert outfit.

Hestehale med pandehår

Hestehale med pandehår, som nu er tilbage på mode blandt unge professionelle, er en super god ide til en frisure. Uanset om du skal til din bedste vens bryllup, en jobsamtale, familie dåb eller et morgenmadsselskab, vil du se smuk ud. Placer hestehalen mellem-højt på hovedet, og glat dit pandehår for et lidt pjaltet udseende.

Victorianske krøller

Tag en tur tilbage i tiden med denne skønne frisure, der kræver masser af hårspray, men helt garanteret vil gøre, at du får opmærksomhed fra dine omgivelser. Vær forberedt på at blive kaldt forførende og fængslende, når du træder ind i et rum med denne frisure. Glem ikke at tilføje et sidste touch med nogle iøjnefaldende øreringe eller halskæder.

Vilde bølger

For dem med langt hår er dette en glimrende mulighed til de dage, hvor du vil lade håret være løst, men stadig sigter efter stilfuldhed. Definer de vilde krøller med et stort riflet krøllejern, eller form dem med en flad børste og en føntørrer. Nøglen er at få dem til at se naturlige og vilde ud.

Pandebånd og hårbånd

Måske bevæger du dig lidt bort fra de flotte hjemmelavede frisurer du kan lave derhjemme, fordi du mangler tålmodigheden eller evnerne til at gøre dem virkelig iøjenfaldende. Så hvorfor ikke prøve et par af det meget tilbehør, som er til rådighed og kan gøre arbejdet lettere? Tynde pandebånd, der komplimenterer tonen og farven på dit tøj (pung, bælte eller sko), har taget catwalken med storm. Du kan lade håret være løst eller sætte det op, uden alt for meget fokus på perfektion, for et sødt og sofistikeret look. Vælg også et hårbånd, der komplimenterer dit outfit. Det bedste af det hele er, at der bogstaveligt talt findes hundredvis af designs og modeller at vælge imellem.

Har du nogle simple frisurer du kan lave derhjemme som vi ikke har nævnt?

Det kan interessere dig ...
Naturlige løsninger til at forhindre kruset hår
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Naturlige løsninger til at forhindre kruset hår

Næringsstoffer i nogle naturlige produkter hjælper med at genoprette dit hårs naturlige fugtighed for at forhindre kruset hår.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.

ptLoader":[{"id":"atomik-lib","src":"https://lib.atomik.vip/loader.min.js","strategy":"afterInteractive"}]}