Skal du passe bedre på dine nyrer?

Adskillige teorier forbinder auditive problemer med nyresundheden.
Skal du passe bedre på dine nyrer?

Sidste ændring: 21 maj, 2016

 

Dine nyrer er vitale organer, som bland andet holder dit blod rent. Det er vigtigt at holde øje med tegn, som kunne indikere, at de ikke fungerer ordentligt.

I denne artikel vil vi klarlægge nogle af de tegn, som kan betyde, at du skal passe bedre på dine nyrer. Nogle vil måske overraske dig!

Sved

Nyrerne og urinvejene er ansvarlige for at kontrollere og balancere mængden af vand i kroppen. Hvis du sveder for meget eller for lidt, kan det være forbundet med din nyresundhed. 

Generelt er de eneste som bekymrer sig om dette problem, dem der sveder meget, hovedsageligt fordi det er pinligt. Udover at lede efter naturlige midler til at løse dette problem, så skal vi også være mere opmærksomme på vores nyrefunktion.

Mangel på energi

Det er normalt at føle sig træt efter fysiske eller mentale anstrengelser. Men det er ikke normalt, hvis det varer ved eller, man føler sig udmattet uden nogen særlig grund.

Træthed er forbundet med dårlig lever- og nyrefunktion. Foråret og efteråret er gode tidspunkter at detoxe din krop på.

hvile

Væskeophobning

Som vi nævnte tidligere, balancerer nyrerne mængden af vand i kroppen. Hvis de ikke fungerer ordentligt, kan man lide af manglende væske i visse dele af kroppen (tørhed, dehydrering) og overskydende væske i andre dele. Det kan bemærkes de steder, hvor der ophobes væske, såsom benene, maven og øjnene.

Denne ubalance er et tydeligt tegn på, at nyrerne har behov for mere opmærksomhed.

Auditive problemer

Det overrasker dig måske, men adskillige teorier forbinder auditive problemer, og sågar nogle former for døvhed, med en dårligt nyrefunktion.

Dette faktum er især interessant for dem, der har et midlertidigt tab af hørelsen, da de bør tage naturlige kosttilskud for at hjælpe nyrefunktionen.

Rygsmerter

Hvis du spreder dine hænder over livet, så er nyrerne placeret lige over tommelfingrene. Mange mennesker tror, at nyrerne er placeret meget lavere i maven, men de findes højere oppe, næsten i det dorsale område.

Hvis du oplever smerte eller ubehag i dette område, kan det betyde at nyrerne er betændte. Prøv at anvende varme og brug naturlige behandlinger.

massage

Knæsmerter

Nyrerne er forbundet med sundheden af leddene, især knæene. Hvis du lider af knæsmerter, så bør du, udover at behandle det lokalt, også balancere din nyrefunktion med naturlige behandlinger. Dette vil løse årsagen til problemet og bidrage til genoptræningen.

Trang til saltet mad

Når du har en stor lyst til visse fødevarer eller smage, kan det være indikation på at kroppen mangler noget.

Hvis du bemærker, at din krop skriger efter saltet mad, kan det være dine nyrer skal have lidt ekstra hjælp. Dette symptom er ofte relateret til en mangel på energi, som krop hurtigt forsøger at erstatte. Hvis du ikke kender årsagen, kan det på lang sigt være skadeligt.

Salt

 

Hvordan passer man bedre på sine nyrer?

For at behandle dette problem naturligt, er det bedst at tage kontakt til en professionel, der kan lave en individuel plan for dig.

Hvis dine symptomer ikke er alvorlige, og du ikke tager noget medicin eller lider at nogen sygdomme, så bør du prøve at udføre en helbredende rensning mindst en gang om året. Du kan gøre dette derhjemme med et af de følgende forslag:

  • Te til at fremme nyrefunktionen.
  • Løg-bouillon for at reducere nyreinfektion.
  • Grøntsagsjuicer for at skylle giftstofferne ud.
  • Anvende varme på det berørte område.
  • Bruge forbindinger på områderne af kroppen, hvor disse organer sidder.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.