Stop migræne med pink himalayasalt

Forskelligt fra bordsalt er pink himalaya salt rig på næringsstoffer, som er glimrende for ens helbred. De kan endda hjælpe med at mindske migræne og andre lidelser.
Stop migræne med pink himalayasalt

Sidste ændring: 11 december, 2018

Migræne er intens, forværret og pulserende hovedpine. Det kan være medfulgt af svimmelhed, slørret syn, mangel på evne til at holde styr på tiden, kvalme og opkast. Heldigvis kan du fjerne migræne med pink himalayasalt. Vi viser dig hvordan i denne artikel.

Der er nogle stærke former for medicin, der bliver brugt til at behandle migræne. Et naturligt alternativ kan dog hurtigt behandle migræne. Vi taler om pink himalayasalt.

Hvorfor er pink himalayasalt godt til at stoppe migræne?

Dette saltkrystal indeholder 84 mineraler, elektrolytter og andre elementer. Disse kæmper mod migræne i løbet af minutter.

Det sker, fordi denne type salt øger niveauet af serotonin i vores blod. Dette begrænser den frustrerende smerte, som migræne forårsager.

Det styrker også vores immunforsvar, øger vores niveau af energi, afbalancerer vores pH-niveau, gendanner elektrolytter og meget mere.

Forskellen på bordsalt og pink himalayasalt

Pink himalayasalt er en af de mest energigivende og rige typer salt, der findes. Den indeholder en stor mængde næring. Den er også en kilde til velvære og har stor gavn for vores krop.

At spise store mængder salt er skidt for vores helbred. Denne type salt er dog meget forskellig fra bordsalt.

Bordsalt består næsten fuldstændig af natriumchloridBordsalt kan også komme fra steder med forurenet vand.

Selvom denne type salt gennemgår processer, hvor det bliver raffineret, efter det er blevet indsamlet i havet, kan det stadig være skidt. Hvis spor af forurening er efterladt i saltet, kan det være giftigt for os.

Hvordan man anvender pink himalayasalt til at stoppe migræne

Til at bekæmpe migræne med denne type salt er det eneste, du skal gøre, at lave en simpel drik. Udover at komme af med smerte, vil denne drik også forbedre dit immunforsvar og give dig mere energi.

Ingredienser

 • 2 teskefulde pink himalayasalt (9 gram)
 • 2 citroner, presset
 • 200 ml vand

Fremgangsmåde

 • Bland blot alle ingredienserne sammen. Drik det derefter. Du kan drikke det hver gang, du har migræne.

Læg venligst mærke til, at dem, der har højt blodtryk, ikke bør anvende dette naturlige middel.

Du bør også undgå det, hvis du har meget kvalme. Denne drik kan få dig til at kaste op. Det kan også have afføringsfremmende effekter.

Andre anvendelsesmuligheder af pink himalayasalt

Pink himalayasalt har mange gode egenskaber - bl.a. at stoppe migræne

Udover at behandle smerten fra migræne har denne type salt også andre anvendelsesmuligheder, der er forbundet med helbredet. Her er nogle af dem:

1. Saltbad til problemer forbundet med hud, led og gigt

Saltbad med pink himalayasalt bør vare mellem 5 og 20 minutter. Det kan hjælpe på problemer med hud, led og gigt.

 • Badet bør blive taget i et badekar og i lunkent vand.
 • Mængden af salt afhænger af størrelsen på ens badekar. Det ideelle forhold er 1% salt i vandet.
 • For eksempel bør man anvende omkring 450 gram salt til 110 liter vand.

Efter badet bør du hvile dig i en time. Udover de helbredsmæssige fordele, man får fra dette bad, er det også meget beroligende og forfriskende.

2. Skønhedspleje

Pink himalayasalt er en del af mange produkter til personlig hygiejne og skønhedspleje. En udvordes anvendelse er en anden måde, hvorpå vi kan anvende det til at gavne vores hud.

3. Respiratorisk behandling til at åbne ens luftveje i næsen

Vi kan også bruge denne type salt til at få bugt med en tilstoppet næse hurtigt og effektivt.

Hvad skal vi gøre?

 • Kom en spiseskefuld pink himalayasalt i kogende vand.
 • Hold dit hoved hen over beholderen, som vandet er i. Tag et stort håndklæde over dit hoved. Indånd derefter dampene fra saltvandet.

4. Rens af næse, hals og øjne med pink himalayasalt

For at lave vandet til disse udrenselser skal man fortynde en spiseskefuld pink himalayasalt i en liter lunken destilleret vand.

Lav derefter rensemidlet ved at følge disse trin:

 • Til dine øjne kommes saltvandet i en pipette. Hold dine øjne åbne med dine fingre. Dryp en eller to dråber af den lunke blanding i dit øje.
 • Du kan anvende den samme blanding til din næse.
 • Denne blanding kan også blive anvendt til din hals.

Pink himalayasalt er et middel mod mange lidelser. Men mere end noget andet er det både nemt og økonomisk, og det kan hjælpe en til at komme af med migræne.

Husk, dette naturlige middel bør aldrig blive anvendt som en erstatning af en medicinsk behandling. Det bør kun være et bidrag.

Mange personer har tiltro til, hvor hurtig og effektiv denne behandling er. Hvis smerten varer ved, bør du dog gå til din læge.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.