Styrk dit hår med denne hjemmelavede urtebalsam

Denne urtebalsam til dit hår giver dig mulighed for at tage dig af dit hår ved både at øge hårvækst og forhindre hårtab. Prøv det!
Styrk dit hår med denne hjemmelavede urtebalsam

Sidste ændring: 26 august, 2022

Balsam er et af ​​de hårprodukter, vi simpelthen ikke bør undvære. Denne hjemmelavede urtebalsam, som vi vil dele med dig i dag, er især fantastisk.

De hjælper med at styrke dit hår. Samtidig løser de almindelige problemer, som tørhed, spaltede spidser og overdrevent hårtab.

Det bruges som regel før eller efter brug af shampoo. Du kan dog også bruge det som en alternativ behandling for at beskytte dit hår og gøre det skinnende.

Ved at bruge det regelmæssigt får du et betydeligt antal antioxidanter, olier og essentielle aminosyrer. Til sammen giver disse ting dit hår et sundt udseende.

Du kan finde flere produkter som dette i butikker. Derudover er der også naturlige produkter, der giver lignende resultater.

I denne artikel ønsker vi at lære dig at lave din egen naturlige conditioner med urter og eddike. På denne måde kan du forkæle dit hår uden at bruge en formue på det!

Du vil elske det!

Urte conditioner med eddike

Denne urtebalsam til dit hår er et alternativt produkt, der koncentrerer rosmarin og eddikes egenskaber for at give dit hår en komplet behandling.

Dens aktive forbindelser giver næringsstoffer til dine rødder. Efter at være blevet absorberet danner de en barriere mod problemer som skæl og overdreven hårtab.

I modsætning til andre olieholdige produkter ændrer dette ikke dit hårs naturlige olieproduktion. Derudover  regulerer det også dine svedkirtler.

Det betyder, at selvom det ikke er lige så cremet som andre conditioners, så fugtiggør det og giver dit hår glans. Vigtigst er det, at det gør det uden at forårsage tørhed eller gøre dit hår fedtet.

 Fordelene ved rosmarin til dit hår

Rosmarin

Rosemarin er en af ​​de mest anvendte planter til hår. Dette skyldes, at det har meget med hårs sundhed at gøre.

Dens antioxidante egenskaber fremmer hovedbundsafgiftning. Samtidig skaber det en beskyttende barriere mod skader forårsaget af frie radikaler.

Ved at absorbere næringsstofferne hjælper det dig med at udvide dine blodkar. Som følge heraf stimuleres dine hårsække til at fremme hårvækst.

Desuden virker det som et desinfektionsmiddel og en svampehindrende behandling. Dette hjælper dig med at styre væksten af ​​svampe og bakterier, der vokser på din hovedbund.

Takket være sine naturlige pigmenter er det også en god måde at forhindre for tidlig vækst af grå hår.

Fordelene ved eddike for dit hår

Aebleciddereddike

Eddike er et naturprodukt, der er blevet populært i de seneste år. Dette skyldes, at det kan bruges som et alternativ til hårconditioners, der sælges i butikker.

Dens naturlige syreindhold regulerer din hovedbunds naturlige pH-niveauer. Det lukker også dine hårsække for at forhindre overdreven hårtab.

Disse egenskaber forhindrer ændringer i dine svedkirtler. De holder også fugt i dit hårs rødder.

Du kan også regne med dens gode svampehindrende egenskaber. Disse forhindrer skæl og hudinfektioner.

Hvis det ikke var nok, kan du ved regelmæssig brug holde dit hår stærkt, fyldigt og fri for problemer som kruset hår eller spaltede ender.

Hvordan laver man denne eddike urtebalsam

Eddike urtebalsam

Denne conditioner anbefales til folk, der ønsker at have glat, skinnende hår uden at bruge hårde kemikalier.

Den kan laves på en budgetvenlig opskrift som også er nem at lave. Når det tilføjes til din skønhedsrutine, reducerer det hudrester og død hud. Det er ting, der normalt bliver fanget tæt på din hovedbund.

Ingredienser

 • 5 spiseskefulde frisk rosmarin
 • 2 kopper vand
 • 1 kop æblecidereddike
 • 6 dråber essentiel rosmarin olie
 • 6 dråber essentiel mynteolie

Instruktioner

 • Tag den friske rosmarin og bland den med vandet i en gryde.
 • Sæt den på lav varme i 30 til 40 minutter. Dæk det, så du ikke mister nogle af de gode egenskaber gennem dampen.
 • Efter 40 minutter hælder du væsken fra gennem en si. Lad væsken køle af.
 • Når væsken kommer ned på stuetemperatur, tilsættes eddike og begge æteriske olier.
 • Rør med en træske, lad den sidde i 12 timer.
 • Hæld din conditioner i en sprøjteflaske. Opbevar det på et køligt, mørkt sted.

Sådan bruger du din nye hjemmelavede urtebalsam

 • Vask håret med din normale shampoo. Adskil derefter dit hår i flere sektioner. Påfør conditioner. Spred det godt rundt i din hovedbund med blide, cirkulære massagebevægelser.
 • Lad det tørre uden at skylle det ud. Brug det hver dag.

Er dit hår kedeligt og livløst? Lav denne naturlige urtebalsam og giv det et sundere udseende uden at bruge kemikalier.

 

Det kan interessere dig ...
Sådan kan du reducere triglycerider med 6 fantastiske morgenmåltider
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Sådan kan du reducere triglycerider med 6 fantastiske morgenmåltider

Du hører meget om, hvor dårligt kolesterol er for dit helbred, men hvad med triglycerider? Det er lige så vigtigt at reducere triglycerider.
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.