11 overraskende ting du kan bruge Vicks VapoRub til

Udover at lindre tilstoppet næse, lindrer Vicks VapoRub muskelsmerter, har kosmetiske anvendelser og virker frastødende på insekter. Find ud af de andre ukendte anvendelser for VapoRub.
11 overraskende ting du kan bruge Vicks VapoRub til

Sidste ændring: 14 oktober, 2018

Vicks VapoRub er et produkt, der hovedsagelig bruges til at lindre hoste og tilstoppet næse, men sandheden er, at den har flere anvendelser, end du tror. Blandt de vigtigste ingredienser er kamfer, menthol og eukalyptus, som giver en bred vifte af alsidige anvendelser.

I denne artikel vil vi vise dig nogle andre gode anvendelser for Vicks VapoRub, som du er interesseret i at finde interessante.

1. Det er et insektafvisende middel

Dette produkt er et godt insektafvisende middel. Du skal bare lade flasken stå åben, og du vil se, at effekten er øjeblikkelig. Automatisk vil myg og fluer bevæge sig væk. Hvis du ikke har en insektspray derhjemme, så bare rolig, fordi Vicks VapoRub vil være lige så effektiv.

2. Det lindrer hovedpine

Takket være mentolen i det kan det lindre trykket og reducere hovedpine. Du skal bare gnide lidt på din pande og det er det.

3. Det er en god peeling

Den bedste ting at gøre er at lægge dette produkt på dine hæle og derefter sætte det på dine strømper, inden du går i seng. Den næste dag skal du vaske dem med koldt vand og peele dem med en pimpsten.

Gentag denne proces i flere dage, og du får resultater at se.

4. Det vil hjælpe med at tone din mave

Når du forsøger at tone din mave, bland en skefuld knust kamfer, en spiseskefuld alkohol, en spiseskefuld natron og en halv flaske Vicks VapoRub. Inden du laver dine maveøvelser, skal du dække din mave eller den zone, du vil behandle.

Derefter omvikles området med klæbende film. Lad blandingen virke i nogle få minutter, og fortsæt derefter med at fjerne det med rigeligt med vand. Hvis du gør det to til tre gange om ugen, vil du mærke forskellen meget snart, da det fungerer ligesom en reducerende creme.

5. Det kan hjælpe med at stoppe dit kæledyr med at komme for tæt på møblerne

Hvis det ofte sker for dig, kan du stoppe det hurtigt og nemt. Bare læg lidt på de områder, hvor du ikke vil have dit kæledyr til at urinere.

Det er effektivt, fordi både hunde og katte hader lugten, og så kan du sikre dig, at dit kæledyr ikke nærmer sig møblerne.

6. Det reducerer strækmærker

VapoRub kan reducere dine strækmærker. For at gøre dette skal du smøre det direkte på disse irriterende hudpletter, og på kun femten dage vil de blive reduceret betydeligt.

7. Vicks VapoRub er godt for neglesvamp

Vicks VapoRub

Hvis du har neglesvamp, kan du bruge VapoRub til at slippe af med det. Anvend det på de berørte negle og sæt nogle sokker på. Den næste dag skal du vaske og klippe dine negle. Gentag disse trin, indtil du mærker en forbedring.

8. Det reducerer blå mærker

Hvis du har blå mærker, kan du reducere dem med VapoRub. De forsvinder meget hurtigere.

9. Det lindrer ørepine

Du kan lindre ørepine ved at gnide lidt på nogle vatpinde og anvende det på øret. Lad det trænge ind og gentag processen, indtil du kan gå til en læge, da det kun virker for at lindre smerten midlertidigt.

10. Det reducerer akne

Takket være dette produkt kan du forbedre din hud, hvis du lider af akne. Påfør lidt til pletter, og du vil se en ret hurtig forbedring.

For at opnå en større effekt er det bedst at bruge det, før du går i seng.

11. Det er fantastisk til lindring af muskler og rygsmerter

Denne salve er fantastisk til afslapning af spændte muskler. For at gøre dette skal du massere det pågældende område, indtil du begynder at føle lindring.

Før du gør noget af dette, skal du sørge for, at du ikke får en allergisk reaktion på dette produkt. For at gøre dette skal du anvende det på huden og se om det opstår en stærk brændende fornemmelse eller rødme, osv. Hvis det sker, skal du ikke bruge det.

Det kan interessere dig ...
Behandling til at styrke knogler og led
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Behandling til at styrke knogler og led

Forstærkning af dine knogler og led behøver ikke at kræve laboratoriemedicin. Faktisk er der andre naturlige alternativer, der kan bruges som et su...
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.