7 tips til at stimulere mænd

Lad ikke monotonien overtage jeres forhold, der findes uendelige strategier til at genoplive passionen i sengen. Lær, hvordan du stimulerer en mand med disse enkle tips.
7 tips til at stimulere mænd
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Har du bemærket, at din partner ikke længere er ophidset som før? Vil du gerne overraske ham i jeres kærlighedsliv? Her er 7 tips til at stimulere mænd! Læs videre!

Ligesom kvinder har mænd mange erogene zoner. Det vil sige dele af kroppen, der fører til seksuel ophidselse, når de stimuleres. Lær dem at kende, og udforsk hans krop og giv ham en lidenskabelig og behagelig oplevelse.

7 tips til at stimulere mænd

Forføre, provokere og ophidse er nøgleord, som du skal overveje, når du deler et seksuelt møde med en mand. For at få den maksimale nydelse fra start til slut skal du begynde at omsætte disse anbefalinger til praksis, og få ham til at eksplodere af nydelse.

Smilende par i seng

1. Forventning

Før du begynder at stimulere mænd, skal du få dem til at vente lidt, men på en smart måde. Prøv at forføre ham subtilt og derefter drille ham intenst.

2. Lad være med at skynde dig

Vælg et godt tidspunkt til at stimulere ham. Når han får sin erektion, kan du bruge dine hænder og blidt kærtegne hans manddom.

3. Stimulér hans erogene zoner

Erogene zoner er dele af kroppen, der har større følsomhed eller nerveender, sammenlignet med resten. Blandt dem kan vi finde:

 • Nakken.
 • Ører.
 • Læber.
 • Hals.
 • Øjenlåg.
 • Kravebenene.
 • Underliv.
 • Inderlår.
 • Hovedbund.

4. Lingeri til at stimulere mænd

Par i undertøj på seng, hvor kvinden bruger undertøj til at stimulere mænd

Køb noget sexet lingeri uden frygt eller generthed. Din mand vil takke dig, og du vil blive opfattet som en selvsikker kvinde både med din krop og din seksualitet.

5. Giv ham oralsex

Dette er en af hemmelighederne for at opretholde et behageligt og varigt seksuelt forhold. Dit spyt vil få hans penis til at forblive stiv, men hvis du er for ivrig efter det, hvorfor så ikke bruge glidecreme med smag?

6. Giv ham et håndjob

For at give ham et håndjob skal du forsigtigt holde hans penis fra skaftet. Fortsæt derefter med at massere ham, idet du går op og ned og skifter rytme (han vil måske bede dig om at gå hurtigere til tider). Samtidig kan du kærtegne hans testikler.

7. Se sexfilm

Mænd er meget visuelle, så en pornofilm eller en film med eksplicitte sexscener kan hjælpe dig med at tænde ham. En anden nyttig idé er at onanere foran ham og samtidig stryge ham i de ovennævnte erogene zoner.

Penisens anatomi

Det er mere end nok at gentage den samme op- og nedadgående bevægelse hele tiden. Det virker, men det er kedeligt. Der er mange dele af den mandlige anatomi, og især hans kønsorganer, som man kan tage hensyn til for at bringe ham til maksimal nydelse.

 • Han vil elske det, når du holder godt fast om hans penis med begge hænder.
 • Han vil sætte pris på alle former for massage og kærtegn.
 • Corona (den lille del mellem skaftet og glans) er et ekstremt følsomt område.
 • Glansen, spidsen af penis, er meget modtagelig over for oral og manuel kærtegn.
 • For nogle er testiklerne gode områder at massere.
 • Mellemkødet er en meget tynd og følsom hud mellem anus og kønsdelene.
 • Anus er et tabubelagt område for nogle, mens det for andre giver intens nydelse, men vær forsigtig! Du bør stoppe, hvis du kan se, at det giver ubehag.

H-punktet til at stimulere mænd

En mands G-punkt, også kendt som H-punktet, er hans prostata-kirtel. Denne er ansvarlig for at producere det meste af sæden, men det er også en meget følsom erogen zone. Du kan lede efter hans prostata ca. 7 centimeter inde i hans anus, nær hans kønsorganer. Den er omtrent på størrelse med og formet som en valnød.

Prøv at massere hans mellemkød. Bevæg derefter din finger rundt om hans anus, tag noget glidecreme og før den forsigtigt ind. Når du er inde, så prøv at bevæge dine fingre op og ned. Det vil tænde ham.

Afsluttende tips til at stimulere mænd

For det første: Hver gang du når et af disse punkter, så spørg ham, om han kan lide det, og se og lær af hans svar. Hans små støn af lykke vil fungere som en god indikator for at opdage din partners smag.

Et par sidste tips til dig:

 • Hvorfor ikke tage et brusebad med ham?
 • Brug glidecreme.
 • Hold dine negle rene og korte.
 • Sexlegetøj hjælper.
 • Hvis din mand vil have dig til at eksperimentere med hans H-punkt, betyder det ikke, at han er bøsse. Prøv at få ham til at se, at det er helt naturligt og normalt at have lyst til at eksperimentere.

Selv om vi alle er forskellige, er der visse fælles træk, der kendetegner os, især når det gælder seksualitet. Følg disse anbefalinger for at stimulere din mand i hver af hans sanser, så han kan få en bedre elskovsoplevelse med dig.

Det kan interessere dig ...
4 teknikker til stimulering af klitoris
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
4 teknikker til stimulering af klitoris

Med disse teknikker til stimulering af klitoris, så er du godt på vej. Kommunikation med din partner er essentielt for at kunne opnå orgasme. • Schober, J. M., Meyer-Bahlburg, H. F. L., & Dolezal, C. (2009). Self-ratings of genital anatomy, sexual sensitivity and function in men using the “Self-Assessment of Genital Anatomy and Sexual Function, Male” questionnaire. BJU International. https://doi.org/10.1111/j.1464-410X.2008.08166.x

 • Alwaal, A., Breyer, B. N., & Lue, T. F. (2015). Normal male sexual function: Emphasis on orgasm and ejaculation. Fertility and Sterility. https://doi.org/10.1016/j.fertnstert.2015.08.033

 • Levin, R. J. (2018). Prostate-induced orgasms: A concise review illustrated with a highly relevant case study. Clinical Anatomy. https://doi.org/10.1002/ca.23006


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.